AGAMES 討論區

標題: 有感而發,,全部係個人感想 [打印本頁]

作者: alf1121    時間: 2009-5-16 00:19:15     標題: 有感而發,,全部係個人感想

唔知點解我覺得曙光,,
你係冇目的咁升lv,,掛升有好,,手升有好
比你100lv又點,,你得到左d咩呀@@到時只係空虛
日日天女唔悶咩,,買左飛行返黎 ,,行快d同曬命,,但係d人係到掛升
邊得閒睇你個飛呀,,日日用外掛/手係到升lv,,係為左d乜野
到你升到最高lv,,放ac,,d錢用哂最後就乜都冇,,
一直升lv曬左時間同金錢乂仲要係冇目的
會唔會係我地一直都係做緊冇意思既事呢??

留個cm吧

作者: 熊啤啤o口o    時間: 2009-5-16 01:09:28

好似吾比講外 (手+圭+卜)話題
作者: 武鬥之神    時間: 2009-5-16 01:17:29

原帖由 熊啤啤o口o 於 2009-5-16 01:09 發表
好似吾比講外 (手+圭+卜)話題

不過呢個並吾係話題lo,佢只係係文章到提到外掛姐,佢既文章都吾係討論外掛,吾通我發個po叫d人吾好用外掛都有問題??
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-5-16 02:25:24

= =樓主
你講既野唔係話冇道理
不過我好小dum$$落隻game到
玩左2年幾曙光
好似都係買過3張夜光卡= =即係30蚊= =
:em800_89: :em800_89:
作者: 武鬥之神    時間: 2009-5-16 02:35:26

原帖由 心霜乂碎 於 2009-5-16 02:25 發表
= =樓主
你講既野唔係話冇道理
不過我好小dum$$落隻game到
玩左2年幾曙光
好似都係買過3張夜光卡= =即係30蚊= =
:em800_89: :em800_89:

咁時間呢??30蚊對城市人算得d咩,只有時間是一去不回,失去就是失去,並不像金錢那可以賺回來的:em800_66:
作者: 539247101    時間: 2009-5-16 07:50:41

樓主,我覺得你思想上有D問題,5該睇下呢條lank↓
http://www.agames.com.hk/space.php?uid=7085

根據你所開ge post,應該係咁↓
1.玩返曙光

2.見到有人98lv(道怠)錯字

3.周街問人邊個昆唔昆(估係同人做D高危交易)註*1

8個小時之後

終於俾人昆左(事實係只有傻仔先同三唔識七ge人做高危交易)

開呢個post反思自已做左D咩

但係,你地覺5覺樓主有D見人地做到100lv   
自已做5到眼紅咩??      

註*1(只有放點,收,放ac先極有機會俾人昆)

p.s.大家都係開心姐 我估你下一個post 一定係   

我5玩啦  俾人昆之類ge野 好心你啦 5好咁無聊

作者: alf1121    時間: 2009-5-16 08:40:54     標題: 回覆 6樓 539247101 的帖子

可能啦,,但冇左ge唔係物品,,係時間
唔會唔玩,,會繼續玩
但係呢個post既問題係我地用咁多時間升到咁高lv得到乜野

作者: 539247101    時間: 2009-5-16 08:48:52

咁你解釋點解之前你開個  我被人昆左個po係咩來????

吹水ga?
作者: alf1121    時間: 2009-5-16 08:50:50     標題: 回覆 8樓 539247101 的帖子

係比人昆左,,警我會報
呢個post係個人感想,,果個係唱衰昆狗
2個帖係冇關係
作者: 539247101    時間: 2009-5-16 08:57:39

原帖由 alf1121 於 2009-5-16 08:40 發表
可能啦,,但冇左ge唔係物品,,係時間
唔會唔玩,,會繼續玩
但係呢個post既問題係我地用咁多時間升到咁高lv得到乜野

↑你上面up左D咩  咩冇被人昆到  而家話俾人昆左  

你D邏輯好有問題wo 樓主~!!!!!
作者: alf1121    時間: 2009-5-17 13:51:13     標題: 回覆 10樓 539247101 的帖子

係比人昆左呀,,我冇吹水
ps:高級戰俘,,囍帖街根本係你,,唔好以為講野方式唔同可以呃到人
你呃到人呃唔到我,,你個所謂fd已經爆左料比我,,539247101 呢個係你用開ge帳
你係果post插我,,所以我篤爆你係戰俘,,你之前話將我個人資料放上agames,,咁只係
顯得你冇品,,咁d人會更加憎你
http://www.youtube.com/watch?gl=HK&hl=zh-TW&v=54UdhynPd20
曙光2~高級戰俘的回憶

西元2008年10月16日

呢樣野已經証明左你係高戰

作者: 539247101    時間: 2009-5-17 17:45:37

??? 點解會咁ga?  點解會有人不斷不斷
睇你都係搞唔清楚我同高戰ge關係,
你真係咁想知我就話B你聽 !!!!!!!!!
聽住(睇):茶實我同高戰係鄰居,
呢個agames壇ac+埋曙光ac係我同高戰收返來,
我冇同高戰講我要咩名 可能用左自已常用ge ac名,
記得前時高戰米借左你ac 知5知用來做咩???
就係升我呢個ac   ac名一樣咁點??   你自已chick下 IP 啦!!!!!

善意提醒:呢道係唔可以人身攻擊(仲要老屈果隻),一係就密我講 多謝合作~~
作者: 白羽黑尾    時間: 2009-5-18 17:20:05

好似得你地2個係度講@W@講咩我就唔理啦
你話玩曙光冇目的
冇目的GE野係唔會有人做LO
你咁講法我話食飯冇用 因為都要ALL番曬出黎架啦<~~咁得唔得?
金錢時間方面 其實冇人逼你買點/打機WO
你覺得悶/曬錢咪唔好玩LO
玩都係想開心下姐
何必講埋曬D咁GE野呢@W@?
作者: 539247101    時間: 2009-5-18 17:31:01

十扑....玩就玩 唔玩就算~~~~5同你講

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2