AGAMES 討論區

標題: 天0 50下最强 保有圖 [打印本頁]

作者: qwe030405    時間: 2009-4-4 09:00:29     標題: 天0 50下最强 保有圖

:) :lol :victory: :hug: ;P 南摇得來比夏阿;P
作者: qwe030405    時間: 2009-4-4 09:20:52

:victory: :victory: 自頂1下
南摇的來比下拉
作者: 陳康榮    時間: 2009-4-4 09:36:25     標題: 強強強強強!

你D裝看看ok?:hug:

D修綀技能看看
作者: qwe030405    時間: 2009-4-4 09:39:38

你想看啊:) 等人多我會給你看:victory: :time:
作者: 陳康榮    時間: 2009-4-4 09:48:49

e家貼上去:D :time:
作者: qwe030405    時間: 2009-4-4 09:52:31

作者: qwe030405    時間: 2009-4-4 09:57:06

晒住更多先;P ;P
作者: ♀然少§    時間: 2009-4-4 10:18:58

果然好強波:D
咁低lv既裝你令去鍛;P
作者: qwe030405    時間: 2009-4-4 10:22:41

你大老我有¥¥
天0大把人段5拉;P
你沒¥¥咋:victory:
作者: 傻乂仔    時間: 2009-4-4 16:14:49

緊係啦 GM係你呀ba:@
難為我條腰+得500血:bigcry:
作者: 銀次仔    時間: 2009-4-4 16:22:16

強係邊 = =?  如果你話d點調晒就叫強    只係證明你有錢姐 = =''     而且隻牛妖係得技勁  但d資差 = =''
作者: a90118    時間: 2009-4-4 17:43:51

鍛5都系得果511靈.好似廢左d :em800_66: bo我分身41lv鍛3都有448喇:em800_66:
作者: 肥仔峰    時間: 2009-4-4 22:08:50

原帖由 qwe030405 於 2009-4-4 10:22 發表
你大老我有¥¥
天0大把人段5拉;P
你沒¥¥咋:victory:

YY是什么?
作者: 銀次仔    時間: 2009-4-4 22:17:59     標題: 回覆 13樓 肥仔峰 的帖子

佢應該係指錢 = =''  但¥好似係日元.....佢可能係日本人黎;P
作者: 小祐    時間: 2009-4-4 22:58:20

咁都叫勁??樓主d標準幾低下;P
作者: F仔﹏    時間: 2009-4-5 01:36:50

:question:   有咩特別?   唔通你80lv仲諗住用40lv EQ:question:  唔見得有幾強
不喜勿凸
作者: qwe030405    時間: 2009-4-5 10:47:56

你大老我49最新圖:lol :lol :victory:
作者: nm30808    時間: 2009-4-5 10:53:24     標題: 123

超勁...看到o哂...等我原來想PO圖都5.敢tim:D
作者: qwe030405    時間: 2009-4-5 11:01:43

不好意1思癈癈地的神獸(都晒死你地拉);P ;P
作者: nm30808    時間: 2009-4-5 11:02:55

屈爆la...你:@
作者: nm30808    時間: 2009-4-5 11:18:03

勁la...5認得人la:D
作者: 傻乂仔    時間: 2009-4-5 11:56:03

咁我又哂下;P
http://2uploadhk.com/index.php?action=view&id=3945
http://2uploadhk.com/index.php?action=download&id=3959
我有8隻寵 是但哂一隻啦;P
http://2uploadhk.com/index.php?action=download&id=3962
http://2uploadhk.com/index.php?action=download&id=3964
http://2uploadhk.com/index.php?action=download&id=3965
作者: qwe030405    時間: 2009-4-5 13:59:29

傻仔:victory: :victory:
你更癈嘎
更都做到49第2:Q :L
作者: nm30808    時間: 2009-4-5 14:16:38

我都成日見到傻仔比淡淡打死:Q
作者: qwe030405    時間: 2009-4-5 14:52:07

:victory: 我怕阿:victory:
作者: nm30808    時間: 2009-4-5 14:54:50

又多左靈tim..:o
作者: 銀次仔    時間: 2009-4-5 18:31:19

原帖由 qwe030405 於 2009-4-5 11:01 發表
不好意1思癈癈地的神獸(都晒死你地拉);P ;P

的確廢爆 =  =''  d技9唔搭8  仲要加鎮魂符  除佐連擊其他招招都廢
作者: nm30808    時間: 2009-4-5 19:23:22

淡淡...可再做朋友嗎?我也沒介意過你什麼...像以前一樣玩,我是hj,你系古的時候一起玩:bigcry:
作者: nm30808    時間: 2009-4-5 19:25:55

