AGAMES 討論區

標題: 暫別曙光一會 [打印本頁]

作者: 武鬥之神    時間: 2009-5-7 12:29:27     標題: 暫別曙光一會

各位,我因私人原因現要暫別曙光一會,望各位珍重
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-5-7 15:58:01

=口=馬留!!!
因為比人呃左80戰 so唔玩= =?
唔好唔玩啦 我都比人呃唔小野--
作者: 笨BE    時間: 2009-5-7 15:58:57

ME都係= =''吾好吾玩啦BABE=3=
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-5-7 16:02:57

不過比人呃ac果陣
我都有諗過唔玩=.=""
但係 諗番起
每個人一開始玩曙光果陣
米又係咩都冇@@?
起碼e家 仲有朋友^^
ed就係令我玩落去既動力~
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-5-7 16:47:26

原帖由 心霜乂碎 於 2009-5-7 15:58 發表
=口=馬留!!!
因為比人呃左80戰 so唔玩= =?
唔好唔玩啦 我都比人呃唔小野--

佢收左隻戰幾日都冇咁快比人呃左=0="?
作者: 笨BE    時間: 2009-5-7 16:56:04

比 某某糕爆左- -
佢出名昆人架啦-.-
我2隻戰都比佢昆左
作者: frankie28    時間: 2009-5-7 17:54:54

咁岩岩4:30 果個80戰係咪你?
作者: 蘋果綠茶    時間: 2009-5-7 19:59:59

原帖由 愁雲慘霧 於 2009-5-7 07:56 PM 發表

版主又如何呢.睇唔過眼D人做事手法.可能其他人覺得佢做事手法好岩.岩曬.叻曬.但做人做到佢咁.真係不知所謂!
叫自己GAME老公拎返隻80戰,果頭叫人唔好唔玩.好矛盾啵。 ...

清者自清何必理人地呢~某某糕無啦啦又點樣爆番佢ac~我都想知~等人玩完3日之後先爆番~~我都想學~仲要個身份證唔係佢果下先勁

作者: 影影    時間: 2009-5-7 20:00:47     標題: 回覆 6樓 笨BE 的帖子

我想知你所講我某某糕姐係邊個糕?==
作者: 笨BE    時間: 2009-5-7 20:40:36

原帖由 愁雲慘霧 於 2009-5-7 19:49 發表

隻80戰曲奇仔~*
得一手先知身分證...邊個做既.武神兄.我相信你會知吧.

但某d人game既老公(一手曲奇仔)做左手腳屈落某某糕到.咁得意既.兩公婆一唱一和.係你面前就扮熟,係你後面就金手指,自己一唔見AC就屈落自己D朋友 ...

玩左曙光幾耐??
係人都知道xx 放左成年都有
放呢隻ac比馬嬲既都吾知係3定4手

作者: 武鬥之神    時間: 2009-5-7 20:42:32

e+件事好似好複雜咁bo....總之我同羔易完ac我on左吾夠5分鍾就比佢撞斷番....同佢易戈陣佢比ac我先...我以為佢吾會昆我...:em800_124:
作者: 我玩曬    時間: 2009-5-7 20:45:05

馬騮  你易完ac之後  去改PW個到  記低個身分證  睇埋其他野..

以後畀人爆左個acc  再有得拎番,.,
作者: 笨BE    時間: 2009-5-7 21:07:54

原帖由 武鬥之神 於 2009-5-7 20:42 發表
e+件事好似好複雜咁bo....總之我同羔易完ac我on左吾夠5分鍾就比佢撞斷番....同佢易戈陣佢比ac我先...我以為佢吾會昆我...:em800_124:

ME講下ME件事你聽- -''
我同XX本身係FD  我開頭好信佢架
咁個時我岩岩想玩返曙光  想同任任收返隻小BE
但係佢話 佢要返一隻70既EC換
咁我就收左隻70E (羅沙娜)  我係出去面交的
之後我因為信佢麻 我打電話比佢叫佢幫我改左隻人PW
到我回到家 我玩左成晚都冇事  夜晚我同任任換AC都未有事
到佢知道我地2個換左(個時同團)  隻羅沙娜就即刻入吾返
攪到任任真金白銀收隻小BE返泥既錢冇左
作者: 笨BE    時間: 2009-5-7 21:08:57

原帖由 愁雲慘霧 於 2009-5-7 20:49 發表

曲奇係~*?.?
佢話比人爆返呀.咁唔係(一手曲奇,你老公)仲會有邊個爆左?
(一手曲奇仔,你老公)開頭第一次放出去果時都係放左比人幾日.
一星期都未過.就爆返左隻ac(曲奇仔~*).放左出去又點會係返佢手再放第二次呢.好多人都 ...

呢隻AC放左成年  佢升埋第2隻86戰出泥TIM喇
呢年來冇人話比佢昆既點解
作者: 笨BE    時間: 2009-5-7 21:19:19

吾要山中入佢團有2個原因
第1我好憎佢
第2 佢要理返自己個團 點可以出團?

