AGAMES 討論區

標題: [活動]◆_''尋求PK的更高境界゚ 結果 [打印本頁]

作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-19 18:55:58     標題: [活動]◆_''尋求PK的更高境界゚ 結果

優勝者如下:

31-35組別:小劍        1勝0負

(已給予禮品)
41-45組別:jimmylo              2勝0負
46-50組別:王喚之治療火龍
  2勝0負

(已給予禮品)
51-55組別:小乂孩子     2勝0負

56-60組別:武鬥之神            1勝0負

(已給予禮品)
61-65組別:火炎人
     2勝0負

(已給予禮品)
66-70組別:jacky26218           2勝0負
    (已給予禮品)

感謝名單:
xdxdlam

(已給予禮品)
jacky26218
仲有一班幫手清丫紫..靈犬GE人

作者: 武鬥之神    時間: 2008-4-19 18:58:13

gm幾時寄野比我?期待~期待~
作者: 幻滅乂暗殺    時間: 2008-4-19 19:04:23

身為主辦人仲遲到...
呢樣都唔係幾火

最火就係d xx係到係禁打人
最慘就係比d垃圾打= =
搞到我中途走人
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-4-19 19:06:43

呢個活動1d都唔得囉我想講= =d人無啦啦走出黎,小劍又遲到,有d可以突然加入,一個字勁!
作者: 火炎人穆    時間: 2008-4-19 19:09:24

天天講得岩..重有係個度場面都幾亂下(可能係第1次搞)
= =
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-19 19:09:52

邊個突然加入??我遲到我想??
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-4-19 19:11:33

冰之雲雲囉- -佢走左芝麻,如果佢唔走,佢一定計埋落去
作者: 牛牛    時間: 2008-4-19 19:12:07

反對jacky26218 ,佢之前殺左我,係天靈,我開始果時,無lala殺左我
作者: 幻滅乂暗殺    時間: 2008-4-19 19:12:17

放心
我唔會落埋去玩...........
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-19 19:12:52

你都short ge..鬼有加佢...佢黎觀戰炸..林住同我一p一炸...
唔知唔好嘈..
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-19 19:14:12

原帖由 牛牛 於 19/4/2008 19:12 發表
反對jacky26218 ,佢之前殺左我,係天靈,我開始果時,無lala殺左我

你叫佢開post同你道歉...
唔開ge...66-70就天天贏[規定左唔准打人...]
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-4-19 19:15:49

依家搵人封佢ip@@~我就會贏(講笑)
作者: 火炎人穆    時間: 2008-4-19 19:16:29

原帖由 癲×゚凍凍 於 2008-4-19 18:55 發表
優勝者如下:

31-35組別:小劍       1勝0負
41-45組別:jimmylo              2勝0負
46-50組別:王喚之治療火龍  2勝0負
51-55組別:小乂孩子     2勝0負
56-60組別:武鬥之神     1勝0負
61-65組別:火炎人      2勝0負
66-70組別:jacky26218           2勝 ...

點解我個字無左個穆字= =?
作者: ~幻~    時間: 2008-4-19 19:16:37

原帖由 牛牛 於 2008-4-19 19:12 發表
唔係呀....d人咁冇品ge...人地打緊ge時候無啦啦殺左你...咁對你好唔公平wo:@
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-4-19 19:17:13     標題: 回復 13# 的帖子

哈哈,可能唔識打你個名呢,同埋,你太唔顯眼
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-19 19:17:25

原帖由 火炎人穆 於 19/4/2008 19:16 發表

點解我個字無左個穆字= =?
sor= =打少左呀..加番
作者: 牛牛    時間: 2008-4-19 19:22:23

原帖由 癲×゚凍凍 於 2008-4-19 19:14 發表

你叫佢開post同你道歉...
唔開ge...66-70就天天贏[規定左唔准打人...]
係唔係,係agame到道歉,如果係agame到,我聽日見到佢係agame到同我道歉,就算數,唔同佢計,如果聽日(3:00pm)前都冇...就..比天天贏

