AGAMES 討論區

標題: 仲有1個未比人ko ga100lv王 [打印本頁]

作者: 快樂天使    時間: 2009-5-17 17:12:25     標題: 仲有1個未比人ko ga100lv王

紫靛魔女怪物等級怪物類型攻擊模式主 / 被動

100BOSS遠攻被動
出沒場景掉落金錢使用技能
龍引密道七層
魔力燃燒 LV4、創世渾沌LV2、魔力盾甲 LV4、天雷轟頂、天國幻夢、邪惡結界LV3、負面狀態免疫
掉落物品
防具
X
武器
X
道具
七級勇者證明(任務道具)

作者: CDD    時間: 2009-5-17 17:15:34     標題: 回覆 樓主 快樂天使 的帖子

強太多了=.=

魔力燃燒 LV4~~>一下千二mp
創世渾沌LV2~~~>秒人"?
魔力盾甲 LV4~~~>一定打唔入
天雷轟頂~~>最強大野=.=
天國幻夢~~~>一起上天堂~
邪惡結界LV3~~>暗100就垃圾招
負面狀態免疫 ~~~>好正常的一招
作者: sdgjim2212    時間: 2009-5-17 17:15:38

:em800_37: :em800_37: @@  個王好咩啊
作者: 溫馴小牛    時間: 2009-5-17 19:00:27

原帖由 CDD 於 2009-5-17 17:15 發表
強太多了=.=

負面狀態免疫 ~~~>好正常的一招 ...

早快D定都唔會扣得咁金既
作者: 我玩曬    時間: 2009-5-17 19:05:33

輪訓佢  慢慢屈佢血==
作者: 水之青龍    時間: 2009-5-17 19:59:46

道具 七級勇者證明(任務道具)

王怪用尼做任 = ="
作者: 段天    時間: 2009-5-17 20:01:54

定唔到訓唔到的=.= 呢隻要上龍引好煩 得閑先去了結埋佢
作者: 我玩曬    時間: 2009-5-17 20:03:03     標題: 回覆 7樓 段天 的帖子

有冇技能  可以封佢技..
作者: 段天    時間: 2009-5-17 20:04:37

有 盜既封喉 弓既奪乜 2招封魔 封唔封到就睇出技速度啦
作者: 我玩曬    時間: 2009-5-17 20:18:24     標題: 回覆 9樓 段天 的帖子

用呢2招去封隻王個封  搵2盜或者2弓 或者1盜1弓 輪封隻王技
作者: 武鬥之神    時間: 2009-5-18 00:24:52

原帖由 CDD 於 2009-5-17 17:15 發表
強太多了=.=

負面狀態免疫 ~~~>好正常的一招 ...

負面狀態免疫應該係指中毒,扣防戈d全冇用wo,點會正常- -

ps:暈技/定技當然就吾怕la

我睇人講創世渾沌好似除左戰秒晒:em800_89: ,lv2未....

天雷轟頂好似有2000傷害....不過應該都係除左戰秒晒...

天國幻夢就係大訓...不過比人打醒吾g扣幾多(100lv招wo)

魔力盾甲d人話+好多防(lv1用左好似有1300幾防= =)

不過應該都吾會太難打,因為幾個人+埋ec一起去打一定屈得死(ec仲有無限定身&生命之泉)
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-5-18 00:30:38

原帖由 武鬥之神 於 2009-5-18 00:24 發表

負面狀態免疫應該係指中毒,扣防戈d全冇用wo,點會正常- -

ps:暈技/定技當然就吾怕la

我睇人講創世渾沌好似除左戰秒晒:em800_89: ,lv2未....

天雷轟頂好似有2000傷害....不過應該都係除左戰秒晒...

天國幻夢就 ...

台灣仙法出創世渾沌秒盡所有職~
生命之泉緊95醫一招照秒~係咁多
作者: CDD    時間: 2009-5-18 09:21:16     標題: 回覆 11樓 武鬥之神 的帖子

天雷轟頂是打三下

會中其他人,中左三下

你中完唔死,其他人未中完

你都會中多三下

魔力盾甲3高防過戰
4都唔洗學

天國幻夢唔知未打下雪王=.=
作者: 俠客    時間: 2009-5-18 19:02:11     標題: 回覆 2樓 CDD 的帖子

有-防
打唔入﹖.﹖

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2