AGAMES 討論區

標題: 月月ge真心話-v- [打印本頁]

作者: =﹏Cool冰    時間: 2009-2-26 20:20:15     標題: 月月ge真心話-v-

sorry,水之,係因為你唱我丫哥先甘講~.~

話說果日我開分身帶自己..

佢為左要我帶佢..(比我逼到佢講真心話=.=)↓

ps:其實我都唔知佢係男定女..因為..↓
No.1佢係game係男
No.2call過佢,佢真人把聲又不男不女
No.3佢有時話佢係男,有時話係女-v-
No.4佢又有老公,又有老婆=v=(佢係電話講)
作者: 水之青龍    時間: 2009-2-26 20:30:36

原帖由 =﹏Cool冰 於 2009-2-26 20:20 發表
sorry,水之,係因為你唱我丫哥先甘講~.~

話說果日我開分身帶自己..

佢為左要我帶佢..(比我逼到佢講真心話=.=)↓

ps:其實我都唔知佢係男定女..因為..↓
No.1佢係game係男
No.2ca ...

1.已知n年,sor
2.因知左n年所以n年前已長期冇上(其實玩緊蒸氣)
3.已分手n年,你e家共開出尼都冇用

作者: 我玩曬    時間: 2009-2-26 20:39:14

呢個ac完本ge人係我同學  之後先後放左畀幾個人

淨係記得最後個次  係放左畀hg999
作者: 宇之月月    時間: 2009-2-26 20:41:27     標題: 55,你都傻既,冰

:@ 仲要你你逼我講既xd,你不如比埋人地睇之前d野la,睇下你講咩,你都傻既,冰,紫冰,都話你傻xd:lol;P ;P ;P ,仲有水之同我既事,我地會夙願理番,唔係咁關你事Lor,我同水之都做番情la,仲話係我真心話,仲有我鬼有叫你post咩,你好8xd...
作者: 長風傲天    時間: 2009-2-26 20:43:53     標題: 回覆 4樓 宇之月月 的帖子

咪再抄我個人簽名=,=
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-2-26 20:44:09

本人睇此事沒有特別的睇法~~....
不過我也見到有人憎水之丫~~~
作者: 宇之月月    時間: 2009-2-26 20:44:40     標題: 回:我玩晒,我再收左呀,唔係hg999=,=

仲有做咩del左字佢呀,比人地睇下la,我唔係咁講你會帶我升咩,你都on= =+,你同人絕埋交tim,人地都feeel你好...我對你係無言中lor~仲有你鬼有打比我~:o
作者: =﹏Cool冰    時間: 2009-2-26 20:51:27

原帖由 宇之月月 於 2009-2-26 20:41 發表
:@ 仲要你你逼我講既xd,你不如比埋人地睇之前d野la,睇下你講咩,你都傻既,冰,紫冰,都話你傻xd:lol;P ;P ;P ,仲有水之同我既事,我地會夙願理番,唔係咁關你事Lor,我同水之都做番情la,仲話係我真心話,仲有我鬼有叫你post ...

1.who is紫冰?
2.what is 情la
3.你叫我先POST?
作者: 梨如    時間: 2009-2-26 20:57:03

大戰呀!
不個好次A-games唔比發呢類帖波
作者: =﹏Cool冰    時間: 2009-2-26 21:00:12

原帖由 宇之月月 於 2009-2-26 20:44 發表
仲有做咩del左字佢呀,比人地睇下la,我唔係咁講你會帶我升咩,你都on= =+,你同人絕埋交tim,人地都feeel你好...我對你係無言中lor~仲有你鬼有打比我~:o

幾時同人絕交?!係3人線,thx係冰藍整3人線,andthen咩係feeel?del左果d字係粗口尼架,姐姐仔^v^
作者: 123Jason789    時間: 2009-2-26 21:46:04

水之係男但係真人把聲不男不女 (個人認為)
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-2-26 22:34:00

=_=我認為大家要冷靜一下now~ ==再係感會造成罵戰-_-板主比幾次警告
恭喜 e個po關得^^
作者: 宇之月月    時間: 2009-2-26 22:36:25     標題: cool衰到爆,明要嘈交la~

仲有你都好衰,爆人私事,唔應該爆人野,我覺得:@

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2