AGAMES 討論區

標題: 想識多d朋友0w0 (另外:小空請入=w=) [打印本頁]

作者: 熊啤啤o口o    時間: 2009-6-20 18:11:53     標題: 想識多d朋友0w0 (另外:小空請入=w=)

講真,我係曙光都冇乜朋友,係學校直情冇-_-"可能因為脾氣差喇..=3=我以前係曙光有個朋友,其實唔可以話係朋友,因為大家唔岩key,所以成日鬧交,不過有時都幾鐘意佢,同朋友講i~love~you對我黎講好正常,但係次次講同佢講,佢都話我痴線,um...雖然有d失望,但係我都有d開心,點解呢可?我都唔清楚.....

自從我地鬧交之後,大家真正認識同了解對方,就做番好好好好好好好ge朋友:handshake

給小空的話:
其實我d脾氣好番d都係因為你,前幾日我因為..發生左d事..所以><....講真,你真係幫左我好多.....今次同你鬧交..係有原因架...因為係e段日子..原來我真係做左d對唔住你ge事...雖然甘奈以尼,只有我送野比你但係就收唔到你比我ge禮物,你同我講過你好內疚,但係其實你送左一份大禮物比我,你內疚代表你在乎我,同你做朋友已經係最好ge禮物^^:heart:

另外
我希望    可以同你做番.......
朋友....-/////-我唔想生日冇朋友慶祝><

啤啤上
仲有仲有!!!!><"我想識多d朋友
係喎~~~自我介紹先0w0
曙光名:熊啤啤o口o  (可以叫我啤啤/啤豬/.........其他)
生日:26/6
希望生日有人理下=3=

作者: 白羽黑尾    時間: 2009-6-20 18:40:36

其實呢 你想係曙光識FD GE話,你就遲左小小啦
E+我覺得好多人都上左6X~7X LV(仲有人100LV)
你唔升高LV我唔覺得會有人LO(我開曬4個SER都唔見有人XD")
同埋好多人都係用XX黎升LV,大部分時間人不在
所以呢- -唔好話識FD,想搵個人組都難
(你覺得唔岩GE唔好打啦...)
作者: 熊啤啤o口o    時間: 2009-6-20 18:46:41

都岩ge...但係我相信只要熱心甘對人,一定搵到真正ge「朋友」:)
作者: 吹水仔    時間: 2009-6-20 19:06:54

招fd麼@@?
我可以啵,曙光?我唔on架喇
msn:ymca_bao@hotmail.com
得閒傾下msn算了~
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-6-21 00:03:04

樓主講得岩 唔一定高lv先多朋友仔= =
樓主加油牙^/^
作者: 水之青龍    時間: 2009-6-21 10:11:51

同4摟相同
我唔係成日上曙光
MSN:dkiiu@hotmail.com
記緊add!
作者: o嬌滴女o    時間: 2009-6-21 13:42:24

你個fd始終一定原諒你既~唔好咁down啦!
得閒一齊傾下msn啦~
MsN":l0ve_yi.43@hotmail.com;):)
作者: chingxdxd    時間: 2009-6-21 23:14:15

啤啤
<<楓之夜
姐係問你收點個個
作者: 約束の空へ    時間: 2009-6-21 23:36:02

切的說 >ˇ<   我都冇嬲過你牙:em800_08:     呵~~估唔到你會係度招fd喎 =0= 唔該幫我招埋丫"   
此人MSN:miku_kagamine-v-babii@hotmail.com   
有興趣嘅人+我丫Thx
仲有,親愛嘅樓主小姐,麻煩你唔好對我咁好好好:em800_111:  好有自卑感 :em800_101: 欠你太多 =w=   下世再計過下~     仲有,而家你都成熟過我啦
P.S.你真係冇野要改呀,我揾到再同你講啦:em800_52:
作者: 熊啤啤o口o    時間: 2009-6-23 22:18:53

你又轉msn呀=3=???
p.s 咩係切的說??又扮野呀?又小作又切,咩字尼架

作者: ericcheng    時間: 2009-6-23 23:57:24

曙光名:優雅的天使
生日:16/9
LV :41 lv
職業:射手
我都想識多d朋友...................
作者: lamxdxd    時間: 2009-6-24 01:36:51

原帖由 熊啤啤o口o 於 2009-6-23 22:18 發表
你又轉msn呀=3=???
p.s 咩係切的說??又扮野呀?又小作又切,咩字尼架

切的說=講真...?

做朋友都冇乜問題,但學技,入團,物價,帶升免問(因為我全部唔識)...
但要忍受我依種一係就冇乜感覺,一係就對d事超有興趣既性格(時冷時熱),仲有我脾氣都只係一半半- -
只能比game名你,msn有需要先pm我拎
game名: xdxdlam
作者: 熊啤啤o口o    時間: 2009-6-24 16:00:45

原帖由 ericcheng 於 2009-6-23 23:57 發表
曙光名:優雅的天使
生日:16/9
LV :41 lv
職業:射手
我都想識多d朋友...................

41lv0w0一齊升丫^^
作者: 影影    時間: 2009-6-24 16:18:55

=-=
我都好少朋友==
想識多d~
本ac叫:小玄影
6x戰
新手一名~
請多多指教~
作者: 熊啤啤o口o    時間: 2009-6-26 15:28:10

原帖由 影影 於 2009-6-24 16:18 發表
=-=
我都好少朋友==
想識多d~
本ac叫:小玄影
6x戰
新手一名~
請多多指教~

你叫新手我叫咩??
作者: ≧J≦    時間: 2009-6-26 18:53:52

曙光名:障壁深紅
LV:不定
生日:10月9日
職業:戰士
我也想識朋友仔~
你可加me msn:ho.ho.21@hotmail.com

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2