AGAMES 討論區

標題: 中國人既古語真係無錯!(114樓有新圖) [打印本頁]

作者: 段天    時間: 2009-3-27 18:48:25     標題: 中國人既古語真係無錯!(114樓有新圖)

何謂官官相衛   出現左啦!    都係同樣既道理 你地關一個貼可能真係我怪錯你地 但又黎多個!
仲唔岩咩 有錯嗎??指緊 你地互幫到甘出面           如果做一個好既板主呀!

我又有個好例子:

自己團招生 連post就唔扣分?? be 你係佢連post之後再回架 唔好話見唔到!

但係人地想入你地團又可以扣bo 樓上樓下JA 你都回左架!

定係你地做板主隻眼開隻眼閉? 點管理個板呀!

ps:無人身攻擊 我都無叫其他人黎一齊嘈你地! 一切只係"懷疑" !打晒問號

最後 黑色寧靜 你做板主做到甘 連一個正常回應都唔比?

--------------------------------------------------------------------------------------<唔知乜乜線啦
回黑色寧靜!
我指緊你做咩"del"注定個貼 佢個個係新開的! 係你"del"左 個個貼係問職既問題既個個貼再開多次開返咩理由! 但你del左!

去圖:

個貼名完全唔一樣 請你小心"睇"清楚先好回 唔好係到呃post!

作者: ~兒兒~    時間: 2009-3-27 18:56:05

見習版主:
             1不同團不順眼者扣分!!!
             2響GAME度同我有牙齒痕者扣你分!!!
             3為左幫朋友出面,我兩肘插刀,扣你分!!
             4仲有好多,不過我不想係度一一列明....
最後我想講的一點就是:公道自在人心!!!!
作者: godzilla    時間: 2009-3-27 18:56:23

請大家保持冷靜,我會同兩位版主了解事件後再作出交代。
作者: 段天    時間: 2009-3-27 18:56:59

緣 我完全理解 佢地是否叫自打咀巴;P

哥兄 我欣賞你! 我冷靜點!兒   我只係要佢地出黎有返個交代 唔係板主大晒的官官相衛!

仲有如果係佢地錯既 要拎返D分 我對D分唔係甘重視 但起碼要比人知唔係亂扣亂關就得!

作者: *緋雪夜*    時間: 2009-3-27 19:07:35

我想知呢度係吹水區~個黑乜鬼野關乜野post?
呢加連比我地討論下版主都唔得?
以前楓做緊版主個時個小be都成日拉人上黎搞事架wo;P
做乜呢加我地討論下版主都要關post:victory: ?
個兩舊版主來來去去都話乜意見區~成部機械人咁~得呢句冇第句 囧
作者: ~兒兒~    時間: 2009-3-27 19:07:35

我都唔係至在D乜乜分呢家野:)
只係唔想呢度俾人搞到污煙漳氣咁JA= ="
做得版主就要俾個好榜樣D會員睇,唔係話版主可以好像隻蟹咁打橫行,乜都得!!
作者: 段天    時間: 2009-3-27 19:10:29

家下佢地就真係當左板主大晒甘囉~~~

其中一樣 係一個關左既貼到回 攪到我要係呢邊回返 甘就係一個好大既問題了!
驚死我插佢甘 呢個係文明既社會! 香港黎架!黑色寧靜
作者: 大月    時間: 2009-3-27 19:11:05

回3個曙光版主:
其實我一向都唔應同你地的做法,好多時都見到你們係有冇無意有偏私的行為.亦濫用扣分制度,
基本上,每個人上論壇都有權利去說佢所說的事, 我明白有事大家過火可能會用語過激,但可以作警告或DEL去POST,而並非一味扣人分. 論壇是公眾大家享用,情感抒發的地方的,只要大家非刻意胡說八道,胡亂出POST. 我唔見得你有什麼大權可以扣分. 也不見得你所定的扣分制有幾公平,公開.只係霸權行為的一種.

其次霸權行為,私法不一 ,中國歷史上皇帝行為向來不受認同, 而你們現在所作的行為也只是其縮影.

每個人都一定有私心,玩呢個GAME既人根本唔適合做呢個GAME既板主

最後你要扣我可以隨便.但我相信你DEL/什至扣分前, 可以短MESSAGE我
我亦有充分理由打呢個貼係度.

亦鄭重對小BE,黑色寧靜, GODZILLA 應反思自己是否做到合職的板主及 是否真的是適合做板主
作者: 卍砵仔糕卍    時間: 2009-3-27 19:20:10

原帖由 大月 於 2009-3-27 19:11 發表
回3個曙光版主:
其實我一向都唔應同你地的做法,好多時都見到你們係有冇無意有偏私的行為.亦濫用扣分制度,
基本上,每個人上論壇都有權利去說佢所說的事, 我明白有事大家過火可能會用語過激,但可以作警告或DEL去POST, ...

