AGAMES 討論區

標題: 真係超想收山唔玩曙光...... [打印本頁]

作者: lamxdxd    時間: 2008-12-23 15:36:24     標題: 真係超想收山唔玩曙光......

好鬼想收山唔玩= =
1. 月使唔係度,玩黎有乜用?開心的原因因為月使,最愛的人係佢,佢走左,咁我留係度都冇用
2. 叫左留位第2日又話冇升,搞到冇組升
3. lv難升,fd又高lv左,自卑,唔想玩
4. 冇人吹水,悶死
5. 自從試玩左蒸氣後都唔想玩曙光
6. 台灣某隻game封測因為曙光就錯過左...灰(依加公測好似仲封埋香港ip)
7. 用腦用得多,白頭髮都出埋,成日都比屋企人講,真係好灰
8. 月使走左,成日喊(原因不明,有待發現),第2日訓醒眼都腫了...
9. 自己最鍾意玩的影相都冇影,冇咩好做
10. 悶,灰...

10個原因都可以成為唔玩的原因
真係唔想玩
相集6已經「胎死腹中」,連某壇的個人空間都冇再寫了...
最想做的,只想係yahoo開一個屬於我同「你」的blog,叫「沒有『你』的日子」
作者: 晴月    時間: 2008-12-23 16:04:45

雖然同你唔熟 (其實可以話係完全唔識)

不過,既然有咁多理由,就不如真係停一停吧!到想玩ga時候先再玩。

仲記得我都有想放棄ga時候,一開始陪我玩ga朋友基本上全部都消失晒,睇住神奈川由大團變成最多得4個人上線時,其實已經唔想玩。不過因為丹丹,我同老公先繼續玩。而家我想玩ga原因好簡單,我只係想見到我隻醫師出現三位數字gaLV。

當你搵到一個玩ga理由,能夠推翻你o個十個理由時,我相信你會開心好多。當然有時,有d野係需要時間的。

希望你可以開心一d啦。
作者: 【夜牡丹】    時間: 2008-12-23 16:28:43

晴晴!!!:loveliness:

因為丹丹果上次果篇文章?
晴晴同大月都要加油!永遠支持你~

LAM~其實你都不要俾咁大壓力自己
如果真係覺得好辛苦,不如就聽晴晴講,試下暫時放低
心情輕鬆了再重拾,咁個人會玩得舒服得多

P.S打機姐,打得黎都係想開心
係香港生活已經好大壓力,無謂加重負擔俾自己丫嘛

作者: 維維XD    時間: 2008-12-23 16:35:58

===嚴禁交易及買賣帳號===

作者: 水之青龍    時間: 2008-12-23 17:13:58

原帖由 維維XD 於 2008-12-23 16:35 發表
放個ac比我
我會幫你升@_@

金用HK   牙???
作者: 天神傻仔    時間: 2008-12-23 17:25:23

放棄左m年真係勁悶既gmae- -(路過)
作者: 武鬥之神    時間: 2008-12-23 19:16:52

我覺得冇咩所謂架,你可以x住曙光架,我平時都係x曙光再上網架
作者: 晴月    時間: 2008-12-23 19:42:39     標題: 回復 3樓 的帖子

:loveliness:  <----呢隻野好恐怖

丹丹,其實係當初,辣b、古古佢地唔玩,你同我講話 如果我都唔玩,你會好唔開心,我唔想你唔開心丫~~所以就玩到今時今日......
作者: 心亂如茶`    時間: 2008-12-23 20:01:27

曙光真一係隻令人又愛又恨既GAME
作者: 小冰=)    時間: 2008-12-23 20:12:42     標題: 回復 10樓 的帖子

咪系囉..

我再過一排就會放棄佢a3a`
作者: 維維XD    時間: 2008-12-23 20:23:51

曙光我之前都有玩
之前個人叫只是新手 只是新仔 只是新人 都係我= =
只是新手(38lv虎戰)玩下玩下悶
放左個ac出去
換左個40lv幻c
但唔知咩事
我唔記得左個ac!!!!
我就唔玩好耐...
到左上個月某一日...
我重出江湖啦!
就係e家既維維XD
曙光...E個GAME我都覺得好好玩
SO我唔玩跑ONLINE LA~
作者: 小冰=)    時間: 2008-12-23 20:58:21     標題: 回復 12樓 的帖子

我都有玩過跑a3a

悶到嘔-\/-`
作者: 女女    時間: 2008-12-24 10:29:23

你唔好因為月使唔玩你就收山
可能有一日月使番黎
見你唔玩
佢咪一樣唔想玩曙光

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2