AGAMES 討論區

標題: [怨氣]問一下,係咪真係咁多(貝戔)人打副都唔清怪仲要亂秒王 [打印本頁]

作者: k190853    時間: 2015-2-4 22:04:28     標題: [怨氣]問一下,係咪真係咁多(貝戔)人打副都唔清怪仲要亂秒王

即係咁,今日又跟到無賴團,打咩副我就唔講啦,高lv打副,個個跑速差唔到幾多就唔係話跟唔上,但係永遠打王都唔會清哂小怪而係路上清剩幾多就拉幾多去撞
如果各位認為呢個係正常現象或者你自己都做緊同樣既事,我喺度講聲先,
你班(貝戔)人,我次次打副就係因為你班友既手尾而冇即刻跟上去摸王啊,你地真係咁趕時間既就咪掛住打機啦!
趕時間趕到好似趕住去投胎咁,真係拿拿林去投胎算把啦,仲打咩機啊?
完!
不喜勿插我唔會講,要插就要有比我拎C4還擊既覺悟
--------------------------------------------
應回覆入面某網友回應,
我細分啲我呢個poz所針對既[自定義]惡質玩家[/自定義]
呢個poz所針對既唔係單單撞王咁少嘢,而係拉怪撞王,一大堆小怪留住,仲要唔等人,亂秒王,為咗你VIP入面既幾秒,浪費其他人幾粒鐘,仲要一句道歉都冇既人中渣滓
如果原poz真係拮親邊位既,我係到道個歉先,但我既立場唔會變,如果仲係有人屬於呢個細分區域入面既玩家,我真係唔介意你嚟插我,但我亦絕對唔會好聲好氣咁同你有傾有講,
因為我的而且確就係插緊上述呢類既惡質玩家

作者: gonzalo    時間: 2015-2-5 00:28:00

你是新手定平民玩家?你是跟打什麼副本~_~

作者: k190853    時間: 2015-2-5 00:29:52

gonzalo 發表於 2015-2-5 00:28

何苦回冇意義既回覆?已舉報~
作者: gonzalo    時間: 2015-2-5 00:33:57

看來你情緒很亂
你係新手定平民玩家?
作者: Chiv33v    時間: 2015-2-5 00:53:35

即係咁,今日又跟到無賴團,打咩副我就唔講啦
打咩副都唔講人地點知你打緊咩副而令到你感到不安

高lv打副,個個跑速差唔到幾多就唔係話跟唔上,但係永遠打王都唔會清哂小怪而係路上清剩幾多就拉幾多去撞
而家大份打手副手都係蝙蝠武,對小怪先對吸血先回得多,唔拉小怪埋去王度點樣吸得多血呢

如果各位認為呢個係正常現象或者你自己都做緊同樣既事,我喺度講聲先,
我很明白你現在的感受

你班(貝戔)人,我次次打副就係因為你班友既手尾而冇即刻跟上去摸王啊
點解你一定要清哂D小怪先去打王呢?

你地真係咁趕時間既就咪掛住打機啦!
趕時間就唔可以打機?

趕時間趕到好似趕住去投胎咁,真係拿拿林去投胎算把啦,仲打咩機啊?
完!
少年你太年輕啦

不喜勿插我唔會講,要插就要有比我拎C4還擊既覺悟

作者: 屎爛    時間: 2015-2-5 04:07:58

咁又唔怪得人喎  依加D裝出到咁勁  
62兩秒一隻王 風火5秒一隻王
作者: gonzalo    時間: 2015-2-5 07:36:00

我覺得樓主應該係新手吧!
依家打副除左3龍~好少會著隻怪黎清先去打王
以現時最高lv既42+風火
一下已經差不多秒殺了小怪好少唔會拖怪到王前黎打
如果你裝備唔夠已跟左拖怪到王前黎打~可以跟大隊行先打王就走位避小怪攻擊吧
作者: terrytam2010    時間: 2015-2-5 08:53:59

如果走去打異界披月果類副本,有邊個玩家會搵晒成個地圖d小怪先去打王呀?
打咩副都唔講仲好意思出聲.
作者: cskm2005    時間: 2015-2-5 08:56:17

