AGAMES 討論區

標題: 請問+秘法有咩用啊... [打印本頁]

作者: LOA    時間: 2008-12-15 19:22:48     標題: 請問+秘法有咩用啊...

請問+秘法有咩用啊...講我知..唔該
作者: lamxdxd    時間: 2008-12-15 20:33:44

加祕法抗性嗎?
大約係如果你穿左抗性飾品,如果隻怪出魔技打你,
(例如你打果隻怪係會出祕法技既,咁你就要穿返祕抗飾品,如果隻怪出祕法技而你穿左黑抗飾品,我諗都一樣扣咁多)
咁扣你血都會扣小左d
假設我穿左祕抗飾(57祕抗),隻怪用落雷(祕法技)打我,咁扣我血就係扣3xx血到
如果我冇穿祕抗飾品,隻怪用落雷打我,咁扣血應該會扣到去5xx,爆擊可以去到千幾血

作者: LOA    時間: 2008-12-15 20:53:41

唁該哂   lam  lam
作者: 武鬥之神    時間: 2008-12-15 20:53:57

:em800_11: 吾係差咁遠丫下,+50幾秘法就招少2xx
作者: lamxdxd    時間: 2008-12-15 21:12:53

原帖由 LOA 於 2008-12-15 20:53 發表
唁該哂   lam  lam

no thx,加左小小野...補充返隻怪用果種抗性技打你你就要穿返果種抗性既飾品
原帖由 武鬥之神 於 2008-12-15 20:53 發表
:em800_11: 吾係差咁遠丫下,+50幾秘法就招少2xx

嗯..因為我之前試過
以前打無風,冇用祕抗飾品,結果d土一打我就扣我成5百幾,爆擊就千幾
之後依加打象,用返祕抗飾品,d象出落雷只扣3xx血
所以都係穿左比較著數,hp水都慳返,死既機會都可以減低
作者: 維維XD    時間: 2008-12-16 16:37:39

我想講呢
我覺得四個x性都唔係幾好用
最好用光明
蟲蟲打你減小d血
作者: 武鬥之神    時間: 2008-12-16 17:38:20

做法好橙架,我試過行去整裝....行行下...就瓜左:bigcry:
作者: !00~    時間: 2008-12-16 18:49:13

祕法抗性<有得幫法c回mp~~
作者: lamxdxd    時間: 2008-12-16 18:52:26

原帖由 !00~ 於 2008-12-16 18:49 發表
祕法抗性

仙有幾率回mp果招技好似叫雪爆冰晶!?
雪爆冰晶應該係元素技..

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2