AGAMES 討論區

標題: 提醒!!!!有玩MSN入!! [打印本頁]

作者: 水之青龍    時間: 2009-3-31 16:56:49     標題: 提醒!!!!有玩MSN入!!

呢排我失蹤左成個星期,就係我係MSN度唔知無端端有個人sd左個網址,我就下載左,跟住中左木馬,蠕蟲....等4種毒,琴日先整好............各位有玩MSN  ge人,可能係MSN  ge留行毒,各位小心D!!!~~
作者: mikukagamine    時間: 2009-3-31 17:12:09

多謝樓上嘅大大提醒 =w=
作者: 隱形人    時間: 2009-3-31 17:16:28

=3=msn不嬲都有依d野嫁啦(我弟弟msn最多,不過我地知道係毒網,絕對唔會按)
作者: lamxdxd    時間: 2009-3-31 17:30:23

MSN(不過係聯絡人SEND黎)成日都有依類野,而且都出現左好耐
所以有人SEND乜野不明LINK過黎就乜都唔洗理

作者: 我玩曬    時間: 2009-3-31 17:32:13

LZ真係傻=_=

聰明人一睇就5會按洛去啦=_=
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-3-31 17:59:26

=口=樓主..我唔知我係米同你一樣=口=!!!我e家登入msn--...佢會問我不回報/回報
禁是但一個都會幫我自動登出msn so煩 所以我拉埋佢一邊  但係勁煩囉
又加唔到人...好多活動玩唔到..
作者: lamxdxd    時間: 2009-3-31 18:08:05

原帖由 心霜乂碎 於 2009-3-31 17:59 發表
=口=樓主..我唔知我係米同你一樣=口=!!!我e家登入msn--...佢會問我不回報/回報
禁是但一個都會幫我自動登出msn so煩 所以我拉埋佢一邊  但係勁煩囉
又加唔到人...好多活動玩唔到.. ...

重裝MSN又得唔得..?
再唔係掃下毒,木馬果D,睇下有冇野掃到...
http://onecare.live.com/site/zh-hk/default.htm?redir=true <--都係掃毒

再唔係就......洗機...........................................

P.S掃木馬既話,個人覺得用「Ad-Aware」掃較好,我有依個程式,如要先PM我-0-
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-3-31 18:31:09

me重裝左msn 都係感樣=口=!遲下再毒d@@洗機 wakakaka
作者: lamxdxd    時間: 2009-3-31 18:39:56

原帖由 心霜乂碎 於 2009-3-31 18:31 發表
me重裝左msn 都係感樣=口=!遲下再毒d@@洗機 wakakaka

不如掃毒睇下掃唔掃到有野啦-0-
成日洗機好似話好傷機=0=
作者: 我玩曬    時間: 2009-3-31 19:37:43

原帖由 心霜乂碎 於 2009-3-31 17:59 發表
又加唔到人...好多活動玩唔到.. ...

係咪日期時間問題  之前我FD都係咁樣  搞完一輪重裝之後都係咁..
之後佢睇番自己個個電腦GE日期係2007年  改番之後就登入到

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2