AGAMES 討論區

標題: 封測建議 [打印本頁]

作者: 時空裂縫    時間: 2015-6-19 19:42:15     標題: 封測建議

1. 5人副本建議難度較低 38lv副本打得好辛苦 有1ec 1坦 3打手 每個人物38/39lv 職業最低37lv
2. 卡lv問題 28lv做完個地圖任 但係下一個任務係要求30lv,38lv又係 要求40lv 每日個地圖得3個日任 太小經了
  副本又係我39lv打單人副先得9~10% 多人到先1x.xx%經 d王又多血 打一埸單人都10分鍾以上 多人就自己諗啦
  打多人副(38lv) 唔係做坦 1王出一招技無左大半
3.唔同ffo咁可以2個職 同埋如果唔係坦打單人副 一定要開藥水 唔係死得
4. 單人副 多人副 經驗希望高d啦 人物升Lv經驗希望低
作者: IamAzYui    時間: 2015-6-20 05:21:39

個D根本唔係卡lv問題, 係要讓玩家中途自已打副, 每日任升lv...

唔通下下要做任爆升lv咩-w- 升咁快無用, 玩左等於無玩過...

作者: 時空裂縫    時間: 2015-6-20 09:03:08

IamAzYui 發表於 2015-6-20 05:21
個D根本唔係卡lv問題, 係要讓玩家中途自已打副, 每日任升lv...

唔通下下要做任爆升lv咩-w- 升咁快無用, 玩 ...

你去到38LV 就知難啦
作者: tachikoma    時間: 2015-6-20 11:46:30

時空裂縫 發表於 2015-6-20 09:03

想知你打算這個game 幾耐...
盡快升爆lv然後走人...
我現在已39lv10%..
打多幾次38,28,18副,
做多幾次日日任就40...
你話好難咩...
而且這只是CB...

作者: tachikoma    時間: 2015-6-20 20:16:32

唔覺唔覺就40lv 了, 你呢...
升40好難咩...
作者: ydc04066    時間: 2015-6-22 08:00:25

時空裂縫 發表於 2015-6-20 09:03

有幾難- -? 38上40 唔洗1日升到...
作者: @lice    時間: 2015-6-22 12:34:49

真心38Lv副本其實唔難
難在香港玩家
1. 唔識走位
2. 唔識用背擊 +150%atk
3. 唔識用大絕ge+超高防 去增取時間補命
4. 唔識睇補師 見到安全位有補血陣仲要閃開
5. 唔識尊重隊友, 人地隻隻個職業等級30LV以上
    卻自私開隻20等聖騎/刺客
    係果邊話自己坦唔住/輸出唔夠
    連水都唔買

最基本既裝備 星石 防禦 都不足又想企係旁邊 等吸驗  寶物?
己諗下啦

作者: 乂小初乂    時間: 2015-6-22 13:10:10

認同樓上...打副次次都話要改難道!!!無d技術
作者: freeze    時間: 2015-6-22 13:31:02

今個CB只係同朋友2人打5人副本都覺得還可以~
所以未試過5人副唔知生態~
一見#7果段 就只港服RIP :D
作者: 孤單心事    時間: 2015-6-22 15:53:49

我自己玩落     

暫時副本無難度     38lv用聖騎就算隊友全部唔識走位   都可以撐到佢地復活再跑返返黎   

星石坦用+防星石 撐高個防     仇恨技足夠   可以吸實隻王   
拉王拉得好   隊友唔洗點走位都可以食少好多技    可以專心輸出/補血

等公測試埋48水平去到邊先    38係無課金都可以輕鬆打既副本黎
作者: 乂小初乂    時間: 2015-6-22 16:08:00

孤單心事 發表於 2015-6-22 15:53
我自己玩落     

暫時副本無難度     38lv用聖騎就算隊友全部唔識走位   都可以撐到佢地復活再跑返返黎    ...

