AGAMES 討論區

標題: 歡迎副版lamxdxd [打印本頁]

作者: godzilla    時間: 2009-5-21 17:09:41     標題: 歡迎副版lamxdxd

lam歡迎你再回來幫我打理版務,其他會員如對被副版扣分有任何懷疑或查詢,可以到曙光投訴區內發表,我會處理。

:) 歡迎你lamxdxd:)
作者: 黑色寧靜    時間: 2009-5-21 17:32:50

恭喜晒恭喜晒:lol
作者: 笨BE    時間: 2009-5-21 17:47:13

黑色a_a  笑淫淫咁a_a
係咪同我一樣知道d野a_a;P ;P
作者: 黑色寧靜    時間: 2009-5-21 17:51:16

我唔知你講緊咩bo;P
作者: 笨BE    時間: 2009-5-21 18:08:28

我咩都吾知道架-口-''
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-5-21 19:36:40

恭喜曬^.^"
感請問lam會唔會去舉報區幫手+分 同埋扣人分架@0@??
定係lam既工作正係向哥c拉報告邊d人犯板規再等哥c拉處理??
作者: godzilla    時間: 2009-5-21 19:43:28

原帖由 心霜乂碎 於 2009-5-21 19:36 發表
恭喜曬^.^"
感請問lam會唔會去舉報區幫手+分 同埋扣人分架@0@??
定係lam既工作正係向哥c拉報告邊d人犯板規再等哥c拉處理??

由於我實在版務繁忙,暫是整個曙光我都交比LAM打理,舉報區同扣分都係由佢負責的。

個曙光版我交比佢睇住,而副版我就交比大家幫我睇住,如發現任何錯漏或問題,就可以去曙光投訴區發帖通知我,我會跟進。

作者: 心霜乂碎    時間: 2009-5-21 19:48:27

知道^.^"明白曬@w@如有問題@@"""
我一定會去投訴區...慢慢申訴~~~~
作者: 長風傲天    時間: 2009-5-22 19:08:51

原帖由 godzilla 於 2009-5-21 19:43 發表

由於我實在版務繁忙,暫整個曙光我都交比LAM打理,舉報區同扣分都係由佢負責的。

個曙光版我交比佢睇住,而副版我就交比大家幫我睇住,如發現任何錯漏或問題,就可以去曙光投訴區發帖通知我,我會跟進。 ...

終於比我捉到你錯字-v-"

切勿離題。

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2