十卜>3<"大月,段,注定-3-
本壇版主們應反思自己的過錯吧"
作者: 大月    時間: 2009-3-27 19:31:23

不反思,不認錯而沒有合理解釋.
一,我覺得你冇資格做板主,唔好拎板主身份大我
二,換板主
THAT'S IS
作者: 我玩曬    時間: 2009-3-27 19:35:38

呢個  連貼都5扣   真係冇咩天理
呢個扣  係咪做錯野先..

我想知邊到有中傷他人  發表言論  煽動d咩野!?

求版主解釋下
作者: 段天    時間: 2009-3-27 19:40:24

一句講晒 官官相衛:@

聽日再上 要off機
作者: 和!!!    時間: 2009-3-27 19:55:31

只許州官放火, 不許百姓點燈

依句說話唔知識唔識合:L

有錯請更正我!!
作者: godzilla    時間: 2009-3-27 19:57:53

首先請大家明白,版主只是執行版規者,只要有任何人犯了版規其中一條,版主係有絕對權力扣分,這是版主的職務,被扣分者唔反思自己犯規,反而指責版主扣分,沒有這個道理,如果有証據証明版主是無估扣分,而角下沒有犯任何版規,係可以提出上訴,但如果自己明明犯左版規,就不要大叫版主亂扣分。

另外如果我發現有版主真是偏私,我是不會容忍的,因為請人上任時我已經表明要公平公正,因為知道請一個玩家做版主,一定會有人話佢會偏私,但我只會看証據,不是多人說三道四就當真,今晚我會先聽兩位版主交代處理程序,明日我會同管理員研究如何處理,之後有結果就會同大家交代事件,請大家要明白和冷靜地等待回覆,版主是義務為大家付出時間打理版務,沒有收到或得到任何實質上的利益,可以話係一個最受氣的義工,而誰做得好或誰適合做版主係由管理層決定,而不是由會員選出來,希望大家明白這一點,可以冷靜地等待我的回覆,謝謝大家,希望合作。

如有無估扣分或偏私証據,請把証據帖出這個主題內,謝謝。

作者: godzilla    時間: 2009-3-27 20:01:26

原帖由 注定B 於 2009-3-27 19:59 發表
AGAMES » 曙光 » 曙光攻略區
綜合黎講咩職最勁?? (本主題已被關閉)第十頁開始看到十三頁!小BE系第十頁已經開始離題了...我影埋曬相喇..但系佢就系第十一定十二頁開始扣分(果然好野)...仲系第十三頁大大隻字 (請勿 ...

thanks,我會叫佢詳細同我交代事件,謝謝。
作者: godzilla    時間: 2009-3-27 20:04:26

原帖由 注定B 於 2009-3-27 20:02 發表

呢位版主..同埋有相為証据..同BE同團的犯左規小BE佢就唔扣自己團D人分..

如果係帖頭那相,請先看日期,你們所指的版主當時好似還未上任,是否時間上誤會左呢?
作者: godzilla    時間: 2009-3-27 20:21:34

原帖由 注定B 於 2009-3-27 20:16 發表
甘佢邊日上任的?我想知@_@?
同埋交代下曙光攻略區果件事..

我看版主討論專區記錄,應該係2月3日上任。
攻略區件事我已經叫左佢地在版主討論區交代,
因為怕語言上的語氣會令大家誤會,
所以我叫佢地不要在這個帖內回應,
收到佢交代後我會和管理員評論他們是否處理有誤,
更會探討處理上有無問題出現,
因為聽日管理員放假,
這件事要星期一才有定案,
希望大家耐心地等待,
如果新証據可以繼續貼在這裡,
謝謝。
作者: 小淫牛    時間: 2009-3-27 20:29:00

請果個版住出來講下野,5好走佬!!!
作者: 紙紮失寵☆    時間: 2009-3-27 20:39:21

比人**詞語過濾**做 版主既後果囉^_^
玩fd底到咁樣a_a"
作者: 大月    時間: 2009-3-27 21:28:45

原帖由 godzilla 於 2009-3-27 19:57 發表
首先請大家明白,版主只是執行版規者,只要有任何人犯了版規其中一條,版主係有絕對權力扣分,這是版主的職務,被扣分者唔反思自己犯規,反而指責版主扣分,沒有這個道理,如果有証據証明版主是無估扣分,而角下沒有犯任何版規,係可以提 ...

