AGAMES 討論區

標題: 點解我想改返D個性化資料佢次次都話錯 [打印本頁]

作者: 血刃族    時間: 2008-4-12 19:40:27     標題: 點解我想改返D個性化資料佢次次都話錯

如題.....
唔知係咪又有d野bug左呢
註:本人試驗過n次,問哂我全家人問岩唔岩都係話錯

今天2008年4月14日之題目如下:

IQ題(本題由會員”血刃族”提供,如果24小時也沒有人答中,分數就由出題者”血刃族”獲得。歡迎大家PM提供題目連答案給我,如無人答中的話,分數就由出題者獲得。)

題目:有一個賊仔,入商場打劫,一有人報警,警方就封哂全部出口,但係個衰賊起冇人幫既情況都走到,點解呢?

由於問題已經有人答中,所以5分已經加左比答中者,但我仍然會加1分比你,作為出題鼓勵分,希望你下次再出d更難問題去考起人啦,謝謝你。

作者: 血刃族    時間: 2008-4-12 20:31:01

冇人回- -.................

今天2008年4月18日之題目如下:

IQ題(本題由會員”血刃族”提供,如果24小時也沒有人答中,分數就由出題者”血刃族”獲得。歡迎大家PM提供題目連答案給我,如無人答中的話,分數就由出題者獲得。)

問題:老王姓咩?

由於問題已經有人答中,所以5分已經加左比答中者,但我仍然會加1分比你,作為出題鼓勵分,希望你下次再出d更難問題去考起人啦,謝謝你。

作者: godzilla    時間: 2008-4-13 11:30:37

你輸入驗證碼有無錯呢?我改到播
作者: 血刃族    時間: 2008-4-13 16:42:05

我就係改唔到,大諧細諧都唔得
作者: godzilla    時間: 2008-4-14 12:42:08

咁就唔清楚問題出在那,因為我自己可以編輯無問題,有沒有其他人和樓主一樣,不能自行編輯個人資料呢?

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2