AGAMES 討論區

標題: 物價問題 x)` [打印本頁]

作者: 豬XDD    時間: 2009-6-19 08:52:21     標題: 物價問題 x)`

其實有冇人覺得E+ D 同心  噹  草  唔應該炒到咁貴呢= =??
E+ 見到同心 10m 張   嚇到我識飛
想當年
1 m幾就有一張
再前果排
都係4 ~ 5m
我都知商人都係想賺錢= =
但係賺得泥都應該有個譜

*************此POST重點係  通漲通得好得人驚*************
*************   :no:唔好離題比人扣分喔:handshake   *************

純粹只係想抒發我自已意見
不滿任踩
作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-6-19 09:40:56

係...想當年同心最貴都係2m5
同埋我依家越黎越覺得,有d人
根本就唔係想放晒,擺出黎係想晒命!
如果有某幾個人,長期擺攤,set高個價,
遲d自然就會貴~
其實講真果句,依家叫d人set番個價去幾年前
真係冇咩可能,但係大家可以諗下
如果d價低左,
對買賣雙方都有好處
買方,可以買平d
賣方,容易放出
依我估計,同心之類d價,一定會繼續升上去
裝果d就靠+咩 呢d冇得講啦~
作者: 乂星乂    時間: 2009-6-19 10:31:28

e+ d人越黎越有錢架啦!同以前5同 如果去返以前 你放返2.5M D人見到佢都1個收曬啦 其他人都5知  以前我放同心2.5M D人都要考慮!你e+去攤放2.5M  100%保證5夠3分鐘收曬!不過有時死鬼左收個0%都幾貴!200點250M e+D人收400幾M

作者: 晴月    時間: 2009-6-19 10:33:39

原帖由 〝龍﹏龍〞 於 2009-6-19 09:40 發表
係...想當年同心最貴都係2m5
同埋我依家越黎越覺得,有d人
根本就唔係想放晒,擺出黎係想晒命!
如果有某幾個人,長期擺攤,set高個價,
遲d自然就會貴~
其實講真果句,依家叫d人set番個價去幾年前
真係冇咩可能,但係大家可 ...

想當年 金丹 都係2m 粒
一日星 都係20m =.=
其實物價升係必然
通漲丫嘛
只不過通縮係永遠唔會係game度發生
作者: jimmylo    時間: 2009-6-19 11:04:55

唔用唔洗煩~
作者: ~影~    時間: 2009-6-19 11:30:22

依家係 供應少左 需求大左
供應就係點數 依家少人買點數 點數升 d野跟住貴..
需求就算好似以前咁
供應都一樣少
作者: 豬XDD    時間: 2009-6-19 12:32:59

不如一齊玩做低個市 =]
作者: 水之青龍    時間: 2009-6-19 13:04:21

我之前見個有條由仔放同心放成20幾m張:@
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-6-19 13:15:52

我以前都係平買平賣架 ==
汁到平野 米平小小賣出去囉
又唔係冇得賺 不過賺少d姐==
不過e家-_-"發現感樣唔得= =比其他人蝦屎---
作者: 乂星乂    時間: 2009-6-19 14:09:27

原帖由 心霜乂碎 於 2009-6-19 13:15 發表
我以前都係平買平賣架 ==
汁到平野 米平小小賣出去囉
又唔係冇得賺 不過賺少d姐==
不過e家-_-"發現感樣唔得= =比其他人蝦屎---
好同意你既講法!
作者: 白羽黑尾    時間: 2009-6-19 14:17:28

其實GAME入面同真GE世界唔同...
你一開始玩隻GAME因為岩岩開 D人都冇咩錢 物價一定係平架
但係GAME入面D人一定係愈來愈有米格=口=
咁GAME GE物價就一定會高啦...
作者: 魅云    時間: 2009-6-19 16:10:55

就好似點數甘..都升值得大快了吧,一下子400幾m200點.想收又唔敢收.炒得大厲害了
作者: 笨BE    時間: 2009-6-19 16:17:07

以前200m 一張點卡= =
而家 我最小400m先收到  最貴個張500m=.=
作者: CDD    時間: 2009-6-19 17:23:09     標題: 回覆 14樓 笨BE 的帖子

400m算好啦= =

我見人話550~600m= ="

有人直頭話出得最高個個人= ="
作者: db仔仔    時間: 2009-6-19 18:05:04

e家d飛行都超貴.-.-以前550m 有50+3云..e家唉...人地話1200m..都唔知係咪真係咁勁升得
作者: 539247101    時間: 2009-6-19 19:25:41

大家,我有一個解決方法,
就係以後打怪冇錢汁,
只有去塔,放野npc果陣先有錢汁,
修裝5洗錢,
咁樣搞法D點數一定跌到好低,
呢個意見瘋狂左D 但係就可以扭轉D野超貴ge問題
作者: 豬XDD    時間: 2009-6-19 21:35:17

原來都有同道中人 -33-
作者: 雷狼乂怒    時間: 2009-6-20 16:16:59

下...咁我而家7000千萬身家咪唔值錢=3=
沖左好多點....
作者: z樂    時間: 2009-6-21 16:06:22

我一早賣緊10m  xD

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2