AGAMES 討論區

標題: 我想問66lv戰值?hkd [打印本頁]

作者: a03139    時間: 2009-7-23 16:41:24     標題: 我想問66lv戰值?hkd

如題!!!!!!
作者: 影影    時間: 2009-7-23 20:39:08

我覺得
20$
嘿~我覺得姐
作者: 女女    時間: 2009-7-23 21:25:46

如果你想要勁裝同武既ac 350-400左右
如果你想要空ac 300-350左右
作者: 乂無名乂    時間: 2009-7-23 21:28:13

500~600點到lor 你個號d裝d野計唔計
你想收號定放號先 戰應該冇咁貴o既
你掛得慢o既3 4 個禮拜差唔多60幾掛
我帶我自己d分身升1日都差唔多35lv到 唔洗3 4 個鐘
跟住掛佢 都好易升 但係放號就好便 你一係公用頻問聲都好
作者: andy199493    時間: 2009-7-24 00:23:45

300點就差唔多:)
作者: 影影    時間: 2009-7-24 09:20:46     標題: 回覆 4樓 乂無名乂 的帖子

==
我真想知道==
你點會甘快
1lv開始3-4個鍾就35lv?
作者: db仔仔    時間: 2009-7-25 08:08:58

我升左1個半月5通先得64-.-
作者: o帥回家o    時間: 2009-7-25 08:59:27

原帖由 乂無名乂 於 2009-7-23 21:28 發表
500~600點到lor 你個號d裝d野計唔計
你想收號定放號先 戰應該冇咁貴o既
你掛得慢o既3 4 個禮拜差唔多60幾掛
我帶我自己d分身升1日都差唔多35lv到 唔洗3 4 個鐘
跟住掛佢 都好易升 但係放號就好便 你一係公用頻問聲都 ...
有無2倍經先:em800_08:
作者: ~天書~    時間: 2009-7-25 12:19:57     標題: 回覆 樓主 a03139 的帖子

邊有300咁多呀-v-200就差唔多
作者: 乂無名乂    時間: 2009-7-27 14:28:12

答返帥回家先 係4倍經
一開始隻野1lv去星未先 一路打打到29lv(係帶升牙)去打41lv熊
32後轉打蛙 當然唔只我帶 叫多兩個70上帶o既
作者: 蝦仁炒飯    時間: 2009-7-27 21:42:59

如果我放我700HKD放=V+

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2