AGAMES 討論區

標題: 請大家聽我講少少野 [打印本頁]

作者: mankinhui168138    時間: 2009-6-29 18:41:29     標題: 請大家聽我講少少野

請大家聽我講少少野 大家可能唔識我 好我自我介紹先 我真人叫許文健啦 我16歲啦 我玩在曙光都有3年啦 我之前個正身係叫tonyon 依加唔係啦 點解就係我太e信人啦 我先俾人昆ac 老實d同你地講呀 如果我唔係太e信人我就唔會俾人昆ac但我玩曙光的時係我最開心的時侯我記得我第1次去拓浪的時侯 係我15lv(係tonyon) 我第1個老婆就係靚女仙法師啦 多口講多句我係mankinhui168呀
[URL=http://img199.imageshack.us/i/20051208031b.jpg/][/url]
我個樣 係味好樣歲

我到虎城時影的相

作者: 影影    時間: 2009-6-29 19:26:21

其實你想講乜==
我知道你相入面個人係多麼的令仔~
我冇野講~都唔明你想講乜...
作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-6-29 19:38:52     標題: 回覆 2樓 影影 的帖子

老兄,我都知你好靚仔:em800_35:
作者: mankinhui168138    時間: 2009-6-29 19:47:38

原帖由 影影 於 2009-6-29 19:26 發表
其實你想講乜==
我知道你相入面個人係多麼的令仔~
我冇野講~都唔明你想講乜...

唔明就算 我之係想發舌下姐
作者: 山崎    時間: 2009-6-29 20:38:06

舌-____-"
0嘴=,="
知你很靚仔了~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
嗚嗚.....
作者: egg123    時間: 2009-6-29 22:51:43

細佬你都幾靚仔a______________________a
作者: 吹水仔    時間: 2009-6-29 22:58:33

老友記~你發洩都唔洗po埋個樣出黎啦下化....
不過你個笑容都幾燦爛-v-
作者: CDD    時間: 2009-6-30 08:53:26

請問e位阿生= =

張圖是你-,-?

我點睇都唔似16囉.
作者: siu乂輝儿    時間: 2009-6-30 10:50:00

我覺得你張相係小學炸啵- -v邊似16歲
作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-6-30 11:44:41

同埋呢......我覺得佢個樣好似
《海猿》入面隊長果個拍擋 (好似叫隼吹)
作者: 武鬥之神    時間: 2009-6-30 11:52:50

講真....樓主張相我一開頭睇到以為係d貧民戈到影既(可能因為樓主d皮膚太黑掛:L )
作者: mankinhui168138    時間: 2009-6-30 12:09:24

果張係我六年級時影呀
作者: 白羽黑尾    時間: 2009-6-30 12:29:29

係度講自我介紹??好無聊...
作者: 乂星乂    時間: 2009-6-30 12:57:14

man kin hui
曼健輝           系唔系甘解!          你甘靚仔不過參加香港呀生 吧! 你個樣好似四川人 ;P ;P
作者: 笨BE    時間: 2009-6-30 15:00:51

原帖由 注定B 於 2009-6-30 14:25 發表
我想問...相中果個人來咖?:L

吾係=.=鬼泥架
作者: 水之青龍    時間: 2009-6-30 16:14:00

樓主好勇敢(自拍)
回18樓:你就有(厂+、+丙)明知唔比講粗口,中講,蟻(一+夗)
作者: 武鬥之神    時間: 2009-7-1 00:06:32

雖然我睇吾到小猿猴講d咩,不過十成九都係d串人既野...
作者: 539247101    時間: 2009-7-1 07:22:01

hi~~welcome 我叫囍貼街
多多指教

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2