作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-19 19:26:20

你game入面密佢.....我怕佢唔上agames
作者: 牛牛    時間: 2008-4-19 19:27:15

唔得,我唔信佢唔上,佢win左,1定會睇1睇ge
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-19 19:27:57

佢唔睇下面個d野...只睇第一個post咁點??
作者: 牛牛    時間: 2008-4-19 19:29:02

咁就佢自己抵死la-_-,睇d唔睇d- -
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-4-19 19:29:14

咁咪比我拎禮物囉=﹏+
作者: 牛牛    時間: 2008-4-19 19:31:34

天天,咁就要睇下你好唔好彩la- -
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-4-19 19:36:06

嗯,我會架啦-口-...不過呢= =我都係志在參與
作者: S!U楓    時間: 2008-4-19 19:53:56

小劍....請私底下msn我....我有說話講
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-19 19:54:33

我唔ON得MSN住....SOR..PM好嗎?
作者: ~幻~    時間: 2008-4-19 19:59:47

版主離左題........................
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-19 20:00:46

請你講下點離題法??
作者: ~幻~    時間: 2008-4-19 20:02:28

佢講d野同曙光無關..
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-19 20:03:09

同曙光個活動有關LO@@
作者: ~幻~    時間: 2008-4-19 20:03:52

咁佢冇指明wo:) :) :)
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-19 20:05:01

= =我唔明你講咩= =
講野都要指明嫁咩?
作者: ~幻~    時間: 2008-4-19 20:06:10

原帖由 癲×゚凍凍 於 2008-4-19 20:05 發表
= =我唔明你講咩= =
講野都要指明嫁咩?
佢冇指明係傾活動ge野
作者: 草女乂    時間: 2008-4-19 21:35:18

只知勁無奈 去左一去無人 之後走左 都唔知咩事 無人= = 一定無入錯ser  (我用弓手去)  可能早左去掛  我 1點 已1點3 已經係到 但 唔見人 2分鐘唔洗就走左  唉 幾時再搞呢d活動=0= 套裝 好正~.~ 我想要= = ,再搞 可能有我份 ( 吃不到的葡萄是酸的=0=  妒嫉a_a)
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-19 21:37:11

岩岩開左帖貼左D活動相片了
入去睇下吧
←按圖進入
作者: 武鬥之神    時間: 2008-4-19 22:23:52

今次呢個活動整得有d吾係幾好:
第一:舉辦者遲到,令參賽者情緒激動,互相PK

第二:安排得吾夠完善,成日比人爆大技,參賽者and工作人員無故死亡,可以既就密d參賽者去指定既ser同地方

下次再整既就一定要d人係門口等,等得pk既人同埋影相之類既人係pk場,吾係參賽者and吾係工作人員既係pk其間入左pk場,立即取消資格,賊仔隱左形就冇野講,不過比人爆大技爆左出來既,都要取消資格,仲有,可以請d高lv既睇場,有人玩野就立即ko玩野既人

:lol
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-19 22:33:10     標題: 回復 36# 的帖子

係超亂= =
活動相片個POST入面張「2條死屍」..其中一條係我黎= =
果張相....證明左有人係5守規矩= =
作者: egg123    時間: 2008-4-19 22:36:02

下-.- today 19咩??..早知就去
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-19 22:37:29     標題: 回復 38# 的帖子

今日咪就係19號= =
你以為今日係18號-0-?
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-19 22:37:37

唉...又係針對我...我都唔想...
俾雨淋到x咁我咁要行云咁多間網吧..換來ge係你地ge不滿
可能我太低lv..d人都唔聽我講.....唉~~~~~~~~~
全因為我引起....我搞活動係我唔岩..你地唔聽我講..殺埋我係我唔岩

作者: lamxdxd    時間: 2008-4-19 22:42:38     標題: 回復 40# 的帖子

其實5聽你講係佢地自己問題= =
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-19 22:45:09

