AGAMES 討論區

標題: 真係想問一條問題-_____________-" [打印本頁]

作者: 阿蛋    時間: 2009-7-27 09:17:53     標題: 真係想問一條問題-_____________-"

重機後個場還是他的嗎-________-"?
作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-7-27 09:36:57

每個問題既答案,都要有好多論點同理據的因素去支援的
而你呢個問題,正正是單單一條問題,並沒有任何資料數據
所以,本人係不會作出任何評論的XD
作者: 阿蛋    時間: 2009-7-27 09:48:33

話說...我琴晚8點多左右..
係風嗚第2個凹洞..見到冇人打..
so咪去打囉...打左起碼15mins左右(我都吾多記得)
之後某人Online...某人繼續打怪...我咪叫某人咪場囉..
某人話重機黎..個位話係佢既=____________=當場o咀
之前睇過晴月係 給桃園團長的信 入面回左一post  見到冇人就打
吾理佢修裝/重機    呢樣我好支持!!!你話重機..重機大晒?"個場仲係你既.______.
後來 某人叫我咪搶-________-"之後另一人話我搶人場(類似)
又話我無懶...好在我想off姐..吾係我一定會搶返
總結我真係想問句...某人重機後個場還是某人嗎??"
作者: 水之青龍    時間: 2009-7-27 10:25:20

笑~重機有咩用?(唔係cso個重機!)樓主先係第1個打場,如果係我我真係火爆+影埋相po上尼
作者: 雪湘※﹏月    時間: 2009-7-28 13:32:16     標題: #4

依加仲可以POST搶場POST咩=.=
作者: 軒轅皇    時間: 2009-7-28 16:18:42     標題: 回覆 3樓 阿蛋 的帖子

尼d我見得多啦好多時明明冇人打當你打到15-30分鐘到實有人走來講他修裝同重機架其實洞位多比法c串燒打怪者d戰出去出面打啦:@ :@
作者: 疾乂風    時間: 2009-7-28 20:45:15

原帖由 阿蛋 於 2009-7-27 09:48 發表
話說...我琴晚8點多左右..
係風嗚第2個凹洞..見到冇人打..
so咪去打囉...打左起碼15mins左右(我都吾多記得)
之後某人Online...某人繼續打怪...我咪叫某人咪場囉..
某人話重機黎..個位話係佢既=____________=當場o咀
...

琴晚8點幾!!!
又唔見佢重機後on返
係緊張個場就重機後立即on返la
重係度嘈人
我最憎呢d人
作者: 阿蛋    時間: 2009-7-29 08:42:06

d人真係打橫來講架..仲話個場仲係佢場...
當場o咀囉...另一人仲話我搶佢場咋..(可能係佢隊友啦..吾知佢自己做緊咩)
作者: 蝦仁炒飯    時間: 2009-7-29 08:43:51

又係搶場的問題~囧
沒法子啊~只要你惡過人有勢力冇人敢搶你場
作者: 阿蛋    時間: 2009-7-29 10:38:53

=___________="有冇人肯照我呀.......

作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-7-29 11:18:35

某人仲勁呀,上次我係風鳴升,明明我上果時個場冇人
突然有條『索女』走埋黎叫我唔好搶佢場
仲話成版地圖都係佢既,叫我唔好玩野....
我好驚囉!!!

p.s 我影低左佢d kai爆對話~kakaka
作者: 軒轅皇    時間: 2009-7-29 11:48:18     標題: 回覆 9樓 蝦仁炒飯 的帖子

呵呵你講到好像黑社會甘跟大老woo:em800_35:

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2