AGAMES 討論區

標題: 多謝雙煞的咁多位><! [打印本頁]

作者: 淚↙影♀    時間: 2008-12-22 21:06:24     標題: 多謝雙煞的咁多位><!

今日係我生日-3-” 同時都係我15年黎 過得最開心 最感動的一個生日:em800_16:
我玩左曙光2年 去過唔小團 見過唔小的人 同時都識到好多朋友 可以話咩人都見過 但 我可以係到講句 雙煞 係我去過咁多的團之中 最好的一個 ”相處融洽 互相幫助” 係我係哩個團入面見到的 識到雙煞入面咁多人 我好開心 我覺得 識到佢地 可以話係我最大的幸福 有咩事佢地幫
唔開心 佢地哄反我開心 我曾經因為升lv問題想放棄曙光 係佢地 叫我唔好唔玩 我記得 月兒同烈豬 果日真係好緊張” 如果唔係佢地 我可能會錯過左哩個生日:D 真係好多謝你地
15年黎 第1次有咁多人倍我過生日
15年黎 第1次有咁多野收>//<
15年黎 第1次有咁多人第一次諗1個節目比我 想我有個開心的生日
15年黎 第1次因為我生日 d人要諗到腦爆 就係為左送咩比我
好開心 真的=v=
今日 見到你地玩妖言果一刻喊左出黎:bigcry: (感動到喊 唔係傷心==”)(多謝小笨月的idar)
係哩到 我要多謝:甜心 my月兒 傻烈豬 笨零零 小肥金 火炎小豬豬 歐仔 我個仔(飛仔)我可愛的老婆大人>//<(唔小心小左個笨月tim”而家講反= =+) cow仔 笨愛愛 小欣豬 粒豬仔 千豬 雞龍 傻乂小龍 魂豬 傻任逍 糕糕 嫂嫂 肥茶 等人:em800_02:  如果冇你地的支持 就冇今日的影子 多謝你地><

作者: !00~    時間: 2008-12-22 21:11:08

少左我個名-.- 千豬至係(唔係1000)
作者: lamxdxd    時間: 2008-12-22 21:12:27

原來你今日生日.."
生日快樂...""(我好似唔關事的,做乜走入黎!?!?)
作者: 淚↙影♀    時間: 2008-12-22 21:16:56

多謝lam豬><你關事架=3= 你都係我朋友黎ma><
作者: 無奈乂烈烈    時間: 2008-12-22 21:21:45

烈豬我唔傻的>_<"
淚豬生日大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大快樂=3=
作者: 淚↙影♀    時間: 2008-12-22 21:22:17

多謝你牙=3=好快樂啦><
作者: 蘋果綠茶    時間: 2008-12-22 21:23:18

我想問呢~~~肥茶係米姐係我-.-
作者: 淚↙影♀    時間: 2008-12-22 21:24:01

明顯係啦=口=!
作者: lamxdxd    時間: 2008-12-22 21:32:21

原帖由 淚↙影♀ 於 2008-12-22 21:16 發表
多謝lam豬><你關事架=3= 你都係我朋友黎ma><

no thx=0=""
好在你咁講(話我關事的),否則我驚會比其他人追打-- (我依個閒人闖入依個帖..")
作者: 淚↙影♀    時間: 2008-12-22 21:36:06

原帖由 lamxdxd 於 2008-12-22 21:32 發表

no thx=0=""
好在你咁講(話我關事的),否則我驚會比其他人追打-- (我依個閒人闖入依個帖..")

一日係朋友 一世都係好朋友><!!
作者: 傷王1    時間: 2008-12-22 21:45:02

15年黎 第1次可能+有機[失身]
作者: 蘋果綠茶    時間: 2008-12-22 21:46:14

傷身講埋d野好咩下-.-
作者: 愛卍好人豬    時間: 2008-12-22 21:50:43

原帖由 傷王1 於 22-12-2008 09:45 PM 發表
15年黎 第1次可能+有機[失身]

佢失左身-.-我第一個追打你-.-v
淚淚生日快樂喔:yip: :yip:
作者: 武鬥之神    時間: 2008-12-22 21:51:29

生日快樂丫~又大左一年~又老左一年la:em800_02:
作者: 淚↙影♀    時間: 2008-12-22 21:52:27

原帖由 愛卍好人豬 於 2008-12-22 21:50 發表

佢失左身-.-我第一個追打你-.-v
淚淚生日快樂喔:yip: :yip:

你試下打我老婆牙拿 信唔信我哩世都唔彩你\3/???
作者: 笨o小孩    時間: 2008-12-22 21:53:03

淚淚生日快樂=口=~~~~~
作者: 淚↙影♀    時間: 2008-12-22 21:53:23

老婆幾時出黎食飯牙- -唔好扮唔記得啵 我一定要出黎同你食飯\口/!
作者: 淚↙影♀    時間: 2008-12-22 21:54:39

原帖由 笨o小孩 於 2008-12-22 21:53 發表
淚淚生日快樂=口=~~~~~

多謝火炎小豬豬 同 武神=3=+
作者: 無奈乂烈烈    時間: 2008-12-23 00:32:44

點解唔見左個肥零上黎祝壽既@_@?
作者: 俠客    時間: 2008-12-23 09:29:05

我右問--
魂豬指緊邊個@_@
作者: 笨月    時間: 2008-12-23 17:06:16

淚淚=,=你差我未講><U唔記得我啦><"
PS:妖言由我買,節目由我諗=-="

作者: 維維XD    時間: 2008-12-23 18:16:28

12月23日我生日wo~
有冇人同我講先!?
作者: 笨月    時間: 2008-12-23 20:29:39

原帖由 維維XD 於 23-12-2008 06:16 PM 發表
12月23日我生日wo~
有冇人同我講先!?

唔該=-=呢個帖淚淚既..你生日你開多個
作者: 維維XD    時間: 2008-12-23 20:32:05

原帖由 笨月 於 2008-12-23 20:29 發表

唔該=-=呢個帖淚淚既..你生日你開多個

都冇人入我個帖:D
作者: 笨月    時間: 2008-12-23 20:36:00

我又去先=3=
作者: 乂飛仔乂    時間: 2008-12-23 20:58:36

媽咪生日快樂>33333333333<
作者: 涅赤鬼    時間: 2008-12-23 21:18:09

影子生日快樂~~~~~~~~~~~~~~~~~~>"<
祝你愈大愈令令~~
作者: 淚↙影♀    時間: 2008-12-24 11:39:25

多謝仔仔-3-+ 鬼鬼遲左啵><不過都好多謝你遲來的祝福=3=++

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2