講就講訲份大大力既5秒1王..
但實際打都係睇運氣.
你話佢趕不如唔打.
不如你叫佢地單刷?
不過佢地呢個態度都養咗唔少高LV低能就係.
作者: mi5842013    時間: 2015-2-5 09:45:23

組隊打副係講合作...如果真係搞到你摸唔到王...你可以試下係隊頻提出叫大家清晒小怪先開王....始終街隊大家習慣都唔同...人地都未必係有心既....
作者: god00154    時間: 2015-2-5 10:42:11

mi5842013 發表於 2015-2-5 09:45
組隊打副係講合作...如果真係搞到你摸唔到王...你可以試下係隊頻提出叫大家清晒小怪先開王....始 ...

佢又冇講佢摸唔到王, 只係喺度話唔清小怪就打王既人係(貝戔)人
e...有講摸唔到, sorry

作者: handsomechu    時間: 2015-2-5 11:31:16

我覺得樓主係話打62 LOW.
樓主唔應該埋怨人地, 應該想下辦法點樣可以摸到王.

PS. 我以前跟人打62都有過樓主經驗, 所以就唸點樣可以提高跑速.
如換+5% 跑速源神, 唔打小怪, 專精點跑優先, 跑位, 避紅....做完後情況改善好多.
但都有死,係被王秒. 不過好少.
作者: handsomechu    時間: 2015-2-5 11:33:22

特別係奇蹟副, 二王, 果度D 怪, 滿地紅, 技術差少少, 一定死. 唸起都好玩.

作者: gonzalo    時間: 2015-2-5 11:40:28

其實大約都估到樓主係打62或3龍吧!
先會有咁既程況出現
可以同組裡既可以可以同組裡既人講拖小怪拖好D
如果都唔得就靠自己走位衝上去摸隻王啦
只中講到尾係街場
作者: alive8638    時間: 2015-2-5 12:55:48

玩家勁過怪太多撞王打好正常
跑速差唔多都摸唔到王會唔會係你問題?

作者: 玄逍    時間: 2015-2-5 14:10:21

呢D叫效率 !
作者: k190853    時間: 2015-2-5 15:23:34

玄逍 發表於 2015-2-5 14:10
呢D叫效率 !

效率?講到尾咪即係趕著投胎囉?
作者: k190853    時間: 2015-2-5 15:24:54

alive8638 發表於 2015-2-5 12:55
玩家勁過怪太多撞王打好正常
跑速差唔多都摸唔到王會唔會係你問題?

no,與其話我既問題倒不如話佢地太亂嚟,咁既話係佢地問題啱,而且撞王一啲都唔正常,正常既係王前清小怪
作者: k190853    時間: 2015-2-5 15:26:16

gonzalo 發表於 2015-2-5 11:40
其實大約都估到樓主係打62或3龍吧!
先會有咁既程況出現
可以同組裡既可以可以同組裡既人講拖小怪拖好D

如果街場就可以當一個藉口,咁我下次係要更加出力吊97佢地先得,事關我鬧9佢地仲話番我轉頭,既然都係冇改善既,我當然以我下咗啖氣為優先~
作者: alive8638    時間: 2015-2-5 15:44:46

k190853 發表於 2015-2-5 15:24
no,與其話我既問題倒不如話佢地太亂嚟,咁既話係佢地問題啱,而且撞王一啲都唔正常,正常既係王前清小怪 ...

一定要清晒小怪先打王呢個標準邊個定?
街團十隊有九隊都撞王架啦 只要夠力清唔會害死隊友有咩問題
要跟你定既標準先叫正常?
你唔中意既咪自己開組寫明王前清小怪囉
作者: k190853    時間: 2015-2-5 15:48:56

alive8638 發表於 2015-2-5 15:44
一定要清晒小怪先打王呢個標準邊個定?
街團十隊有九隊都撞王架啦 只要夠力清唔會害死隊友有咩問題
要跟你 ...

咁請問你由憑咩話拉怪撞王就叫正常?你定?定係打開既人定?經常做一件事唔代表果件事係正常
作者: terrytam2010    時間: 2015-2-5 15:50:11

k190853 發表於 2015-2-5 15:24
no,與其話我既問題倒不如話佢地太亂嚟,咁既話係佢地問題啱,而且撞王一啲都唔正常,正常既係王前清小怪 ...