布殊因為政策不一,轉橫而得不到人民的心,因而有奧班馬的出現,他不算完全得到美國人的心,但至少未見有大規模的上街示威,今天正如你說, 你可以說自己是受agame受命, 但你得的只是權,而得不到人既信服.我冇資格叫agame請咩人做板主,但我絕對的權利說你地做得唔好,我重覆:godzilla,小be,黑色寧靜是做得不好的板主.我有權說話,亦有權示威,因為我是用戶,而你的說話,做法,如布殊一般專橫用權.如事冇大小用權壓下, 反是必然.
我也可細看你們的板規與你再作溝通
作者: 我玩曬    時間: 2009-3-27 21:32:31

BZ畀人玩針對  因為佢做得5好  做得5好  就自然會畀會員罵
假如BZ咁耐都未出現係呢個貼到  咁  呢個問題  有排都未解決到
作者: 豬XDD    時間: 2009-3-27 22:41:36

原帖由 我玩曬 於 27-3-2009 09:32 PM 發表
BZ畀人玩針對  因為佢做得5好  做得5好  就自然會畀會員罵
假如BZ咁耐都未出現係呢個貼到  咁  呢個問題  有排都未解決到

係唔係姐係話你地夾埋:em800_68:
問完就會閃

作者: 長風傲天    時間: 2009-3-27 23:10:46

今次真係買定花生等睇戲@w@
作者: ~兒兒~    時間: 2009-3-27 23:45:34

原帖由 豬XDD 於 27-3-2009 22:41 發表

問完就會閃

閃咩呀@O@仲有冇人夾埋WO,個兩位版主做事既手法大家有目共睹!!
呢家等緊回覆呀!!!
閃個個係個D咩所謂既版主!!!

作者: 聲聲    時間: 2009-3-28 00:19:05

我覺得呢件事入面,godzilla大係最無辜果個...
無啦啦比人夾係中間做磨心@_@"
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-3-28 00:23:58

學返呀小BE先~
小BE同黑色快D出黎道歉呀!!!我地係要你兩個出黎交代同埋道歉~
快d求我地原諒你兩個喇 囧
作者: 我玩曬    時間: 2009-3-28 09:11:45

原帖由 豬XDD 於 2009-3-27 22:41 發表

問完就會閃

但係LZ家陣要BZ佢出面黎畀下個解釋
閒閒地都要2位bz出黎呢張貼到回下貼先得啵
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-3-28 09:22:12

=_=希望你可以拎番d分吧
作者: 段天    時間: 2009-3-28 09:49:02     標題: G兄我對你是無乜意見的

但係個張post!!!!(第3張圖) 到依家都未扣分囉! 唔通佢做板主連小小既錯都搵唔出??
完全覺得be板主呢D係叫隻眼開隻眼閉!

仲有我覺得黑色寧靜都有點那個  佢居然係一個關左既post到回 ja係唔想我反駁佢啦
甘既動機 係一個怕事既板主 點做呀? 想你地管理層拎返個腦出黎諗下 唔好成日坐住個腦
作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-3-28 09:51:45

嘩,連大月哥哥都出黎聲討!少見~~~

其實,我覺得cc拉又有少少無辜,始終佢都係事後/此帖出現先知道『東窗事發』
佢都已經即時作出回應,我地大家都無需聲討埋佢
請大家認清同指定目標先

照天兒既圖睇,小BE同黑色寧靜又真係有錯,仲錯得好應,俾人捉埋黃腳雞
錯左就係錯左,唔會再有得返轉頭
做得呢個位,點解唔事事小心D?我記得2位版主都話過:你地冇錯,我地都唔會扣得到你分!
咁宜家呢?版主做錯左,我地到宜家都未睇到佢地2位有咩『處分』囉
CC拉成日話要查清楚,我並唔反對!
但點解好多會員/用戶當在反錯既時間,2位版主又唔去查清楚既?話扣就扣既?

CC拉話:會叫2位版主向我交代
其實我地最唔鍾意,就呢個版既管理層的『地下作業』
我諗,想要得到交代的,最重要都係各會員/用戶囉!
你地管理層有冇諗話呢樣野?成日都只會係自己做自己事
我一早都同CC拉講過,要招募版主,點解唔公開投票?
唔知大家有冇發覺:AGAMES由招募果日到選左新版主出黎
所有既過程:各招募者既政岡,選拔,討論,人選,決定...
都唔會話俾大家知!!
呢D就係共產主義既腐敗同資本主義成功既分別!!
你地咁樣同當時我地既董特首有咩分別先?就係因為得小圈子投票,香港就俾姓董既搞到一池死水(同宜家既AGAMES一樣,各用家不滿)
點解你地做唔到好似美國咁大選一樣?

