AGAMES 討論區

標題: 有野問. [打印本頁]

作者: 笨乂小愛    時間: 2009-5-17 00:13:56     標題: 有野問.

幾時可以開過ac同理下載遊戲?
作者: 笨乂小愛    時間: 2009-5-17 17:05:58

答下我la;'.各位 plZ.
作者: 胡說    時間: 2009-5-18 09:54:08

程式同Account方面官方已經進行緊最後準備,預計係呢兩日就可以下載同激活
作者: 笨乂小愛    時間: 2009-5-18 22:20:32

原帖由 胡說 於 2009-5-18 09:54 發表
程式同Account方面官方已經進行緊最後準備,預計係呢兩日就可以下載同激活

thx‵
希望可以快DD激活到la
作者: 權﹏KnighT    時間: 2009-5-20 13:12:44

dl到主程啦~~~~~~~
作者: abg4b10    時間: 2009-5-20 16:31:46

主程式下載:http://www.agames.com.hk/viewthr ... &extra=page%3D1
利用AMS賬號,便能激活^^
作者: 539247101    時間: 2009-5-20 17:30:17

但係激活左..入到game要點do
有server介面,去到咩ser都冇..入到login打左AMS ge AC  PW
冇反應..教下我要點做~~
作者: dingdong    時間: 2009-5-20 17:42:20

現在封測還未開始,入到去當然什麼都沒有!請耐心等待,明天下午稍後時間封測便會開始,到時大家便可以玩天羽了,請留意官網公告。:handshake
作者: 大頭狗    時間: 2009-5-20 22:20:35

希望唔好一開ser就因多得..而導致流量過大..又不停維護=0="
作者: joekyyung    時間: 2009-6-27 14:06:52

但係激活左..入到game要點do
有server介面,去到咩ser都冇..入到login打左AMS ge AC  PW
冇反應..教下我要點做~~
現在封測還未開始,入到去當然什麼都沒有!請耐心等待,明天下午稍後時間封測便會開始,到時大家便可以玩天羽了,請留意官網公告。
希望唔好一開ser就因多得..而導致流量過大..又不停維護=0="
作者: 期待愛    時間: 2009-6-28 14:11:56

:D :D :D 路過路過 ^^

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2