AGAMES 討論區

標題: (解綁與橙神問題)gm 請進~你們的改板~令很多人不滿 [打印本頁]

作者: 天空    時間: 2009-6-18 20:25:31     標題: (解綁與橙神問題)gm 請進~你們的改板~令很多人不滿

為何要把解綁的用具收回~這和騙人錢有何分別,叫人用完的5品裝不能轉讓
要人再重新投入金錢再做~轉賣再做已經也要再投入金錢~想賺錢都唔係咁做法
重有燈神又係~原本會補體力為唔識補~又係一個騙人錢的做法

gm這樣做只會令好多人唔玩隻game~請你改返~
大家支持既就回下啦~

作者: rououo482    時間: 2009-6-18 21:22:35

其實燈神唔多重要=.=
重點係個解綁樣野都要收回=.=(這個我都覺得)
作者: 工工    時間: 2009-6-18 21:25:38

支持...
一諗到以後五品裝著一次就要丟...
唔俾資源回收再利用...
真係有d...
唔環保
:L
作者: 輝ok仔    時間: 2009-6-23 20:39:17

gm牙,,,開返解綁啦,,我個5品好想賣出去牙
作者: 期待愛    時間: 2009-6-25 14:50:39

支持.............
作者: 愛fish    時間: 2009-6-25 23:52:48

算啦,佢係要食錢,咁都冇計,我同埋d fd都唔玩lu
作者: 深紅    時間: 2009-6-26 17:01:05

其實....香港版都係跟台灣版.....
可能做既都只係希望佢地可以反映返.....
作者: 蘭提斯    時間: 2009-6-26 17:03:38

佢呢個setting 怪怪地.....
正常情況下,綁裝之後應該唔可以解返(解得返咁綁黎做乜@__@)
佢有得解反而怪怪地
如果你綁裝係為左防盜既....咁比人爆acc 解左綁又比人偷埋
咁綁左其實咪即係冇意思.....???

參考返佢既另一隻game萬王3都係綁左冇得解的
作者: 心領=)    時間: 2009-6-26 18:23:58

GM開返解綁啦...如果唔係好多人唔玩.....

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2