你可再上這POST嗎?我系hj ar:em800_27:
作者: 別傻子    時間: 2009-4-7 01:56:09

等我整好套40同你打喇仲差手同介姐 好快架喇 呵呵
作者: a90118    時間: 2009-4-7 14:52:20

:em800_08: 好奇你打左幾lv石
作者: 殺乂龍魂    時間: 2009-4-7 23:27:49

唉~咁叫勁#27
我認我係唔夠你勁(玩hkd方面)
就算比你玩到50最強咁又點#90
同d高lv打又咪係輸~.~
同人組隊打,就算你勁丫,組個高lv都唔組你啦
40lv裝點整都勁唔過70lv80lv裝(唔好拎d廢裝比)啦
50lv勁少少就周圍曬
40lv裝就鍛5,我完全唔覺得你勁
只係覺得你曬錢#54
我唔會話你係廢既...不過你真係一個敗家仔

上述文字只屬個人見解,如有任何詞句令大家覺得被人生攻擊,在此道歉

作者: 銀次仔    時間: 2009-4-8 08:15:12     標題: 回覆 32樓 殺乂龍魂 的帖子

;P 講得好  勁十卜你呀   
樓主根本就只係敗家   睇隻神獸都知啦......好地地一隻神獸用鎮魂仲要唔洗技  資都未加就拎黎晒命  不過樓主咁識敗家  一定可以好快又收過隻神獸玩殘佢既;P

作者: 棄愛    時間: 2009-4-8 17:04:12

我之前55級最強..我都覺得佢有d傻...仲有想問..點解你唔拎小烏龜打曬終技..仲型...低級裝打5鍛..我覺得你好浪費...你系有錢..我地吹你唔脹..但非洲d小朋友:'(
作者: 棄愛    時間: 2009-4-8 17:08:29

-0-你隻神獸d技.勁...我隻神獸打左一本技書...我隻神獸58級果時應該可以打死你2-3隻寵:(
作者: 小祐    時間: 2009-4-9 00:07:50

人地可能符左魔咋,先高靈左:em800_35:
作者: stephty    時間: 2009-4-9 09:46:01

唔洗講咁多啦  太息搵我 敏一珍寶珠一  打過啦-3-"
一個月都有個55 lv ac啦  有幾難#27
作者: 狂傲    時間: 2009-4-9 11:09:50

好神呀媽媽.....有$$到你....咁有$$收AC咪仲好@@
作者: 小祐    時間: 2009-4-9 11:50:13

我南遙ser,冇得同佢打過tim:bigcry:
作者: F仔﹏    時間: 2009-4-9 19:33:11

:em800_89:  祐祐  好邪惡
作者: 小祐    時間: 2009-4-9 22:42:56

我係正義小祐:em800_35:
作者: wai34976929    時間: 2009-4-10 15:58:51

比D心得黎:em800_27:
作者: qwe030405    時間: 2009-4-10 16:55:42

心得就是多的$$咯:L
你又¥¥都得阿
沒就¥¥就不要叫阿:@
作者: 曖昧    時間: 2009-4-10 17:00:46

原帖由 qwe030405 於 2009-4-10 16:55 發表
心得就是多的$$咯:L
你又¥¥都得阿
沒就¥¥就不要叫阿:@

有錢唔係咩都得囉.你隻神獸搞到咁.我唔見到你有幾得
仲有唔用錢係隻Gabe到唔係罪.講到自己有錢好似大哂咁:L
作者: 棄愛    時間: 2009-4-11 14:48:48