我想講呢件事 好多人都知道係佢  要知道係佢吾係太難
呢個世界有樣野叫做CK IP=]  吾係乜野都屈哂落佢到的:(

第1日識我牙U  我不嬲都係咁
作者: 笨BE    時間: 2009-5-7 21:27:53

雙面人@.@!? 我係阿  好多人都知  你真係吾了解我:( :(
TW係山中既 U吾知道嗎:( ??
作者: 笨BE    時間: 2009-5-7 21:36:01

原帖由 愁雲慘霧 於 2009-5-7 21:32 發表

做咩要了解你?唔洗了解你.都聽得多你d姣野啦.
but都唔知點解d人個個都當你係(女神)你隻e雖然有女神lv4姐.

gag來架@@?
馬嬲比WHO昆佢自己知
再吾係可以叫GM CK IP
作者: 笨BE    時間: 2009-5-7 21:44:09

AGAMES CK吾到的BABE

馬嬲BABE 打比GM 嘈到佢幫你CK IP為止= =
你講野C文佢吾會幫你做野-O-
作者: 武鬥之神    時間: 2009-5-7 22:35:47

-﹏-隻xx吾係比人爆架,係羔昆左姐....大家冷靜d...:em800_113:

作者: 蘋果綠茶    時間: 2009-5-7 23:16:28

有時d野唔好睇表明-.-實情往往都係意想不到
作者: 武鬥之神    時間: 2009-5-8 13:15:04

原帖由 愁雲慘霧 於 2009-5-7 22:51 發表

佢昆左你?有冇電話/msn之類d野
放d相上黎比大家睇下先吧

冇相- -

同佢換完ac吾夠5分鍾就比人爆番...
作者: CDD    時間: 2009-5-8 13:22:17

=.=

入正題吧

你快d玩曙光吧=.=

曙光本來就少人...
作者: 我玩曬    時間: 2009-5-8 17:50:58

暫時諗更個號放唔放好..
作者: chingxdxd    時間: 2009-5-8 19:15:35

xx係咁
唔好收佢AC最好
唔好唔玩LA

作者: 心霜乂碎    時間: 2009-5-8 19:22:20

大家唔好嘈啦- -""""!!!!!
一切已成過去!!!!!
大家應該冷靜感處理問題!!!
唔好打粗口 唔好用d侮辱人地既字詞!!!!
冷靜的談判喔!~~
作者: ~影~    時間: 2009-5-8 19:39:11

愁雲慘霧
馬騮講左
係on左5分鐘比人爆左
如果係曲奇一手爆的話 我睇怕 冇可能了
佢拎番ac既 gm要改密碼..
如果係咁 改左密碼 糕比左ac馬騮又on到既
就肯定係糕爆了
有一招 賣完ac係可以拎番 官網bug黎..

雖然xx的確係爆番過ac  但呢件事 睇落就唔多似關佢事了 如果你堅持話係佢..我都冇辦法了=]

馬騮 你可以叫曲奇一手幫你拎番個ac既=]

(冇偏幫過任何人 以事論事而已)

作者: 小微    時間: 2009-5-8 20:11:47

愁雲慘霧就係xx糕...大家小心佢丫....我就係比佢昆左我隻奶粉罐...佢又係用bug網...佢本身話用80戰+73牛ec換的...(我+裝...佢唔洗)點知...戰就有啦...ec又係入一入...之後就比佢爆番...想起都唔開心/w\"
佢電話係xxxxxxxx....家下都打唔通啦T^T":'( :'(

請勿公開別人電話號碼

作者: 車B    時間: 2009-5-8 20:13:39     標題: 回覆 45樓 小微 的帖子

家姐隻戰 比人昆左= =
作者: 笨BE    時間: 2009-5-8 20:33:06

原帖由 小微 於 2009-5-8 20:11 發表
愁雲慘霧就係xx糕...大家小心佢丫....我就係比佢昆左我隻奶粉罐...佢又係用bug網...佢本身話用80戰+73牛ec換的...(我+裝...佢唔洗)點知...戰就有啦...ec又係入一入...之後就比佢爆番...想起都唔開心/w\"
佢電話係685 ...

吾怪得佢咁串啦@_@''原來係佢=P
作者: 車B    時間: 2009-5-8 20:34:43     標題: 回覆 47樓 笨BE 的帖子

G.M唔理嫁咩= =”?
之前DEL左個AC 都有得囉番呢= =
作者: godzilla    時間: 2009-5-9 12:15:29

溫馨提示,良性討論是容許,如再圖片証明那人昆人,請不要打出該人全名,多謝合作。

建議如又圖為証應該公開,免得再有人被騙,但如果沒有証據就不要指明導姓好了,謝謝大家。

作者: 笨BE    時間: 2009-5-9 13:09:11

原帖由 注定B 於 2009-5-9 12:59 發表

(雖然xx的確係爆番過ac)你都知道呢件事呀@_@..但系果位人兄死口都唔認呢=0=////...相信好多老手都知呢件事...但系xx人兄系都唔認..我地都冇計咖.....(你冇相)佢一定唔會認咖喇..虽然我唔敢肯定今次系唔系佢做http:/ ...

而家個問題係 馬嬲話係比某某糕昆左  
點解某某糕 要將問題拉去曲奇到呢@.@
如果要繼續討論  係咪應該就住馬嬲個問題 去討論
而吾係再拉左去第2個人到呢=333=
作者: 笨BE    時間: 2009-5-10 11:55:29

馬嬲BABE 都話左係某某糕
點解要拉埋曲奇入泥講呢=P
作者: 溫馴小牛    時間: 2009-5-11 19:46:25

可告訴我整件事情是怎樣的?
我要運用我的羅輯知道這件事情。

暫時找到一個針對話一唱一禍的某人
他說:「唔好搵GM調查『x』。」
呢一樣野有理由指證佢係xx糕(乜乜糕我真係唔知)
如果唔係點會咁講呢?
有異議的請給予解釋(恰好有帖提醒了我)
還有
乜乜糕是星影的小年糕嗎?
如是的
這個理由可能行得通
佢以為有佢姐姐(雪米兒)就大晒咁
如是他就變得很壯膽的
昆人/恰人樣樣齊

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2