請各管理層重視我地用戶/玩家/會員既各樣意見
唔好得個『講』字,唔好再同我地講會收取會接納
我地只係想見到成果同交代,唔係咁都做唔到呀??
作者: 段天    時間: 2009-3-28 10:10:37

潛水前要游一游;P
玩game都要搵錢 有病 人地可能真係窮到甘呢;P

我話人咋! 無指名道姓!
作者: 我玩曬    時間: 2009-3-28 10:12:21

問題及意見
有問題係到投訴
作者: 段天    時間: 2009-3-28 10:17:47

我只係想咋:lol   人地面皮厚咪由佢地囉  想比人知道呢D係咩板主同管理方面既問題

又唔見其他嘟嘟論壇有甘既情況出現
作者: 段天    時間: 2009-3-28 10:29:40

無計 出名怕事(佢地)

再一次聲名 我無指名道姓!

一直等待個兩名(公正)既板主回覆
作者: 隱形人    時間: 2009-3-28 10:32:04

我覺得一句講曬.....無責任心既人咪做版主
作者: 段天    時間: 2009-3-28 10:33:23

佢地又要自薦又要做到甘   你話管理層是但搵甘就係管理層問題啦!
作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-3-28 10:39:41

CC拉唔係話管理層星期一先開工咩?咪等多2日囉
作者: 段天    時間: 2009-3-28 10:50:52

注定 上一上msn 問D野
作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-3-28 12:47:59

原帖由 段天 於 2009-3-28 10:50 發表
注定 上一上msn 問D野

拿!!離題呀你!
扣分!刪post!封ac!
小心d呀你!!!
用pm功能啦
作者: 豬XDD    時間: 2009-3-28 12:56:19

講完未?
係有錯
兩位版主都係人黎
佢地唔出聲回係因為件事交左比管理員搞姐
講野唔洗咁過火
人地都有自尊心架
唔係得你地有
點解唔靜靜地等結果
唔該唔好咁過份
作者: ~兒兒~    時間: 2009-3-28 13:04:12

原帖由 godzilla 於 27-3-2009 19:57 發表
首先請大家明白,版主只是執行版規者,只要有任何人犯了版規其中一條,版主係有絕對權力扣分,這是版主的職務,被扣分者唔反思自己犯規,反而指責版主扣分,沒有這個道理,如果有証據証明版主是無估扣分,而角下沒有犯任何版規,係可以提 ...

我好不讚同哥斯拉就以上所講的某一些說話!!!!

你話版主是義務性質無可否認,但當初版主是自薦,無人拎住枝槍威迫佢去做版主。
既然佢做得呢個版主就一定要有齊曬做版主的心理因素,要以身做則,守版規,執行版主
權務求公平,公正....而不是藉著版主職位去濫用職權....

什麼叫受氣?如果版主依正版規公平,公正來辦事,我相信會員對佢懷有的只會是尊
重和敬佩!!!

你口口聲聲話要証據,就現階段有如此之多對版主不滿的反對聲音,已好明顯知道
是怎麼一回事了吧!!我真係唔多明你為何下下說什麼証據,証據事實一早擺響大家面
前,對於那兩位所謂的版主濫用職權執行版務的不公不正,會員們已就這些不滿已於
所屬主PO度有曬回覆,為何現在哥斯拉又要我們多此一舉?

撇開此題不說,東窗事發之後,被會員們指責的版主還在濫用職權漠視版規,在已
關閉的PO度做出回覆,請問哥斯拉難道就這些,証據還不夠明顯嗎?

你話一個版主做得稱職與否是由管理層去決定而不是由會員去選出來。那麼就
此問題我想請問聲哥斯拉,是否不理會會員們的感受咁解?當一個版主濫用職權不公
不正去對待各用家會員的時候,他們要默默地去死忍氣吞聲....難道各用家會員們就惟
有去忍受這一切嗎?

懇請哥斯拉莫再打這些冠冕堂皇的官腔吧!!請顧及版主感受時也顧及一下用家會
員們的聲音!!!

謝謝!!!!

作者: 大月    時間: 2009-3-28 13:09:13     標題: 回覆 63樓 ~兒兒~ 的帖子

非常同意,請得新人,godailla就要有心理準備,佢地錯左,正代表你管理不力,
勿以官腔口敏,亦致身事外

作者: 段天    時間: 2009-3-28 13:10:39

做得板主就有呢個心理準備比人反! 佢做得好會有人反佢咩?
自尊心係人都有 但你知唔知咩係忍耐力??

教訓人之前諗清楚佢地做左D乜!

自問無能力管好個板既就唔做! 唔係拎住個板主大晒亂扣分!

作者: *緋雪夜*    時間: 2009-3-28 13:11:11

原帖由 豬XDD 於 2009-3-28 12:56 發表
講完未?
係有錯
兩位版主都係人黎
講野唔洗咁過火
人地都有自尊心架
唔係得你地有
點解唔靜靜地等結果
唔該唔好咁過份 ...