全世界都有問題得你一個岩晒,最好話比我知你個game名,等我見到你就請教下咩係岩同錯.
作者: alive8638    時間: 2015-2-5 15:51:19

k190853 發表於 2015-2-5 15:48
咁請問你由憑咩話拉怪撞王就叫正常?你定?定係打開既人定?經常做一件事唔代表果件事係正常 ...

咁都係打法唔同姐 一句講晒你唔中意咪自己開組囉
又要跟街團又要迫人地接受你規則 人地唔跟你個套又吊9人
而家你大晒咩
作者: k190853    時間: 2015-2-5 15:51:56

alive8638 發表於 2015-2-5 15:51
咁都係打法唔同姐 一句講晒你唔中意咪自己開組囉
又要跟街團又要迫人地接受你規則 人地唔跟你個套又吊9人 ...

只可以話佢地一句唔好意思都冇我覺得好不忿
作者: k190853    時間: 2015-2-5 15:52:44

terrytam2010 發表於 2015-2-5 15:50
全世界都有問題得你一個岩晒,最好話比我知你個game名,等我見到你就請教下咩係岩同錯. ...

我game名先唔會講~最少我連我要插既人既名都唔開,係對網上私隱既尊重
作者: 天生購物狂    時間: 2015-2-5 16:02:39

1呢現在好多人有狙擊有沖裝,唔系太伏,d王都系幾秒內就死,2呢副本打黎打去就呢幾個,如果系第一次打可能系會王前清怪,但大多數人都系一個副本吾知打左幾百次左,已經煩曬,所以會有速刷副本呢個風氣存在,d副本撞王打系最快,早點打完可以多點時間做其它野,樓主如果吾鐘意撞王打,可以隊伍頻道同隊長講下,或者自己開招募講明王前清怪,好易解決姐,吾好嘈架啦甘多位
作者: k190853    時間: 2015-2-5 16:10:12

天生購物狂 發表於 2015-2-5 16:02
1呢現在好多人有狙擊有沖裝,唔系太伏,d王都系幾秒內就死,2呢副本打黎打去就呢幾個,如果系第一次打可能 ...

OK fine...總算見到有個講嘢客氣啲既人,只可以話下次街團要留意下係咪真係咁既"大伏"
作者: mi5842013    時間: 2015-2-5 17:30:32

k190853 發表於 2015-2-5 16:10
OK fine...總算見到有個講嘢客氣啲既人,只可以話下次街團要留意下係咪真係咁既"大伏" ...

一句打晒成個帖有REPLY既人...其實我講野都唔係好唔客氣之嘛?!
作者: 初月小藍    時間: 2015-2-5 17:32:22

先講 基本上我打副都係拉哂小怪去撞王
1黎 知道1定清得切
2黎 我好脆..冇小怪吸唔到血

如果, 樓主你要摸王 而唔係要EXP 點解你唔講聲..
相信你組入面應該係有好多夠火力既人
(點計都唔係講緊風火42)

同埋..有時真係好趕時間
因為除左副本仲有好多野要做
有D人本身就要返工返學, 都唔會想用好長既時間既打1個副本啦
夠攻點解要慢慢打? 如果唔係我點解要沖裝?

PS 我唔知你講既C4係乜Q
作者: rho    時間: 2015-2-5 17:51:08

虛心請教樓主
你打單人副本係咪都會王前清小怪?
作者: 549524560    時間: 2015-2-5 19:05:17

rho 發表於 2015-2-5 17:51
虛心請教樓主

那我問個極端點的問題吧,一身40藍色防具+0無星,武器60綠色5星+9 ,別的都是渣渣裝備,你單人泰達副本會一群怪一起殺?近戰職業哦(別說無限暈怪之類的,控制技能排除在內)
作者: gonzalo    時間: 2015-2-5 19:33:20

