AGAMES 討論區

標題: 童話>快樂王子>人物專訪 @4 [打印本頁]

作者: 情比紙薄    時間: 2009-7-25 02:34:00     標題: 童話>快樂王子>人物專訪 @4

白瀧=白 (靚女)<<自稱的
傳說中的風雲$=風
-----------
風:
可以講下你最初接觸點童係點ma?

白:
um......我玩果陣好似係岩岩出人魚傳說既~
係我讀中學果陣有個同學叫我一齊玩既
果陣無咩做架 我岩岩玩係玩巫師既 果陣有大地都好巴屎閉架啦 (大地之怒)
玩玩下到出左愛麗斯就停左1排...
中間到係斷斷續續玩下唔玩下 到糖果屋出埋 我岩岩都係3個月前玩番 不過都係開新ac玩既
岩岩玩番果陣唔知到暗師俾人改屎左仲低低bb咁去升暗師 搞到我而家成日俾人洗黎洗去幫人暗儀..
無得好似人地咩魔c老闆咁搵錢,有時玩玩下都覺得童話好鬼死茅架;P

風:
暗c唔洗錢升lv @o@

白:
咁暗師個黑洞俾人改到禁屎升黎都無用啦 .\ /.  搞到我而家好似個'黑衣'咁 窮到爆哂炸~
而家想搵d錢黎買條鞭玩魔c都無呀  幾魚皮呀=3=
諗諗下光c都係把晒鬼 之前以為恩雨打完人之後會回番自己好多血 之後又白白痴痴咁走去升左個
...升到有恩雨先知回禁少 把你個鬼 火都黎埋 勁想一巴車死佢  (好暴力丫)
都想轉生又無錢買丸仔食wor:time:
之後聽傳說中的風雲話魔c勁咪試下升個玩下囉 我諗住升左到時唔勁就打到風雲豬頭咁
同埋迫佢做我既奴隸1號架啦 :hug:
得閒有人睇到個魔c叫 ' 神鞭猛男’ 就係本女王黎架啦 得閒帶下佢升lv=3=

風:
真架??
白:
係呀-v-開左佢嬲人=3=
風:
又話神鞭瑪莉
白:
好似叫猛男爆破d丫ma~

風:
咁你平時童話到會做d咩野架
白:
我平時入童話都無咩做架=.=
開住6個ac掛野囉
有時得閒既咪去商場睇下d人賣緊咩囉 無錢買架 得個睇字架炸:D
咁有時咪俾人拉左去幫手暗儀囉 一暗就要1個鍾 其實我好想發起一個暗儀收錢運動架~~~
風:
話我嗎=口=
白:
咁再得閒d咪去捉d人陪我落23囉 不過去親我都打唔到好野架 永世都係果d咩原石 :time:
風:
好可憐/3\
白:
而家我做呢個訪問都係有d唔知咩唔等洗既人話我幫佢做完訪問佢同我落23同升lv 我先做架炸
風:
找死嗎....
白:
如果1陣我無得落23同升lv呢 有人一定變火車頭 同埋係堆'田'區實有人搵到人殘肢.\/.
風:
講下你d經驗好ma?(呃人/比人呃)(得罪人/人得罪你)
白:
無咩俾人呃啵....我呢d禁窮既人都無咩機會trade架啦 點會俾人呃姐:(
不過有一次有個魔c叫我幫佢暗儀之後有個隊員成程嘈到死話人地秒唔晒整到佢死左...
之後我開光c帶佢番黎佢仲係道尖叫話人地對佢唔住 叫人回水... (打得!!)
.我勁勁勁勁想一巴打爆佢個咀 之後我咪叫佢shutup囉 之後佢就發難渣話要番金唱我
我唔知佢有無唱我呀 不過到而家都好似對我無咩影響 。

不過無計啦 我呢d天生麗質難自棄麗質天生美豔動可愛漂亮小寶貝 一定有人搞到架啦 樹大招風呢個道理我好明白既:em800_89:
風:
嘔...
白:
嘔咩呀.\/.剪爆你丫拿
風:
咁你有咩朋友仔呢?
白:
無朋友架啦 我不嬲都係獨孤冷豔女俠
風:
咁你有咩想同大家講
白:
我要高呼 "我係靚女!!!"
------------------------------------------

完了..

作者: 情比紙薄    時間: 2009-7-25 02:39:08

通宵完成的-﹏-
好唔好到比個意見黎好吧?
作者: 情比紙薄    時間: 2009-7-25 02:43:07

邊個想既話,都可以搵我XDDDD
作者: 籤嘻    時間: 2009-7-25 21:03:57

= =情節較...好似係到講笑話咁xdd
作者: 5201314BB    時間: 2009-7-25 22:15:28

......好似講緊笑話- -
作者: wap883    時間: 2009-7-25 22:59:38

如果個主題係[我與白瀧趣談]
我都覺得呢篇勉強合格
但竟然用作[人物專訪]又好似不太切題
而頭3個post又竟然係自己幫自己推post 也可想而知這post的質素近呼
[不予置評]的地步
希望樓主多加留意
作者: 籤嘻    時間: 2009-7-26 11:10:54     標題: 回覆 7樓 wap883 的帖子

唔好咁樣講阿:funk: 人地差唔起,因住發火
作者: 情比紙薄    時間: 2009-7-26 12:35:35

原帖由 籤嘻 於 2009-7-26 11:10 發表
唔好咁樣講阿:funk: 人地差唔起,因住發火

小你丫關你7事咩
你無能野呀?
鴨ser d 廢人
作者: 籤嘻    時間: 2009-7-26 14:28:58     標題: 回覆 9樓 情比紙薄 的帖子

sor我快ser的
作者: 情比紙薄    時間: 2009-7-26 14:33:31

原帖由 籤嘻 於 2009-7-26 14:28 發表
sor我快ser的

你快ser邊位呀,係到**詞語過濾**,on黎同我嘈丫
作者: 籤嘻    時間: 2009-7-26 15:09:39

無錢找卡數是也
不過你講野都唔用腦
講明退出童話仲叫我on
神神地:Q
作者: suetv3v    時間: 2009-7-26 15:57:35     標題: 回覆 12樓 籤嘻 的帖子

丫哥-0-吾好同佢嘈啦-v-!
作者: 籤嘻    時間: 2009-7-26 16:15:22     標題: 回覆 13樓 suetv3v 的帖子

佢地咁西利,見習記者喎,我邊敢嘈佢地
作者: 小豆    時間: 2009-7-26 16:16:06     標題: 回覆 14樓 籤嘻 的帖子

+1:P
我都冇嘈佢佢就係咁嘈我啦:'(
作者: 情比紙薄    時間: 2009-7-26 16:18:25     標題: 回覆 12樓 籤嘻 的帖子

退出童話就唔好嘈,唔該
作者: v____v    時間: 2009-7-26 17:27:35

不錯.......

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2