做賊喊賊?以前楓做緊版主個時你地都係咁架wo:call:
做乜又唔見你地個時講d咁正義ga野ga @v@?
唔該你唔好扮正義咁過份,我好鐘意媽叉d扮正義ga人~
一句講曬~你地完蛋了~:(
作者: 豬XDD    時間: 2009-3-28 13:15:04

我只係想強調一樣野
靜靜地咁等結果
作者: 段天    時間: 2009-3-28 13:16:11

我呢D四處攪事既 攪單野可能無咩信服力 大月 緣兄仲有其他好少出聲既人都攪得有問題 甘係板主問題定係我突登無野搵野黎攪大家好清楚! 我唔會串通D唔同團既人人一齊下話!

仲有 豬兄 你幾時變到甘有個種feel;P 唔似你既作風bo

等結果我等左成晚 係咪結果唔出前我就要一直等? 忍耐力係有限的!

如果佢成年都唔回我咪要等成年? 佢最起碼連個幾時回既時間都唔比 叫我點等?

作者: *緋雪夜*    時間: 2009-3-28 13:16:48

原帖由 豬XDD 於 2009-3-28 13:15 發表
我只係想強調一樣野
靜靜地咁等結果

我警告你唔好咁過份叫我地等結果呀!!!!哈哈
作者: 段天    時間: 2009-3-28 13:22:24

豬兄  
你有咩權命令我?  我地係"吹水區"討論緊呢個問題 唔滿意咪唔好入囉
要教訓人 入返你團啦!

ps:補習中 一陣返黎再上 不是潛水!
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-3-28 14:06:20

唉~戀狗雪以前打桃園又唔夠打要叫埋夜血幫~
之後搞埋d小動作~想挑夜血機 囧 呢加人地同盟都冇埋~
串又唔夠串~打又唔夠打~唔知戀雪個狗團長同埋d狗層諗住點收科呢A_A?
搵人開個反公敵反下呢個公敵啦~哈哈
作者: ♥beyi    時間: 2009-3-28 15:29:56

有排嘈b0 a3a`
睇戲xP
作者: 心亂如茶`    時間: 2009-3-28 15:49:18     標題: 回覆 76樓 ♥beyi 的帖子

好啦一齊睇戲@@
作者: 心亂如茶`    時間: 2009-3-28 15:57:46     標題: 回覆 78樓 注定B 的帖子

官字2個口= =
由得佢啦= =
作者: 小淫牛    時間: 2009-3-28 16:00:10

下,日日玩濳啊?=.= 姐系呢2個人已被為通緝犯啦^^
作者: 心亂如茶`    時間: 2009-3-28 16:02:08     標題: 回覆 81樓 注定B 的帖子

呢2個同團
3個版主有2個係同團
個團向曙光一定大晒啦!~~~~~
唔怪得知佢地2個都一樣a___a
作者: 心亂如茶`    時間: 2009-3-28 16:03:44     標題: 回覆 83樓 注定B 的帖子

有邊幾個先@@?
作者: 小淫牛    時間: 2009-3-28 16:05:38

原帖由 注定B 於 2009-3-28 16:02 發表

我發覺佢地(越來越多)新的名字
重要系全部都岩佢地用:em800_18:

yes~ 大個果時5知系咪都系做賊^^?
作者: 心亂如茶`    時間: 2009-3-28 16:06:30     標題: 回覆 85樓 注定B 的帖子

咁我地得罪左佢地
唔知會唔會鎖我地IP;P
作者: 心亂如茶`    時間: 2009-3-28 16:08:35     標題: 回覆 88樓 注定B 的帖子

同團就唔扣自己團><

我都好唔GUR 小BE
作者: 心亂如茶`    時間: 2009-3-28 16:13:00     標題: 回覆 91樓 注定B 的帖子

喂唔傾住我打波
一陣番尼睇下佢地上左水未
作者: 小淫牛    時間: 2009-3-28 16:19:56

已經是通緝犯,淆到幾耐呢._.
作者: 段天    時間: 2009-3-28 16:20:48

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-3-28 02:06 PM 發表
唉~戀狗雪以前打桃園又唔夠打要叫埋夜血幫~
之後搞埋d小動作~想挑夜血機 囧 呢加人地同盟都冇埋~
串又唔夠串~打又唔夠打~唔知戀雪個狗團長同埋d狗層諗住點收科呢A_A?
搵人開個反公敵反下呢個公敵啦~哈哈 ...

