AGAMES 討論區

標題: 惡搞鬼鬼(湦赤鬼)生日~11月5~ [打印本頁]

作者: lamxdxd    時間: 2008-11-5 16:51:55     標題: 惡搞鬼鬼(湦赤鬼)生日~11月5~

喔.........已經好耐冇見過鬼鬼了...
在遠方的「你」....你到底在那啊?好掛住你=v=
希望你仲有命返黎見我地吧!!就算死左我都要見到條屍!
唔玩....祝鬼鬼生日快樂
由於鬼鬼連續失蹤9日..所以我決定將鬼鬼生日惡搞!

首先請大家默哀10秒~~~

......................10秒後......................
大家為鬼鬼唱生日歌吧= =""""
Happy birthday to you...
Happybirthday to you...
Happybirthday to 鬼鬼...
Happybirthday to you!

希望在天上既鬼鬼唔會覺得難聽到夜晚黎搵我= =

←專為依隻鬼而設,我琴晚整依張圖時都勁笑

同埋送多2本雜誌比鬼,1本同你有關,1本同我有關...但第2本真係超似8掛雜誌

第1本故事就係我地連續唔見鬼鬼成5日...
我地接到警方既電話,咁個差佬帶左我地去某條街度睇
去到條街..我見到鬼鬼條屍+地下好大灘血..我見到就勁喊..而且仲比記者影相
個差佬就叫我睇下佢係咪之前有人報警話失蹤果個湦赤鬼,我話係啦
咁佢問我幾時最後見到佢,我話10月27號中午1點到最後一次見佢
第2日..雜誌登晒出黎,我買左黎睇,睇左小部份..見到差佬問果條街既商戶&住客
有個住客話係31號凌晨大約1點到聽到樓下有慘叫聲,某卡啦ok負責人話佢係31號果晚去過佢間卡啦ok度唱k
夜晚大約7點幾果陣聽到佢同疑似黑社會人士追佢數,仲嘈埋交...咁鬼鬼到大約12點5x分到就埋單走人
仲見到同佢嘈交果班人跟住佢..個老闆見有古怪就跟埋落樓啦
咁就係門口度見到鬼比班疑似黑社會人士斬佢(鬼鬼)...個老闆見到後即刻上返去報警..但係警察到果陣,班人已經走左,剩低把兇器係條路,然後d差佬咁拎左鬼張身份證去搵佢住址,上到佢屋企..開電腦..見到佢d好友既電話,就call左班好友黎問話
咁搵埋佢屋企人啦..佢屋企人話佢平時係一個好大洗既人,成日都問人借錢去玩...警方就認為可能佢借左班黑社會既錢..但遲遲都唔還,就斬佢...........

第2本既故事係講xdxdlam平時睇落好善良,成日都幫人咁..
但係比狗仔隊影到佢係不知巔某地方坐係度...月使就打緊怪
咁xdxdlam仲坐左成幾個鐘...
仲有早前一樣有記者影到月使去浮鬼打浮8戒,不戮打72戰技,係蒙哥幫xdxdlam做任,而xdxdlam就坐係度嘆..
一樣有晒相係本雜誌度...

唔講咁多估仔...送生日蛋糕先係最最最重要!!

最後希望鬼鬼快d返黎同我地升..唔好又搞到我地小左一個人吹水

作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2008-11-5 16:55:06

=口=哈哈哈,,笑死-3-
生日搞D咁既野-3-..
曙光,,點解失蹤左咁多人-_-..灰=[
作者: 【夜牡丹】    時間: 2008-11-5 17:04:29

點解【母】會係我~KAKAKA
生日快樂~快D返黎啦鬼...丹丹有禮物俾你呀!!
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-5 17:06:40

原帖由 愉悅鈴鈴=] 於 2008-11-5 16:55 發表
=口=哈哈哈,,笑死-3-
生日搞D咁既野-3-..
曙光,,點解失蹤左咁多人-_-..灰=[

嗯= ="""
因為佢失蹤得太耐...感覺上有d似出左事咁
所以就將佢生日惡搞
不過依個惡搞真係超似作估仔...
原帖由 【夜牡丹】 於 2008-11-5 17:04 發表