客套說話唔多講~樓主可能將問題放得太大了
1)樓主要堅持行自己玩法王前清怪才打王,請在招募打王前清怪
2)依家好多玩家都長大了,大部分玩家都會拖怪到王前清(當然拖怪玩家唔會反車害大家先啦)
3)好多玩家係食VIP+雙經書打副衝等,你強迫別人慢慢打,你覺得人地會理你?
4)如果樓主真係唔鍾意快刷副本既
自己單刷5人+地獄副本吧,相信咁樣會滿足到你休閒打副既心態

作者: k190853    時間: 2015-2-5 19:59:42

rho 發表於 2015-2-5 17:51
虛心請教樓主

基本上都會
作者: k190853    時間: 2015-2-5 20:02:27

gonzalo 發表於 2015-2-5 19:33
客套說話唔多講~樓主可能將問題放得太大了
1)樓主要堅持行自己玩法王前清怪才打王,請在招募打王前清怪
2)依 ...

我單刷到唔會組街團囉sosad...況且我係要王怪掉落物,必須摸王
作者: k190853    時間: 2015-2-5 20:04:23

初月小藍 發表於 2015-2-5 17:32
先講 基本上我打副都係拉哂小怪去撞王
1黎 知道1定清得切
2黎 我好脆..冇小怪吸唔到血

C4係強力炸彈,形容我既嘴砲威力
作者: rho    時間: 2015-2-5 20:30:01

549524560 發表於 2015-2-5 19:05
那我問個極端點的問題吧,一身40藍色防具+0無星,武器60綠色5星+9 ,別的都是渣渣裝備,你單人泰達副本會 ...

樓主都在話緊正常既時候你一個人極端咩野
我單人就梗係撞到就撞啦
作者: k190853    時間: 2015-2-5 20:43:09

rho 發表於 2015-2-5 20:30
樓主都在話緊正常既時候你一個人極端咩野
我單人就梗係撞到就撞啦 ...

下?我都唔好得幾多咋,一樣近戰,全身+10,武器70橘3星+17,上半仲要噬魂嚟。。
作者: rho    時間: 2015-2-5 20:57:41

k190853 發表於 2015-2-5 20:43
下?我都唔好得幾多咋,一樣近戰,全身+10,武器70橘3星+17,上半仲要噬魂嚟。。 ...

單人夠啦
頭先試左場近戰單人泰達困難用68藍武+0 58防具+0 冇時裝 冇戰利 冇紋章 OFF源神 一樣撞到
最緊要有蝙蝠唔比怪秒就得啦
作者: 549524560    時間: 2015-2-5 21:00:45

rho 發表於 2015-2-5 20:57
單人夠啦
頭先試左場近戰單人泰達困難用68藍武+0 58防具+0 冇時裝 冇戰利 冇紋章 OFF源神 一樣撞到
最緊 ...

原來風龍之類的難度跟66副本單人一個級別?我只能說我不死幾次也單刷不過,渣渣防具沒辦法,只好等下次改版70橘~
作者: rho    時間: 2015-2-5 21:08:28

549524560 發表於 2015-2-5 21:00
原來風龍之類的難度跟66副本單人一個級別?我只能說我不死幾次也單刷不過,渣渣防具沒辦法,只好等下次改 ...

你係咪復錯人 我一直只係講緊單人副 你無啦啦風龍D咩
作者: 549524560    時間: 2015-2-5 21:17:07

[quote]rho 發表於 2015-2-5 21:08

問題是,你一開始拿單人副本說 你會一個個打,而不是直接引到BOSS那大?樓主都說組隊那種副本了,居然拿單人跟多人比……而且是普通單人跟三龍之類的,就說單人,我也可以60綠色武器 40藍色防具就單刷,66副本~只是聖劍而已
最後借你那句話吧——你是不是會錯帖子了?樓主一直都說組隊的多人副本,你無緣無故說單人副本怎麼了?

作者: k190853    時間: 2015-2-5 21:17:58

rho 發表於 2015-2-5 21:08

呢個人某程度上爆咗我跟團打咩副...
作者: rho    時間: 2015-2-5 21:25:27

549524560 發表於 2015-2-5 21:17
問題是,你一開始拿單人副本說 你會一個個打,而不是直接引到BOSS那大?樓主都說組隊那種副本了,居然拿 ...

