AGAMES 討論區

標題: 小鬼兒昆人 唔好信佢 信左佢你就慘 [打印本頁]

作者: love兄    時間: 2008-4-27 20:17:44     標題: 小鬼兒昆人 唔好信佢 信左佢你就慘

唉.比佢左昆300m 好灰 我係天女一定見佢一次打一次 如果各位見到佢 唔該幫幫手打佢 佢係女ec
作者: 俠客    時間: 2008-4-27 20:21:03

果然系(同是天x淪x人):handshake 好,我幫你,但你都要講個名,打錯人就唔好啦:handshake
作者: andy551620    時間: 2008-4-27 20:22:33

佢點昆你
同大家講下
作者: 俠客    時間: 2008-4-27 20:37:16

我都貂左post laa,你可以去睇
作者: love兄    時間: 2008-4-27 20:49:31

就係佢自己話用50+3雲同我換300m  佢叫我比300m佢先 我冇比到 之後大家一齊交易 佢比個30+0雲我 仲要係到 串9我 低你死啦果d:'( :'(   好灰 e+唔想玩曙光
作者: 血刃族    時間: 2008-4-27 20:52:16

你真係好蠢....
做咁大既交易都唔睇清楚...
我都想同你講...抵死
作者: 俠客    時間: 2008-4-27 20:55:33

好彩條友唔系昆我果3億and d   5把神劍,1*金字8式神弓
作者: 傻咪豬    時間: 2008-4-27 20:55:36

你真係好慘~不過唔係共係佢一個,有好多ac名都會呃人,所以自己要小心d先得:(
作者: love兄    時間: 2008-4-27 20:55:44

-,-仲灰 比你甘講 無奈到死
作者: love兄    時間: 2008-4-27 20:57:37

我會啦 以後同人收野換野 我都會睇清楚 多謝你地^^ 好感動:'( :'(
作者: 涅赤鬼    時間: 2008-4-28 13:42:47

婆婆 唔好唔開心@@
作者: love兄    時間: 2008-4-28 18:19:13

-,- 得啦得啦 唔會啦
作者: egg123    時間: 2008-4-28 20:40:45

哥哥,我都比人昆左野=.=””唔好咁灰=.=””

但係我d野仲有好多好多先唔想玩曙光
作者: 俠客    時間: 2008-4-28 20:57:22

你咁多野不如比d我:victory:
作者: 拉帝亞斯    時間: 2008-4-28 22:31:21

我就想同佢鬥昆啦=  =  ..
不過昆前都打佢一身先 ~~
作者: 一絕一    時間: 2008-4-28 22:50:41

我比人昆多一定多過你啦:'(
作者: 俠客    時間: 2008-4-29 17:22:11

你比人昆左d咩先:L
作者: love兄    時間: 2008-4-29 21:54:27

唉........別記得甘多呀 算吧啦 佢昆左一次 一定有下次 小心d呀各位 唔好比人昆:(
作者: 俠客    時間: 2008-4-29 21:56:12

:@ 系天女見到有人昆人一定見個打個:@ :@ :@ :@ :@
作者: 武鬥之神    時間: 2008-4-29 23:00:03

我都比人昆過呀,想當年,我仲係好低lv,我用1m去買隻雪人,點知戈個人比左隻南瓜我,戈時我好似得10幾m喳,戈時都幾吾開心la,不過我戈時就係想有隻野跟住我姐,之後有條友用50+3云換我3日+110m,佢狂易又狂取消,最後戈次易戈陣佢擺左個30+1出來,好彩我睇左下,如果吾係.... 之後我話佢昆我,佢吾理我,就咁係我面前走左
:lol

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2