冇辦法啦..因為我地個個都係得十幾歲...冇理由十幾歲就生到咁大隻鬼出黎架ma
所以搵你最岩=0="
講真其實我都未買禮物比鬼..."""
依幾日得閒都要多d行攤搵下有咩岩鬼

作者: 影影    時間: 2008-11-5 17:10:46

無奈到爆~
==!
邊d黑社會砍佢= =~
我要去比個good佢= =
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-5 17:11:39

原帖由 影影 於 2008-11-5 17:10 發表
無奈到爆~
==!
邊d黑社會砍佢= =~
我要去比個good佢= =

唔講=v=
作估仔呀ma...始終都要保留返d祕密
作者: 笨BE    時間: 2008-11-5 17:45:49

lam  好creative:)
作者: 吹水仔    時間: 2008-11-5 18:28:41

睇到果2本雜誌果陣我真係笑到碌地- -
作者: 笨月    時間: 2008-11-5 18:48:24

個估仔都=.=""""無奈
希望你早D搵番你個鬼鬼=口=
作者: 一絕一    時間: 2008-11-5 18:49:26

個兩本所謂既...雜誌=.=
同埋第二本雜誌個個月使擺明係lam黎:L
作者: 長風傲天    時間: 2008-11-5 18:52:37

果然真係惡搞...
唔知下一個係邊個呢?
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-5 19:49:58

原帖由 笨BE 於 2008-11-5 17:45 發表
lam  好creative:)

過獎=0="
創造力我都只係偶而會有...
不過依個post真係冇咩點計劃過..
好多野都係即興做..
原帖由 吹水仔 於 2008-11-5 18:28 發表
睇到果2本雜誌果陣我真係笑到碌地- -

哈哈哈哈哈
我都笑左...因為真係太好笑..
原帖由 笨月 於 2008-11-5 18:48 發表
個估仔都=.=""""無奈
希望你早D搵番你個鬼鬼=口=

因為我係亂黎...
鬼鬼不屬於我- -
係屬於我地全組人= =
原帖由 長風傲天 於 2008-11-5 18:52 發表
果然真係惡搞...
唔知下一個係邊個呢?

嗯=0="
只不過我果張紀念鬼鬼失蹤9日+慶祝生日好似失左手..
最頂舊云..其實我擦左超多次先至畫到依個樣
而個蛋糕..其實d線都唔係好直
證明左我都開始失手+退步...
下一個我暫時未諗到...諗到先慢慢搞都未遲
作者: PC仔    時間: 2008-11-5 22:40:16

好可憐既傻哥.你俾人先殺後姦.死得好慘呀.我幫5到係報仇.我5夠LV.都係你衰.生前5帶我升.安息吧.傻哥
作者: 武鬥之神    時間: 2008-11-5 23:06:50

lam點整打格仔,教下我la:em800_02:
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-5 23:16:52

原帖由 武鬥之神 於 2008-11-5 23:06 發表
lam點整打格仔,教下我la:em800_02:

用photoshop整..好似係濾鏡→唔知象素化定乜野→馬賽克...
作者: 【夜牡丹】    時間: 2008-11-6 00:28:11

其實有冇人真係知鬼鬼去左邊@@?
佢失蹤前一日仲好開心同我講:『我就升啦^^』
作者: chuhomen08    時間: 2008-11-6 11:34:13

鬼鬼個生日甘過   一定好傷心
作者: 星星~☆    時間: 2008-11-6 15:32:02

哈哈哈~好攪笑ar @v@
整得好正:em800_16:

衰鬼衰鬼 你同977 2隻人去左邊樹=.=+
快d番黎ar>.<""
我地成組人等緊你地回來架....\_/.
你一日不回來 我地1日到處流浪..去5到不知:'(

