AGAMES 討論區

標題: 何謂自私@@? [打印本頁]

作者: zerofreefly    時間: 2009-5-4 16:53:53     標題: 何謂自私@@?

一諗起今日放飯就爆笑:em800_05:
講講下今日買野食搭升降機(唔識打口語呢:em800_18: )~~~
同幾個阿蟬一齊=.=
我地禁2樓LA~~~~(一路好正常.....)
跟住我地出LA=.="班阿蟬就話LA~~~
(以下內容唔夠18歲咪睇呢:em800_52: )

你地班X街....唔幫我地禁埋!
禁xyz自私既!讀咩xyz野書
e d野都未x學.......(太多....打唔晒=.=)

嘩~~~當場笑死.....
佢地又唔講幾樓幫佢地禁埋=.=
跟住我地走又爆粗=.=
又咩自私= =
咁層層禁晒咪好偉大lo:em800_11:
心諗.....禁晒1-n樓佢地又實爆晒粗咩玩嘟嘟野牙之類個d= =
都唔知時下d阿蟬點同人溝通既......:em800_31:

有冇人有同樣經歷呢=]
(ps*如以上文字得罰各位家長....請原諒....
小弟只係發表下意見......:em800_137: )
作者: 隱形人    時間: 2009-5-4 17:31:44

放飯是什麼???(一睇就知zero打錯):lol :lol

阿蟬好似做得唔岩....因為點解佢自己唔禁(自己手腳無左)??:o

再加上仲要背後講人壞話:@ :@
作者: zerofreefly    時間: 2009-5-4 17:36:36

原帖由 隱形人 於 2009-5-4 17:31 發表
放飯是什麼???(一睇就知zero打錯):lol :lol

阿蟬好似做得唔岩....因為點解佢自己唔禁(自己手腳無左)??:o

再加上仲要背後講人壞話:@ :@

放飯咪放食飯LO-.-""
中午個時呀=.=
作者: 隱形人    時間: 2009-5-4 17:38:20     標題: 回覆 3樓 zerofreefly 的帖子

在下第一次聽依個新詞(多謝zeor教我):victory:

haha...:lol :lol
作者: 吹水仔    時間: 2009-5-4 18:13:56

講到我都有d想笑= =
以上x是代表粗口嗎= =?
咁如果d阿蟬有讀過書又點解要爆粗呢- -?
中文真差.....
冇資格講人~謙且笑死街坊-V-
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-5-4 20:21:21

kaka笑死啦 xddd
個班野=.=
感都得 哈哈 笑死 自己又唔禁
作者: CDD    時間: 2009-5-4 21:04:15

比我就一定會好好對個d人=.=
作者: zerofreefly    時間: 2009-5-4 21:17:42

你地都話好笑呢:em800_34:
我中午笑到而家呢...
作者: 水之青龍    時間: 2009-5-5 18:39:34

D阿蟬係咁,我班都有個阿蟬,話佢屋企養15隻狗,米白x啦!佢住富康,最大單位都八八幾尺,冇可能....
P.S:我睇元你篇野笑左
作者: 白羽黑尾    時間: 2009-5-5 22:35:17

喂 咁你聽到之後梗係入番LIFT幫佢禁曬1-N 層啦 D呀蟬咁串

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2