AGAMES 討論區

標題: [版務]如果禁止發表對話含有粗口既圖片,應該點樣處分 [打印本頁]

作者: lamxdxd    時間: 2008-11-25 12:00:26     標題: [版務]如果禁止發表對話含有粗口既圖片,應該點樣處分

如果禁止發表對話含有粗口既圖片,應該點樣處分

暫時既都係扣5分+關帖處理
作者: 長風傲天    時間: 2008-11-25 13:18:04

我冇投到...
因為我覺得扣佢5分之後叫佢姐住D粗口咪得LOR...
(以上全個人意見)
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-25 16:32:52

原帖由 長風傲天 於 2008-11-25 13:18 發表
我冇投到...
因為我覺得扣佢5分之後叫佢姐住D粗口咪得LOR...
(以上全個人意見)

但我發覺發洩區出左個好大既問題...
就係d人係發帖前根本唔會睇版規..
搞到推舊帖,發表與搶場/騙案/發洩冇關既主題 (例如洗頻做句區),發表搶場/騙案既帖冇證據......既野都有
有d直頭我警告佢佢都反駁返我...
我諗緊到底係咪我扣分扣得太小...如果係既話又要扣幾多分先至可以令到d人唔敢再犯規
我依加最多可以加/扣25分..每日評分上限為250分

而且...為左保留證據+維持帖數...淨刪帖係冇可能既事
犯規來講..我必做既係扣分...絕對唔會先警告,再犯先扣分

作者: 快樂天使    時間: 2008-11-25 17:33:01

扣5分+關帖+權限255
作者: 【夜牡丹】    時間: 2008-11-25 18:38:11

初犯:扣5分+關帖+權限255
再犯:扣10分+關帖+權限255
作者: 水之青龍    時間: 2008-11-25 19:11:17

lamxdxd!5係我發嫁!!!
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-25 19:24:18

原帖由 水之青龍 於 2008-11-25 19:11 發表
lamxdxd!5係我發嫁!!!

我依加係問如果禁止發表對造含有粗口既圖片,應該點樣處分
但你就講左「唔係你發」...我都講左...我做事係認id唔認人
只要係「水之青龍」犯規既...我都唔會理係邊個做照捉
你點講我都只會信0.1%...除非你保證唔會再發生依d事...否則我都好難信你
作者: egg123    時間: 2008-11-25 21:07:43

5.  扣10分+關帖+權限255
作者: 快樂天使    時間: 2008-11-25 21:59:36

lam 我help you 捉相ok?
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-25 22:07:14

原帖由 快樂天使 於 2008-11-25 21:59 發表
lam 我help you 捉相ok?

m...其實我覺得邊個捉都冇所謂
作者: 俠客    時間: 2008-11-25 22:14:33

我覺得丹丹果個都ok
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-25 22:28:22

原帖由 俠客 於 2008-11-25 22:14 發表
我覺得丹丹果個都ok

重點係扣完後可以令到d會員唔再犯規/當我同版規冇到...
因為我發覺發洩區既違規情況係幾嚴重...
作者: 聲聲    時間: 2008-11-26 16:55:41

我覺得只限係發洩區度發&1定要同內容有關會好D
如果5係,假設佢個標題係'xxx搶人場仲爆粗!!!',但係del哂圖片入面D粗口ge話,點樣證明xxx爆粗呢?
但係同內容冇關係ge話,我建議扣10分之後叫佢姐住D粗口,x日內5姐就權限255
咁樣會5會好過圖片入面1有粗口就扣分呢?
p.s.以上純屬個人見解
作者: 乂傻o佳o佳    時間: 2008-11-28 22:02:58

捉捉捉!"最憎人地整係用粗口黎串人=.=

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2