AGAMES 討論區

標題: 有感而發... [打印本頁]

作者: 笨BE    時間: 2009-5-16 23:44:38     標題: 有感而發...

今天我一個好朋友, 被昆了AC..哭著打來向我哭訴, 令我有感而發, 不囍勿插!

據大家所知, 近這一年, 曙光內的騙案大幅增加, 經常也看到不小玩家說『我比人昆左xxxxm呀』『我比人昆左ac呀』等等的帖子.但是你們又知不知道曙光內的玩家, 大多都是在求學的時候, 有些什至小學, 沒有獨立的經濟能力! 他們拿自己辛苦儲來的零用錢去收AC, 結果苦苦儲回來的錢白白沒了.........每當我見到身邊的朋友這一分鐘很高興的收了AC, 下一分鐘便失落地告訴我, 他被昆了. 他們是多麼的無助, 多麼的無奈!不但AC沒了, 金錢也沒了, 即使報警, 也未必能解決問題.難道昆狗們和普通的玩家與眾不同?為何我們要升lv/收AC , 他們只需要呃呃哄哄, 就能有AC? 很不公平吧!昆狗們, 你們做這麼多這種事情, 對得住良心嗎?你們夜晚能睡得安穩嗎? 收手吧......

雖然我幾句的說話是不能令昆狗消失在曙光, 但我覺得是可以避免的.  我明白有時見到一些高LV的AC是很吸引, 但收AC前可以先問問身邊的朋友那人是否可靠;;亦可以避免向一些高危人士交易!!打機..都係想開開心心, 吾係想比人呃..希望大家吾好再比人昆到, 咁D昆狗就冇得做>.<

作者: 小微    時間: 2009-5-16 23:48:45

1香@@"
講得好....勁支持 ><:( :(
作者: chingxdxd    時間: 2009-5-17 00:12:06

講得好....勁支持 :em800_111:
作者: 雞神-3-    時間: 2009-5-17 03:48:30

good@@:time: 講我好咁某某糕某某boy就無得生存a_a
作者: ericcheng    時間: 2009-5-17 08:06:52

講得好....勁支持:@ 我都係被人昆過2次後.冇玩曙光2年la :bang: (哭):bigcry:
作者: 白羽黑尾    時間: 2009-5-17 09:24:52

其實要高LV AC做咩自己唔升?要收AC呢?
收AC依個行為其實係有問題LO
比人昆左就係第2個問題啦...
作者: 鬼鬼    時間: 2009-5-17 09:48:07

就係因為D人懶    以為收一隻高LVAC會叻D,勁D  所以咪俾D人昆到  
自己升一隻 有幾難??一向都討厭D人收AC
作者: 539247101    時間: 2009-5-17 10:34:40

小BE 我勁十扑你

被人昆多數都係貪心ge人,
中國俗語:[貪字得個貧]

玩game要自已升,千萬不要同人交換AC
作者: 笨BE    時間: 2009-5-17 10:47:15

原帖由 靚哥@@ 於 2009-5-17 09:13 發表
GD呀 BEBE
知唔知有咩高LVAC係咁呀??
講出黎可能幫到D小朋友下次唔會中蕉@@

不能講全名的-v-如果要講 一定要post証明=w=
你想知我game講你知-_-
作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-5-17 10:49:46

我覺得~呃得人ge
都唔方好人得去邊!
真係好唔明依家d人
話晒大家都係人類
點解要互相殘殺(誇張比喻)
v__v
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-5-17 11:09:50

原帖由 小微 於 2009-5-16 23:48 發表
1香@@"
講得好....勁支持 >

>V<"BE講得好~~希望no再有昆狗la+=
琴日見到隻馬騮食蕉仔 1lv ac= =佢扮馬騮= =
好彩我一早知佢唔係@@佢仲比我玩番轉頭xddd
作者: 鬼鬼    時間: 2009-5-17 11:11:07

d人唔貪 自然唔會俾人昆到
自己羅黎衰
作者: 笨BE    時間: 2009-5-17 14:49:29

原帖由 鬼鬼 於 2009-5-17 11:11 發表
d人唔貪 自然唔會俾人昆到
自己羅黎衰

人本來就係貪架啦:(
作者: CDD    時間: 2009-5-17 17:18:07     標題: 回覆 16樓 笨BE 的帖子

BE,有post是有關的
仲好有用

ps.alta是有你ip的記錄
ps.你sd比人/交易比人一樣會知道
作者: 笨BE    時間: 2009-5-17 18:47:37

我有朋友試過打電話去  佢話一早講左吾可以交易AC  所以佢會鬧你一輪= =
佢最多都係CK到你比邊個昆  吾會比返任何野你=_=
作者: 我玩曬    時間: 2009-5-17 19:46:38

上個星期到...先係某game  收完一個ac..

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2