武神都暗示啦...因我低lv先唔理我...叫我請人來...
最高的jacky都搞事...小刀打人..我有辦法嘛?/口\''
作者: 武鬥之神    時間: 2008-4-19 22:46:51

你吾好咁la,呢d吾係針對,係意見~希望你下次可以整好d,我地肯比意見既姐係認同左你呢個活動,e+只係將不足之處講番比你知姐,so 你要開心d~我等緊你下次既活動~
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-19 22:46:52     標題: 回復 42# 的帖子

係= =
最高LV果位都好似有搞事= =
仲有靈犬同丫紫...仲有果個34LV幻
都係度搞事= =..下次見上面講果3位1次就殺佢地1次= =
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-19 22:52:51

pk活動好玩麼...
仲有咩活動....聽日公怖!!!
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-19 22:54:13     標題: 回復 45# 的帖子

YA
要搵人幫手影相GE,,,記得叫我!
我E+愈黎愈鍾意係曙光影相+貼圖-0-
作者: 豬腸人    時間: 2008-4-19 23:09:12

我同飛唔記得左去= =
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-20 08:26:59

= =
楓= =d禮物問邊個拎嫁??
作者: jacky喵~w~    時間: 2008-4-20 08:59:06

天天你唔好彩啦~
我開埋道歉POST~
你拎唔到禮品LU~~
KAKA~~~
作者: 武鬥之神    時間: 2008-4-20 09:09:57

凍凍,我 忽~然想到新野,就係d人吾好同一時間去pk,如:31~35(2:00~2:30),36~40(2:30~3:00)等,咁樣吾晒我地時間,又可以防止有人玩野,仲有,時間到既你就去密d人去幾ser既邊到等

係未好好呢~
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-20 09:14:01

唔好...一陣又要等..下次搵個人幫手清d搞事ge....你分時間打會冇大合照
作者: jacky喵~w~    時間: 2008-4-20 09:15:02

你ge方法十分好~令人.............閣下  字跡工整,    文筆極佳,    才思敏捷,    過目不忘,    十年寒窗,    博學多才,    見多識廣,    才高八斗,    學富五車,    文武雙全,    雄韜偉略,    談吐不凡,    談笑風聲,    高談闊論,    眉飛色舞,    運籌帷幄,    言簡意賅,    完美無缺,    一針見血,    遠見卓識,    義正詞嚴,    一氣呵成,    大顯神通,    出口成章,    出類拔萃,    出神入化,    萬古流芳,    一本正經,    一箭雙鵰,    長篇大論,    功德無量,    力排眾議,    力挽狂瀾,    氣貫長虹,    氣勢磅礡,    氣吞山河,    堅韌不拔,    身體力行,    空前絕後,    視死如歸,    英姿煥發,    奉公守法,    艱苦奮鬥,    忠貞不渝,    捨己為人,    大公無私,    一塵不染,    一鳴驚人,    叱詫風雲,    排山倒海,    驚濤駭浪,    雷霆萬鈞,    驚心動魄,    橫掃千軍,    驚天動地,    見縫插針,    無孔不入,    千篇一律,    口誅筆伐,    文從字順,    十全十美,    無懈可擊,    無與倫比,    勵精圖治,    壯志凌雲,    高瞻遠矚,    忍辱負重,    蓋世無雙,    龍飛鳳舞,    一絲不苟,    身兼數職,    日理萬機,    明察秋毫,    英明果斷,    分身有術,    孜孜不倦,    吾等楷模 在下對你的景仰之情有如滔滔長江之水,    連綿不絕    ……    又如黃河氾濫,    一發不可收拾    ……    嘿嘿    驚天地!    泣鬼神!    感人肺腑!    感人落淚!    i 服了 u!    長江後浪退 前浪,    灌水英雄代代出    ……好貼。。。    又見好帖。。。        又見不是一般的好貼。。。        好貼不是別的。。。        好貼就是好貼。。。        好是好貼的好。。。        貼是好貼的帖。。。        好貼不是別的。。。        好貼就是好貼。。。        曾經有人問我。。。        樓主的帖子算不算好貼。。。        我沒有回答。。。        因為我想起了一位傳說中的大師---        古龍先生的一段話:        「。。。天涯遠不遠?。。。天涯其實一點也不遠          。。。因為人已經在天涯。。。天涯還遠嗎。。。」        好帖啊。。。    難得一見的好貼。。。    樓主的文章簡直是驚天地。。。泣鬼神。。。    圖文並茂。。。嬉笑怒罵。。。    指點系詞。。。激揚文字。。。
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-20 09:17:25

