AGAMES 討論區

標題: 關楚耀衛詩涉日本藏毒被捕 (轉) [打印本頁]

作者: ng04    時間: 2009-3-3 16:53:38     標題: 關楚耀衛詩涉日本藏毒被捕 (轉)

日本共同社報道,日本警方日前以涉嫌違反《大麻管制法》為由,拘捕本港歌星關楚耀
及衛詩。報道指出,東京    警視廳澀谷署日前以涉嫌違反《大麻管制法》為由,當場逮捕了在香港等地發展的加拿大    籍男歌手關楚耀(25歲)及英國    籍女歌手衛詩(26歲)。

兩人涉嫌於2月24日凌晨1時許在東京澀谷區道玄阪的賣場內隨身攜帶藏於煙草中的大麻。

警方表示,他們接到賣場報警電話稱「拘捕了試圖扒竊的一男一女兩名外國人」,聞訊趕到的警員在檢查關楚耀的物品時發現了大麻。

關楚耀供稱,「(大麻)是從香港帶來的。」而衛詩則否認犯罪嫌疑,稱「並不知道那是大麻」。

(共同社)

作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-3-3 17:40:44

A___A..(大麻)是從香港帶來的..=口=:em800_89:
香港準食-....-?!!:em800_89:
作者: z小鬼z    時間: 2009-3-4 13:33:42

O......MY GOD!!

樓主...我有一個問題=.=

點解新聞都要開post@@?

遲d咪咩新聞都有人post上黎囉......呢度會變左報紙架bor......
作者: lamxdxd    時間: 2009-3-4 18:25:45

原帖由 z小鬼z 於 2009-3-4 13:33 發表
O......MY GOD!!

樓主...我有一個問題=.=

點解新聞都要開post@@?

遲d咪咩新聞都有人post上黎囉......呢度會變左報紙架bor......

吹水區冇限開乜題目,講D乜..只要唔犯版規都冇問題
加上會員有自由,佢要開版主都控制唔到
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-3-4 19:25:13

lam豬講得岩的~冇特定的主題~and e件事可能樓主認為係較凸出.....不過我聽到e件事..都呆左囉==點可以感樣架 d學生感鐘意追星==難道要學佢地藏毒!!!?
大家唔好牙!!!
作者: 雨雨xd=]    時間: 2009-3-5 15:38:22

我好中意關楚耀ga><
點解佢要做出ed感既事ga>3<
作者: 女女    時間: 2009-3-6 11:24:55

低佢死啦!!自己攞黎衰

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2