講開又講- - 我真係記返起D野   曙光一開波係戰國無雙第一團 我記得星乜乜碎片 "戀雪" 同埋人渣團同時比佢做晒  之後個團無左"戀雪"好似招左幾條友"覺得"大D 之後神奈 新雄出現 要神奈幫拖打新雄-,- 打完再撩神奈 之後到夜血出現 就叫夜血幫拖(事關唔夠做) 打完人地神奈唔玩 又當自己係第一團 之後我呢堆桃園既離開左"戀雪" (係呢到我補一樣野 當時我係戀雪副團一般正常野都知"打交個D啦"個時呀團長!係話無野做話撩夜血好唔好 個時應該係同盟) 之後因我 阿強 長佢地出左"戀雪"無左一堆主力 之後無撩 轉打我地 又唔夠打 就搵夜血同人渣團幫拖 後尾我地無咩時間理就覺得自己win左=.= 其後又想撩夜血(聽聞) 主流又出現左 又唔撩就叫夜血 新雄個D開左個反乜乜啦 就打主流 之後我有段時間無玩 只知道團戰個D都係主流同夜血搵(呢段吉左佢先啦)  玩返之後"戀雪"又唔知去左邊 多左個tw乜乜既團- - 又係有堆自大的人

以上係當時自稱大團的歷史 可能有點兒錯 但大約係甘唔多甘 只知道 做大團都無好結果同某團想做大團一直都做唔到!我桃園起碼唔洗同盟呢個同盟個個去打人!

and then  呢到係吹水區! 我回應返人!

最後 個兩位板主幾時先肯回??

作者: *緋雪夜*    時間: 2009-3-28 16:29:46

原帖由 段天 於 2009-3-28 16:20 發表

講開又講- - 我真係記返起D野   曙光一開波係戰國無雙第一團 我記得星乜乜碎片 "戀雪" 同埋人渣團同時比佢做晒  之後個團無左"戀雪"好似招左幾條友"覺得"大D 之後神奈 新雄出現 要神奈幫拖打新雄-,- 打完再撩神奈 ...

呢加個狗團長仲話轉game搵個籍口想拎返個尾彩tim啦A_A
之前佢地仲有d細好威成日係度串架wo~
呢加連個d細都唔見埋 囧
佢地大難臨頭就緊係各自飛架喇=V=

作者: 段天    時間: 2009-3-28 16:33:49

D細既黎黎去去咪個幾個=.=  一個自大的覺得ec大晒 一個專收ac 一個轉左去開新團 無啦~
作者: 麥cow仔    時間: 2009-3-28 16:50:37

其實關事果2件板主去左邊姐 係唔係扮唔係到???
板主唔係應該成日上到agames嫁咩??
點解佢地禁耐都未出現既 真係好奇怪............
之前未有呢件事果陣 我都見到佢地ok多次出聲
有呢件事之後 佢地去曬邊 既然佢地係清白 點解唔出泥澄清既...?

唔通............................................
作者: godzilla    時間: 2009-3-28 17:04:31

各位,希望大家耐心等待管理員處理,兩位版主不是潛水,係管理員未評定是否處理失誤前不應有任何回應,請大家尊重下佢地,現在他們接受緊管理員內部調查整件事,要等管理員發出指引才能回覆大家,希望大家不要再回覆無關事宜,如有新証據就貼上來,如果唔係有証據就請等待管理員回應,如你們堅持下去要迫兩位版主回覆,我只有關帖處理,希望大家互相體諒,我們接到投訴已經即時交給管理員處理,由於管理員辦公時間是星期一至五,希望大家比D耐性,等管理員回帖,謝謝。
作者: 段天    時間: 2009-3-28 19:27:15

http://www.agames.com.hk/viewthr ... page%3D1&page=2

哥兄 =.= 黑色寧靜唔守你地D野 佢回左我bo!
作者: 心亂如茶`    時間: 2009-3-28 19:38:57

我番尼啦@@
作者: 我玩曬    時間: 2009-3-28 19:42:02

http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=18683&extra=page%3D1
呢到95樓  算5算離題....
作者: 心亂如茶`    時間: 2009-3-28 19:42:57     標題: 回覆 102樓 我玩曬 的帖子

你個簽名好好笑- -
作者: 段天    時間: 2009-3-28 19:48:12

原帖由 我玩曬 於 2009-3-28 07:42 PM 發表
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=18683&extra=page%3D1

等be板主決定啦! 佢地自己友 好難扣得落手;P
作者: 小淫牛    時間: 2009-3-28 19:49:08     標題: 回覆 102樓 我玩曬 的帖子

一定系啦,自己同自己講wo<---笑死人...
作者: 心亂如茶`    時間: 2009-3-28 19:50:15     標題: 回覆 104樓 段天 的帖子

be佢好似扮緊病
扮緊訓醫院
借病唔理我地@.@
作者: 段天    時間: 2009-3-28 19:56:30

人地真係病架!但病得又幾岩時候 早唔病遲唔病 係要關左我post先病@@
作者: godzilla    時間: 2009-3-28 19:59:26

原帖由 段天 於 2009-3-28 19:27 發表
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=24723&extra=page%3D1&page=2

哥兄 =.= 黑色寧靜唔守你地D野 佢回左我bo!

