AGAMES 討論區

標題: 覺唔覺得源花真係犯哂規 [打印本頁]

作者: xeonyan    時間: 2015-8-19 04:46:21     標題: 覺唔覺得源花真係犯哂規

前日抽到,今日上咗 3 星,仔細睇先發現有4秒暈技,我主角都係得2秒
雖然要11秒CD
高傷,厚血,又有白滑美腿
[attach]15529[/attach]

btw 有冇人知幾時有 3 星造型

作者: 理百    時間: 2015-8-19 07:57:29

本身是遠攻源神存活率高不說,守護效果也有24傷。。。簡直不得了。。。缺點嘛,聽別人說過“源花很吵!”不知道是不是這樣。。。
作者: 吵天`    時間: 2015-8-19 08:24:30

缺點是很吵吧。。普攻也在一直叫不停 開技能更是不得了(機車的副本ver.?)但對沒開效果音的人真乃神物 齊破防加傷暈技的源神只有源花吧?

作者: mi5842013    時間: 2015-8-19 09:18:17

我覺得最犯規既係我到依家都未抽齊10碎........說好的有機率出1-10碎呢?!
作者: 索菈米杜嘉    時間: 2015-8-19 10:16:46

覺得你隻源神難睇嘅唔通真系得我一個?
作者: Dead_KyI    時間: 2015-8-19 10:38:38

三星造型..諗太多啦你
前面一堆輩份高過佢既源神都未有~
有排等呀
作者: cash648548    時間: 2015-8-19 10:59:05

源花超級吵.......有源花的不妨組一團5源花副本.....
作者: luoggzxcvb    時間: 2015-8-19 11:01:50

还是喜欢loli
作者: moonling    時間: 2015-8-19 11:10:40

作者: 小細細    時間: 2015-8-19 11:11:54

造型各花入各眼,
我平時關聲玩, 所以對我影響不大,
論實用度源花確實一流,
源神基本能力值高傷, 血厚, 遠攻  
技能有暈, 提高傷, 扣實防值,
飾物破8%防, 彌補某些職業天生破防不足,
基本上是一整個OP....

作者: 白雪限定    時間: 2015-8-19 11:56:46

抽左差唔多150個扭蛋先齊10條碎..個1-10碎活動.對我黎講有同無真係無分別
作者: 小七    時間: 2015-8-19 12:35:46

源花最好\^q^/ 基本上技能,守護能力樣樣好
把聲大愛 源神嚟講最鍾意佢可惜差8碎同一粒珠先3星到..

作者: xeonyan    時間: 2015-8-19 17:38:12

小七 發表於 2015-8-19 12:35
源花最好\^q^/ 基本上技能,守護能力樣樣好
把聲大愛 源神嚟講最鍾意佢可惜差8碎同一粒珠 ...

用咗1000點就抽到
用多1000點上埋 3 星
我認我敗家
作者: yauwanhang    時間: 2015-8-19 18:34:53

源花初推出的時候,其實是沒甚麼聲響的,

後來過了一段時間,官方自作聰明的改動過後,就變成現在的「聲氣多多」,真的甚吵。

有時候,一動不如一靜,不去改,比亂改更好,這次又一次證明。

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2