曬圖出去俾人踩;P 有錢唔識玩;P 隻神獸跟錯主人:'( 跟我仲好:'(
作者: Siu誠    時間: 2009-4-11 18:12:42

原帖由 棄愛 於 2009-4-11 14:48 發表
曬圖出去俾人踩;P 有錢唔識玩;P 隻神獸跟錯主人:'( 跟我仲好:'(

芯@@好耐冇見你啦
作者: SING099    時間: 2009-4-12 22:57:03

50LV勁有咩用- -
有心要係50LV勁
大把人可以勁過你= =
作者: k_0530_89    時間: 2009-4-13 13:25:33

用$$$玩未必勁

有冇人覺得樓主D行為好細個...段5洗幾多$$$....比2百蚊玩..走去開D新人包..計埋打任 .拎個D聲望去換都換到啦
.同埋你講到咁有$$..點解會用呢D咁垃圾既寵....你隻神獸直頭九唔搭8
乜都話自己勁好有$$....最慘又睇5出有幾勁個下先死....
我放AC前...早期都算HKD.....D修超低..全修5~6LV.....法修8LV
後期5個月入面冇用$$玩[1張點卡都冇買過]....都可以跑修任...跑到法修13 防/抗11 攻指15 防/抗指10
冇用個$$玩.....仲要未計陣營任加修個到...係南瑤SER個期公認89LV以下單P最勁[白幽先生都咁講]
...咁我呢D叫咩呢小朋友:L
樓主你快D去番你個大6 SER...1千靈話自己好勁個個POST到;P

作者: 小祐    時間: 2009-4-13 14:09:42

上面個位南遙ser,邊位,好想認識你:em800_05:
作者: k_0530_89    時間: 2009-4-13 14:12:40

原帖由 小祐 於 2009-4-13 14:09 發表
上面個位南遙ser,邊位,好想認識你:em800_05:

第1手我份人比較7....有冇掛住我;P

作者: 小祐    時間: 2009-4-13 18:25:03

有小小掛住你........個衰樣:em800_18:
作者: k_0530_89    時間: 2009-4-13 19:00:00

原帖由 小祐 於 2009-4-13 18:25 發表
有小小掛住你........個衰樣:em800_18:

:em800_82:
作者: write3    時間: 2009-4-14 23:53:19

敗家樓主~~~:em800_18: :em800_18:
作者: 阿廖    時間: 2009-4-16 11:36:46

原帖由 k_0530_89 於 2009-4-13 19:00 發表

:em800_82:

睇d修都估到係你:em800_52: :em800_18:
77:em800_101: :em800_16: 好掛住你丫:em800_27: ..而家2手個個用到你廢曬:em800_27:

作者: 阿廖    時間: 2009-4-16 11:40:16

原帖由 小祐 於 2009-4-9 22:42 發表
我係正義小祐:em800_35:

淫賤扮正義:em800_111: :em800_124:
作者: k_0530_89    時間: 2009-4-16 11:46:22

原帖由 阿廖 於 2009-4-16 11:36 發表

睇d修都估到係你:em800_52: :em800_18:
77:em800_101: :em800_16: 好掛住你丫:em800_27: ..而家2手個個用到你廢曬:em800_27:

:em800_16: 真係掛住我XDD
:em800_37: 去到第4手-.-
作者: hayharry711    時間: 2009-4-17 01:01:17

樓主小姐#71你記5記得狂人Trm牙;P 你之前日日p o個個呢:em800_137:
作者: 小祐    時間: 2009-4-17 10:02:56

其實我之前係正義扮淫賤,我係正義小祐:lol
作者: Mahater    時間: 2009-4-17 18:24:39

我好想要你隻牛:bigcry:
作者: 白-紅孩兒    時間: 2009-4-18 12:04:01

原帖由 k_0530_89 於 2009-4-13 14:12 發表

第1手我份人比較7....有冇掛住我;P

7 7原來無玩都有上論壇睇野:em800_35:
快D開返個ACC玩啦~:em800_02:
作者: k_0530_89    時間: 2009-4-18 12:16:44

原帖由 白-紅孩兒 於 2009-4-18 12:04 發表

7 7原來無玩都有上論壇睇野:em800_35:
快D開返個ACC玩啦~:em800_02:

:em800_27: 紅兒....部神機5生性....開5到....為有上論壇吹水
作者: 不明人士    時間: 2009-4-18 13:14:21

我總係覺樓主copy人地D野之後話係自己ga- - 仲有你D寵的確好廢下:em800_124:
好心下次搵D勁寵至好post上泥唔好引人笑(注:個人意見):em800_113:

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2