:)   肥鬼..生日快樂=w=
p.s 快d上黎回下啦@@~~lamlam 整得好有心機架
作者: tonyruntony    時間: 2008-11-6 16:13:11

如果佢未死,返來這裡看唔知咩表情呢?會:eeeee:    :em800_11:    :em800_37:    :funk:    定  :L ?超好笑~~

作者: 涅赤鬼    時間: 2008-11-6 16:24:46

哈哈 多謝lamlam=v=
我未死啊\___/
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-6 16:38:34

原帖由 【夜牡丹】 於 2008-11-6 00:28 發表
其實有冇人真係知鬼鬼去左邊@@?
佢失蹤前一日仲好開心同我講:『我就升啦^^』

可能佢比人老粒左=0=
原帖由 chuhomen08 於 2008-11-6 11:34 發表
鬼鬼個生日甘過   一定好傷心

我諗佢會o咀..
原帖由 星星~☆ 於 2008-11-6 15:32 發表
哈哈哈~好攪笑ar @v@
整得好正:em800_16:

衰鬼衰鬼 你同977 2隻人去左邊樹=.=+
快d番黎ar>.

其實我覺得最好笑既都係蛋糕插3支香果張..
原帖由 tonyruntony 於 2008-11-6 16:13 發表
如果佢未死,返來這裡看唔知咩表情呢?會:eeeee:    :em800_11:    :em800_37:    :funk:    定  :L ?超好笑~~

我諗全部都有...
原帖由 涅赤鬼 於 2008-11-6 16:24 發表
哈哈 多謝lamlam=v=
我未死啊\___/

作估仔姐=v=
無聊得滯呀ma
作者: 涅赤鬼    時間: 2008-11-6 16:40:11

好鬼慘.. 而家勁多人壞電腦><
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-6 16:42:48

原帖由 涅赤鬼 於 2008-11-6 16:40 發表
好鬼慘.. 而家勁多人壞電腦>

其實係咪成日通頂/開得多先至壞機=0=?
作者: 涅赤鬼    時間: 2008-11-6 16:46:47

有可能!!~~~總之就慘 我等住去不知升嫁嘛TT^TT
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-6 16:50:39

原帖由 涅赤鬼 於 2008-11-6 16:46 發表
有可能!!~~~總之就慘 我等住去不知升嫁嘛TT^TT

不知巔等住你:yeah:
快d整好部機升埋79一齊組:cheer:
咁月使就可以暫時退下來休息,而我就可以玩另一隻game=v=
作者: 涅赤鬼    時間: 2008-11-6 16:57:37

唔準玩第2隻game!!\ . /
一陣到時你成日唔理我地 吹唔到水
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-6 16:59:16

原帖由 涅赤鬼 於 2008-11-6 16:57 發表
唔準玩第2隻game!!\ . /
一陣到時你成日唔理我地 吹唔到水

==
2隻game一齊玩姐=3=
同埋我點唔理你地-=-
作者: 段天    時間: 2008-11-6 19:55:07

原帖由 【夜牡丹】 於 2008-11-5 05:04 PM 發表

因為丹媽比較老a_a
作者: egg123    時間: 2008-11-6 21:00:04

鬼鬼哥哥番黎LU!!
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-6 21:35:25

原帖由 egg123 於 2008-11-6 21:00 發表
鬼鬼哥哥番黎LU!!

不過佢依加又OFF左
作者: 影影    時間: 2008-11-7 09:20:45

隻鬼返黎睇到lam搞的野~
一定好嬲~做左惡鬼~
晚上搵佢xdxd!
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-7 18:11:31

原帖由 影影 於 2008-11-7 09:20 發表
隻鬼返黎睇到lam搞的野~
一定好嬲~做左惡鬼~
晚上搵佢xdxd!

搵我同我訓??
作者: egg123    時間: 2008-11-7 19:28:10

原帖由 lamxdxd 於 2008-11-6 21:35 發表

不過佢依加又OFF左

haha~~做功課先= =

11樣功課..死= =

好彩本周記比人拎左唔洗做

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2