好無聊呀你jacky
作者: 武鬥之神    時間: 2008-4-20 09:30:24

原帖由 癲×゚凍凍 於 2008-4-19 22:45 發表
武神都暗示啦...因我低lv先唔理我...叫我請人來...
最高的jacky都搞事...小刀打人..我有辦法嘛?/口\''

你吾係講到吾想請人去睇場既咩?
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-20 09:31:53

唔係...我係話自己太廢..冇能力...林住有lam同jacky會冇事= =
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-20 09:56:03     標題: 回復 55# 的帖子

如果你下次搞活動GE話..我應該升左70- -
咁就可以殺2位搞事者
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-4-20 13:54:14

LAM- -但你殺唔到我WO@@
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-20 15:11:55     標題: 回復 57# 的帖子

我#)%$#^)%$)^你
成日係度搞事.\_/.
不過最主要都係殺左0犬同丫紫姐
作者: 武鬥之神    時間: 2008-4-20 15:49:41

其實最後(姐係影左大合照之後),我都有同靈犬佢地一起玩野~:lol
作者: 幻乂影    時間: 2008-4-20 16:31:42

原帖由 癲×゚凍凍 於 2008-4-19 18:55 發表
優勝者如下:

31-35組別:小劍       1勝0負
46-50組別:王喚之治療火龍  2勝0負
51-55組別:小乂孩子     2勝0負56-60組別:武鬥之神            1勝0負    (已給予禮品)
61-65組別:火炎人穆     2勝0負
66-70組別:jack ...

一開始佢行到我前面.......梗係贏緊啦= =我好似仲中左招大技添-v_
作者: 武鬥之神    時間: 2008-4-20 17:20:52

錯~你中左大技戈次我冇走去你到,仲有,戈次都吾計,之後再打左次,戈次我先走左去你到,不過我冇用技,只用箭射你,你戈次超失準,吾用泣血and定身箭,比我狂射,走走下就比我射鬼死左
作者: jimmylo    時間: 2008-4-20 19:22:02

有冇寄到比我??
點解我仲未有??
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-20 19:58:57

你搵版主...密佢啦..我都冇呀= =
作者: 武鬥之神    時間: 2008-4-20 20:36:48

我有la~我拎左la~我係擺攤區著出來~好多人跟住我~
作者: 肉雞小金    時間: 2008-4-21 00:47:27     標題: o~!MY GOD- -

劍.我都有份清紫同犬==負責爆大技定同出闇月殺=.=
唉..諗返我同火炎打個埸認真唔抵- -一開波屈到佢冇左一半血..點知埋尾出唔到王者比佢屈返轉頭=.=......
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-21 19:47:32

你唔好彩= =我都買你贏嫁= =
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-21 19:52:15     標題: 回復 64# 的帖子

下= =
咁搞野= =
跟住你..想要你套裝?
作者: 幻乂影    時間: 2008-4-21 20:49:58

原帖由 癲×゚凍凍 於 2008-4-19 19:09 發表
邊個突然加入??我遲到我想??