謝謝你,我會處理佢,THANKS。
作者: godzilla    時間: 2009-3-28 20:02:08

原帖由 我玩曬 於 2009-3-28 19:42 發表

謝謝提供新証據,証據會交比管理員睇,其實這個帖管理員已經會睇嫁喇,請耐心等待管理員回覆。
作者: 心亂如茶`    時間: 2009-3-28 20:02:35     標題: 回覆 107樓 段天 的帖子

係唔係突登-w-?
作者: godzilla    時間: 2009-3-28 20:06:09

請尊重下人地,人地係咪病屬私人問題,無須討論,亦與本主題無關。
作者: 心亂如茶`    時間: 2009-3-28 20:06:54     標題: 回覆 111樓 godzilla 的帖子

吹水區ma 咩都吹得
奈我咩何~_~?

嚴禁利用主題或回覆作弄別人或引發別人罵戰,不可發出 “討論或批評會員有關行為之主題或回覆。
輕則關帖或刪帖,重則會被扣5-10分,多次犯規或刻意挑戰版規者我們會考慮直接禁言或禁訪。」

請自重,有版規寫明,唔該你學下尊重人,如果你惡意挑釁,後果自負。

作者: 心亂如茶`    時間: 2009-3-28 20:14:31

原帖由 心亂如茶` 於 2009-3-28 20:06 發表
吹水區ma 咩都吹得
奈我咩何~_~?

嚴禁利用主題或回覆作弄別人或引發別人罵戰,不可發出 “討論或批評會員有關行為之主題或回覆。
「輕則關帖或刪帖,重則會被扣5-10分,多次犯規或刻意挑戰版規者我們會考慮直接禁言或禁 ...

冇罵戰呀~~
邊到有呀??
我睇唔到呀^____^
你睇到??
作者: 我玩曬    時間: 2009-3-28 20:23:42

原帖由 心亂如茶` 於 2009-3-28 20:14 發表

冇罵戰呀~~
邊到有呀??
我睇唔到呀^____^
你睇到??
輕則關帖或刪帖,重則會被扣5-10分,多次犯規或刻意挑戰版規者我們會考慮直接禁言或禁訪。」

請自重,有版規寫明,唔該你學下尊重人,如果你惡意挑釁,後果自負。

睇下綠字..
作者: 心亂如茶`    時間: 2009-3-28 20:25:02     標題: 回覆 115樓 我玩曬 的帖子

冇作弄呀
我發表自己既意見
作者: 我玩曬    時間: 2009-3-28 20:32:16

原帖由 心亂如茶` 於 2009-3-28 20:25 發表
冇作弄呀
我發表自己既意見

你110樓個張貼..含煽風點火之意=_=
作者: 心亂如茶`    時間: 2009-3-28 21:14:48     標題: 回覆 117樓 我玩曬 的帖子

問題姐冇咩特別
作者: 我玩曬    時間: 2009-3-28 21:15:52

原帖由 心亂如茶` 於 2009-3-28 21:14 發表
問題姐冇咩特別

你咁問佢  等於引段天犯罪開貼鬧BZ+_+
作者: 段天    時間: 2009-3-28 21:20:52

拿 我無嘈交呀=.=唔好屈我 我好冷靜 遲下唔知架啦!
作者: 我玩曬    時間: 2009-3-28 21:23:25

原帖由 段天 於 2009-3-28 21:20 發表
拿 我無嘈交呀=.=唔好屈我 我好冷靜 遲下唔知架啦!

我話佢引有你姐=___=
冇話你嘈...
作者: 段天    時間: 2009-3-28 21:31:49

甘我都理解 大家回返正題吧! 唔係be板主又要話我地離題扣分架啦!
作者: 我玩曬    時間: 2009-3-28 21:44:42

原帖由 段天 於 2009-3-28 21:31 發表
甘我都理解 大家回返正題吧! 唔係be板主又要話我地離題扣分架啦!

我想知扣分前都要睇番我之前pt出黎個個證據先扣@_@
作者: 段天    時間: 2009-3-28 21:51:40

算啦 佢都係第二邊上左水! 只係唔敢過黎面對下甘ja 等吧~~~
作者: ~兒兒~    時間: 2009-3-29 00:08:55

原帖由 豬XDD 於 28-3-2009 12:56 發表
講完未?
係有錯
兩位版主都係人黎
講野唔洗咁過火
人地都有自尊心架
唔係得你地有
點解唔靜靜地等結果
唔該唔好咁過份 ...

俗語有云:知錯能改,善莫大焉。錯就要認,打就要企定。但就那兩位被會員們所指責的版主不思過,不進取不但祇,還在事發後變本加厲,不斷重犯,亙助對方欲蓋彌彰.......此等行為令人發指....