我只係好奇問一問樓主單人副既習慣 樓主亦都覆左 你仲有咩問題
作者: 549524560    時間: 2015-2-5 21:26:32

rho 發表於 2015-2-5 21:25
我只係好奇問一問樓主單人副既習慣 樓主亦都覆左 你仲有咩問題

哦,這個不用問了,我覺得……正常來說還是會一起殺的,第一次玩遊戲的那些除外……
作者: TOMMYKAM101    時間: 2015-2-5 22:26:37

k190853 發表於 2015-2-5 19:59
基本上都會

其實就咁既
如果係咁你點解唔學開ser果陣大家既玩法一隻一隻咁打喇
你不如叫大家以後打副打完一隻怪打第二隻怪
一個副拉長到半個中以上先打完
而且你有時間可以慢慢打機
唔代表人人都係咁
你唔中意沖lv ok
但係人地想沖lv自然想快d打完打其他副或去解下任
你有冇諗過打唔到王係自己問題呢
你一野就話係人地問題
我打副就算單刷都係拉晒怪去王到打
咁單刷既人咪仲【詞語過濾】賤?
連比你入副既機會都冇
gm就更加賤?
限埋你次數等你入完一野就冇得再入去摸王出寶?
作者: k190853    時間: 2015-2-5 22:32:38

TOMMYKAM101 發表於 2015-2-5 22:26
其實就咁既
如果係咁你點解唔學開ser果陣大家既玩法一隻一隻咁打喇
你不如叫大家以後打副打完一隻怪打第 ...

如果3隻一組既可以分開一隻一隻打然後又冇降傷降防50%既話,我相信我早就單刷咗
作者: TOMMYKAM101    時間: 2015-2-5 22:38:25

k190853 發表於 2015-2-5 22:32
如果3隻一組既可以分開一隻一隻打然後又冇降傷降防50%既話,我相信我早就單刷咗 ...

咁人地幫你拉晒d怪走喇?
你仲要嘈人?
咁人地要唔要幫你開埋你隻人幫你打埋?
跟住送埋高尋經卷幸運卷比你?
如果好似你咁講點解你唔搵一隊fd固定同你慢慢打?
同埋如果拉晒怪去王到打就係賤既話
sor我身為會長我帶公會既人打都係會咁樣打
我咪係一個好賤既會長
但係唔知點解我公會4個65lv冇裝既都可以摸到王
但係你就唔得
p.s.佢地好多連60裝都未有同埋跑速亦追唔上我
作者: k190853    時間: 2015-2-5 22:55:02

TOMMYKAM101 發表於 2015-2-5 22:38
咁人地幫你拉晒d怪走喇?
你仲要嘈人?
咁人地要唔要幫你開埋你隻人幫你打埋?

我同我fd打得過就唔洗跟團啦
同埋我係唔放心一大堆怪喺後面直接撞王,
然後當我清緊怪佢地就秒王,明未?
作者: TOMMYKAM101    時間: 2015-2-5 22:59:53

k190853 發表於 2015-2-5 22:55
我同我fd打得過就唔洗跟團啦
同埋我係唔放心一大堆怪喺後面直接撞王,
然後當我清緊怪佢地就秒王,明未? ...

咁點解你唔打王先?
佢地拉完怪會唔打?
定係全程單體技只係打隻王唔店怪?

作者: k190853    時間: 2015-2-5 23:01:04

TOMMYKAM101 發表於 2015-2-5 22:59
咁點解你唔打王先?
佢地拉完怪會唔打?
定係全程單體技只係打隻王唔店怪?

佢地有拉怪冇錯,小怪都識紅毯技架?
作者: TOMMYKAM101    時間: 2015-2-5 23:05:30

k190853 發表於 2015-2-5 23:01
佢地有拉怪冇錯,小怪都識紅毯技架?

咁同你打王定打怪先有咩關係?
即係有紅地就唔可以打王?
但係隻王都有紅地架啵
作者: k190853    時間: 2015-2-5 23:07:19

TOMMYKAM101 發表於 2015-2-5 23:05
咁同你打王定打怪先有咩關係?
即係有紅地就唔可以打王?
但係隻王都有紅地架啵 ...