我突然+入-,-....但場面真係好亂
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-21 21:01:15

你黎個陣己經唔亂..你睇一開波= =
作者: 武鬥之神    時間: 2008-4-21 21:21:07

真係好好玩呀~幾時再玩呀~
作者: jacky喵~w~    時間: 2008-4-21 21:23:29

武神你咁快拎到ge..
我都重未有...
作者: 火炎人穆    時間: 2008-4-22 18:46:03

點解感耐都未收到嫁==~
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-22 18:54:21     標題: 回復 72# 的帖子

你試下係曙光密下版大= =
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-22 20:03:41

唉...個ac冇咩少到.........只係少左隻寵...好彩
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-22 20:11:29     標題: 回復 74# 的帖子

不過偷ac果位..好似好窮咁= =
作者: 幻乂影    時間: 2008-4-22 20:23:45

原帖由 lamxdxd 於 2008-4-22 20:11 發表

不過偷ac果位..好似好窮咁= =

望到你個頭像.....隻蝶搶左你風頭-0-
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-22 20:27:06     標題: 回復 76# 的帖子

5緊要la
隻蝶太大隻..所以搞成咁= ="
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-22 22:21:02

窮= =
講得好!!冇寵la e+
又幫我出左月色= =唉
不過我入去都係哂佢地位..
我走左..草草入番去咪幾好a_______a'' <------------------25仔
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-22 22:22:33     標題: 回復 78# 的帖子

下= =
睇黎果位人兄..好似5太鍾意月色= =
你試下叫月色d人招返你入團la
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-22 22:24:33

佢戀雪的.....(哎呀..唔小心爆左佢個團出黎tim)
我唔入啦><
草因為我而出左團....
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-22 22:27:06     標題: 回復 80# 的帖子

下 - -"
戀雪有乜水會爆你ac咁賤= ="
點解草會因為你而出左團ga=口=?
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-22 22:29:26

我講錯野激嬲佢...
為左隻月靈兒出賣自己人格...唉
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-22 22:31:16     標題: 回復 82# 的帖子

咁都得= =
佢好窮ga咩?
就算係窮冇錢買多隻+2柔柔..都5好爆人ac la
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-22 22:32:57

我隻+3黎=W=
佢仲有米過我...但收唔到....
唉..................................................................................................................................................
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-22 22:37:18     標題: 回復 84# 的帖子

.......
咁都得= =
真係冇野好講lo
收5到就爆人ac,,,賤格
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-22 22:41:31

鐘意你最尾個兩個字
我都好無奈嫁= =個AC唔知仲玩唔玩好
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-22 22:48:45     標題: 回復 86# 的帖子

爆人ac一向都係屬於賤格ge行為
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-22 23:00:39

你有冇比人昆過嫁= =?
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-22 23:08:55     標題: 回復 88# 的帖子

冇=-=
極小同人交易
作者: jimmylo    時間: 2008-4-23 15:22:20

點解到宜家都仲未有d裝呀...........
gm捉人戈時順便寄埋比我地啦:Q
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-23 15:52:57     標題: 回復 90# 的帖子

你要自己密版大先得ga
版大係曙光個名:幻乂楓
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-23 21:42:17

密左唔應= =
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-23 22:21:57     標題: 回復 92# 的帖子

下= =
試下係論壇PM佢= =
問佢幾時比套裝你- -
作者: ckahonam    時間: 2008-4-24 10:06:29

點解唔整76-80a_a76-80先好睇-.-''''
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-24 19:36:25

原帖由 ckahonam 於 24/4/2008 10:06 發表
點解唔整76-80a_a76-80先好睇-.-''''

76-80冇人報名[=
作者: 肉雞小金    時間: 2008-4-25 10:23:53     標題: = =楓= =

你不如寄比我隻 小乂孩子 啦
好唔好 thz...:'( :'( :'(
作者: 幻乂影    時間: 2008-4-25 23:25:00

原帖由 武鬥之神 於 2008-4-20 17:20 發表
錯~你中左大技戈次我冇走去你到,仲有,戈次都吾計,之後再打左次,戈次我先走左去你到,不過我冇用技,只用箭射你,你戈次超失準,吾用泣血and定身箭,比我狂射,走走下就比我射鬼死左
:lol ...

同你打個時........
1後便有條腸粉打我-0-1次扣300~-v_
2我用左定身+泣血但係行到幾遠你都照射.....
3你一開始0..1.......2..............3...............你企係我前面..........我唔輸米真係奇蹟囉

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2