借問聲你在此喧嘩又所為何故?莫非你與那兩位被會員們所指責的版主同一類人是也!?對此我是否應懷疑你此舉居心頗測唷!?:em800_52: :em800_52: :em800_52: :em800_52:

作者: ~影~    時間: 2009-3-29 09:27:17

-口-我覺得 先唔好評論佢地有冇做錯先
如果真係錯 鬧佢地都鬧得有價值丫
但係如果咁樣開貼 好似太傷人自尊心bo-口-~
雖然係好多人唔妥佢地..
但係換個角度睇..
咁樣開貼連1d中立既人都可能比佢影響到
而且 表達意見既方式 唔係要將人地既「不是」大大聲聲咁講出黎既-口-
我認為 如果佢地真係做得唔岩..可以PM區版 甚至壇主處理
小弟冇資格評論佢地做得岩定錯~
===================================================
冇任何偏幫成份 只係討論宣洩不滿既方法

歡迎討論:em800_02:

作者: ~影~    時間: 2009-3-29 10:39:03

原帖由 注定B 於 2009-3-29 10:33 發表

唔系好明你想講D乜...(先唔好評論佢地有冇做錯先)甘評論佢D咩?(如果真係錯 鬧佢地都鬧得有價值丫)點鬧?你講D野好矛盾..(雖然係好多人唔妥佢地)? 呢D關唔妥咩事?你冇用眼睇相嗎?咁樣開貼連1d中立既人都可能比佢影響 ...

唔係..
我想講係你地既做法-口-
我認為唔應該開貼特登鬧佢地..
PM壇主/區版 批評佢地既做法仲好@@~
你地聽唔入耳就算吧~=[
只係想表達下意見.~:em800_05:

作者: 妖狼    時間: 2009-3-29 13:00:52

有咩好玩@@唔叫埋我@@
我岩岩學識打狗棍法=.=快d叫d汪汪出黎俾我試下技=.=v
作者: 妖狼    時間: 2009-3-29 14:38:44

標題 來自 時間
之前扣分問題  笨BE  2009-3-27 18:27

而家仲邊有公正既板主嫁=.="
我連貼都俾人扣分啦=.=仲要2個貼講既野都唔同~照俾小be扣=.=
成班都不q知所謂=.=

你之前問過既  
我對你既答案係 吾可以連帖, 吾只對你  對個個我都係咁扣
你話你2個帖講既野吾同, 呢到右下方有編輯功能,
你可以用呢個功能去+/-/改你所講既野
而吾需要連帖,  如果你有任何異議
令你覺得我扣你連帖分 係偏心的話
請直接PM管理員處理回覆 - 轉發 - 標記未讀 - 下載 - 刪除 - 關閉

全選刪除

以上佢講既野咩意思?=.=
我唔明~想大家解釋我知=.=
作者: 我玩曬    時間: 2009-3-29 15:15:15

原帖由 妖狼 於 2009-3-29 14:38 發表
標題 來自 時間
之前扣分問題  笨BE  2009-3-27 18:27

而家仲邊有公正既板主嫁=.="
我連貼都俾人扣分啦=.=仲要2個貼講既野都唔同~照俾小be扣=.=
成班都不q知所謂=.=

你之前問過既  
我對你既答案係 吾可以 ...

佢係話  你連續係你第一次回貼後面可回多次貼  咁樣係當你呃分ge
要你係第二次回ge貼 所講ge野  係第一張貼到  打番出黎
作者: CDD    時間: 2009-3-29 16:33:19     標題: 回覆 133樓 妖狼 的帖子

狼,你問問題!!!
離題!!-你分!!

有問題請到--->問題及意見
作者: 妖狼    時間: 2009-3-29 22:19:05

原來咁樣就叫連貼=.=咁我好多時都見到人地係咁嫁啦=.=
作者: 長風傲天    時間: 2009-3-29 23:43:59

我開個賭局
大家估下戈兩位[公平公正公開]的版主幾時上~!
今個太陽紀上1賠1
今年之內上1賠10
今個星期上1賠20
聽日上1賠100
今晚上我倒貼比你!
作者: 聲聲    時間: 2009-3-30 06:35:57

原帖由 長風傲天 於 29-3-2009 23:43 發表
我開個賭局
大家估下戈兩位[公平公正公開]的版主幾時上~!
今個太陽紀上1賠1
今年之內上1賠10
今個星期上1賠20
聽日上1賠100
今晚上我倒貼比你!

我估佢地今晚上...倒貼啊~
作者: 我玩曬    時間: 2009-3-30 18:11:31

今日  都係冇出現過.....

佢地幾時會出黎澄清下

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2