AGAMES 討論區

標題: <舞乂牛戰士> ac已經正式放出!!!![更正] [打印本頁]

作者: 舞乂牛戰士    時間: 2009-4-15 21:34:20     標題: <舞乂牛戰士> ac已經正式放出!!!![更正]

hehe   唔知大家仲記唔記得我呢   
可能新玩ge未識我都唔定   
其實我已經離開曙光都差唔多成年了
一直以黎都係dn大大幫我玩   我係呢到真係好多謝佢><

曾經夜血ge朋友  戀雪ge戰友  今日我要走了   
好多謝你地一直以黎對我ge照顧   (可能係dn)

特別係到多謝從前ge好友:
最感激ge dn>"<  ,展展,星星,拉拉,愛愛 ,狗狗,阿永...唔知佢地仲有冇玩呢   當然仲好多好多摰友...真係唔記得了(話哂都差唔多成年冇玩)
多謝你地><   

我淨係得返1隻攤人      舞乂幻影士       其他都唔係我黎嫁@v@
有咩事發生係舞牛到  唔關我事嫁xD

我msn:  tat_1022@hotmail.com
得閒可以搵我吹下水嫁
(識跳舞ge牛牛上><)

作者: 隱形人    時間: 2009-4-15 22:06:10

再見跳舞的牛....

希望你生活愉快

一手"狂牛之怒"上:victory: :victory:

作者: 鳳凰傳奇    時間: 2009-4-16 08:16:43     標題: 唉,真係有d唔捨得

我記得有次打完團p同你鬥快返風鳴升lv,我輸左lu,但都祝你生活愉快,如果我玩eco可帶我升嗎,哈哈:) ::) :) :) :'( :'( :'( :'( :'( :'(
作者: 段天    時間: 2009-4-16 10:30:07

無我份架- -?? 你好不夠意思!
作者: CDD    時間: 2009-4-16 10:36:14

永遠想念你"舞牛"
作者: 言心本人    時間: 2009-4-16 17:35:41

母牛=口=    掰掰
作者: 拉帝亞斯    時間: 2009-4-16 18:35:23

小舞牛 再見了 "
我也再見了 "
各位拜拜囉 0▽0 ..
作者: 吹水仔    時間: 2009-4-16 20:40:59

可能你唔記得我...
但都再見了...
作者: ★﹏淚b    時間: 2009-4-17 00:15:54

雖然唔識你,但對於曙光又小一個人甘到可借:bigcry: :bigcry: 掰掰咯"
作者: 笨BE    時間: 2009-4-17 00:24:25

吾知你又記吾記得我呢舞牛A_A''
ANYWAY
MISS YOU=]
作者: 舞乂牛戰士    時間: 2009-4-19 18:43:25

^^
記得記得  個個都記得...
不過真係太耐冇玩  唔會意思@v@
展展  你玩我實帶你升   祝你地繼續玩得開心啦@@
作者: 舞乂牛戰士    時間: 2009-4-19 18:59:26

唉呀   後悔左添   唔記得影一影遺照.......orz

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2