課金佬心事坦=無限輸出
作者: 孤單心事    時間: 2015-6-22 16:12:18

乂小初乂 發表於 2015-6-22 16:08
課金佬心事坦=無限輸出

....課鬼金咩=.=  封測無得課金都可以好易過

但係首先要坦得住先LO     48副好似仲有反傷小怪    即係補師都要OK先掂
作者: 乂小初乂    時間: 2015-6-22 16:18:27

孤單心事 發表於 2015-6-22 16:12
....課鬼金咩=.=  封測無得課金都可以好易過

但係首先要坦得住先LO     48副好似仲有反傷小怪    即係補 ...

係阿 坦補好重要 但補c都要識走位lol
作者: 孤單心事    時間: 2015-6-22 16:21:35

乂小初乂 發表於 2015-6-22 16:18
係阿 坦補好重要 但補c都要識走位lol

等公測試試水溫A_A      我係不課金既玩家黎
作者: 乂小初乂    時間: 2015-6-22 16:23:08

孤單心事 發表於 2015-6-22 16:21
等公測試試水溫A_A      我係不課金既玩家黎

吹大d
作者: 乂小初乂    時間: 2015-6-22 16:25:39

我先係不課金玩家
作者: 孤單心事    時間: 2015-6-22 16:32:08

乂小初乂 發表於 2015-6-22 16:25
我先係不課金玩家

毒0吹水唔擦嘴
作者: 乂小初乂    時間: 2015-6-22 16:33:30

孤單心事 發表於 2015-6-22 16:32
毒0吹水唔擦嘴

明明就係你會重課 仲吹水
作者: 時空裂縫    時間: 2015-6-22 18:07:39

孤單心事 發表於 2015-6-22 15:53
我自己玩落     

暫時副本無難度     38lv用聖騎就算隊友全部唔識走位   都可以撐到佢地復活再跑返返黎    ...

槍 勁小血 我有3個加血星石同埋38lv頭甲套裝加成(807血) 先岩岩11000血 弓天生比槍多小小血    坦果d 30000血都有 劍都有20000血最小

作者: 孤單心事    時間: 2015-6-22 18:58:02

時空裂縫 發表於 2015-6-22 18:07
槍 勁小血 我有3個加血星石同埋38lv頭甲套裝加成(807血) 先岩岩11000血 弓天生比槍多小小血    坦果d  ...

防先係最重要   
血量多防低只會造成補師既辛苦
只要唔比王秒就夠  

好似38副虛狗炮   好易睇   基本一定唔會中
佢招狗衝有翻滾   亦都唔會食     2招暈都唔會食到自然無咩損血
作者: 乂小初乂    時間: 2015-6-22 19:03:47

孤單心事 發表於 2015-6-22 18:58
防先係最重要   
血量多防低只會造成補師既辛苦
只要唔比王秒就夠  

防真係好重要 封測果陣玩到隻槍3千9防 萬9血
作者: 孤單心事    時間: 2015-6-22 19:11:21

乂小初乂 發表於 2015-6-22 19:03
防真係好重要 封測果陣玩到隻槍3千9防 萬9血

無防食招技都無左成條血    咁多血補師回上去又難   
呢隻game補師唔似ffo咁1下奶滿         
9000血  3600防   比起13000血2900防好好多la已經=.=  
作者: 乂小初乂    時間: 2015-6-22 19:17:17

係 無防真係好易比小怪同王秒
作者: victorskli    時間: 2015-6-24 14:24:03

技術最緊要
作者: xy00093671    時間: 2015-6-24 21:07:53

38LV副本真係幾難下....
作者: siucat    時間: 2015-6-25 14:37:15

新手~好似好難玩咁喎
作者: yo_man    時間: 2015-6-25 15:03:26

又係技術GAME?
作者: chan0147    時間: 2015-6-26 00:51:23

吾卡lv既online玩黎做咩=.=
作者: ricky0809    時間: 2015-6-26 05:08:01

留名

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2