太多紅地毯容易一下中幾招死丫嘛?唔係咁都唔明丫嘛?況且鬼知佢一嚟就3秒內秒王咩,平時打既團最少都10秒先完既,仲要搞到我摸唔到2隻我要既王怪,唔嬲有鬼
作者: TOMMYKAM101    時間: 2015-2-5 23:09:17

k190853 發表於 2015-2-5 23:07
太多紅地毯容易一下中幾招死丫嘛?唔係咁都唔明丫嘛?況且鬼知佢一嚟就3秒內秒王咩,平時打既團最少都10秒先 ...

咁你咪型d囉一黎就用源神技飛埋去開王
你唔好同我講源神技出緊都會死啊?
有時d野要自己諗方法
你咁樣就話人賤?
作者: k190853    時間: 2015-2-5 23:12:24

TOMMYKAM101 發表於 2015-2-5 23:09
咁你咪型d囉一黎就用源神技飛埋去開王
你唔好同我講源神技出緊都會死啊?
有時d野要自己諗方法

咁請問點解你係都要幫住呢類人呢?
就因為你都係果類人所以覺正常?
就算搞到我摸唔到王,我抱怨,最少都比句唔好意思先啦
我唔明囉,要我近乎爆哂粗先講一句,仲要係叫我講嘢小心啲,
我唔吊7佢我唔係人囉
作者: oo199055    時間: 2015-2-5 23:14:42

老實講依家仲有人62要等王?
d王打唔打都罷啦
有得企門仲好唔洗行
解個任都唔見有幾多經,解到咪解解唔到咪算
作者: k190853    時間: 2015-2-5 23:17:55

oo199055 發表於 2015-2-5 23:14
老實講依家仲有人62要等王?
d王打唔打都罷啦
有得企門仲好唔洗行

唔好意思,我就算係帶人打62都一定會確保對方摸到王,事關有人係要回任架,同埋我覺得你同得人打副就唔係你自己一個【詞語過濾】仔咁死向前衝打哂去就叫型囉,呢啲叫冇腦高等壓制
作者: TOMMYKAM101    時間: 2015-2-5 23:20:17

k190853 發表於 2015-2-5 23:12
咁請問點解你係都要幫住呢類人呢?
就因為你都係果類人所以覺正常?
就算搞到我摸唔到王,我抱怨,最少都比句 ...

好對唔住我都係連怪打王既人
但係我唔覺得你e+係吊7幾個人
而係吊7好能多個人
你話人地一聲唔好意思都冇仲要鬧番你既
果d就會係賤
但係你e+係話連怪打王既人就係賤啵?
我應該冇能睇錯架何?
同埋你當只係你一個識能得爆粗?
好老實講我真係唔能覺得連怪打王乜能野賤
雖然你係隊頻講完 佢地鬧番你我覺得你係幾慘
但係就代表連怪打王既人都係賤?
我都試過低lv但係果陣我摸唔到王
我都係自己諗方法
咁點解你唔諗下有咩方法幫到自己?
而係要係到嘈?
嘈完你想gm見到比番果兩隻王既獎勵你?定係比你過到個任?
如果係咁我都想嘈gm
有幾次我彈game摸唔到天塔同幻境既箱
作者: oo199055    時間: 2015-2-5 23:22:58

k190853 發表於 2015-2-5 23:17
唔好意思,我就算係帶人打62都一定會確保對方摸到王,事關有人係要回任架,同埋我覺得你同得人打副就唔係你 ...

要回任點解唔先事講聲叫人留下王,相信都會留
同埋 62 微光,奇蹟尾王都要等佢慢慢出 基本上都打到
係 白石可能摸唔到 咁咪自己小心d囉
你都識講大家跑速差唔多 自己走下位有幾難 5人地2次機會都摸唔到下王不如檢討下自己先

作者: k190853    時間: 2015-2-5 23:24:40

TOMMYKAM101 發表於 2015-2-5 23:20
好對唔住我都係連怪打王既人
但係我唔覺得你e+係吊7幾個人
而係吊7好能多個人

我冇諗方法?我冇諗方法既話而加跑速唔會有158防具唔會用橘金品質唔會強化武器核唔會挑3揀4唔會練走位唔會計點數分配甚至直接棄game添啦!
作者: oo199055    時間: 2015-2-5 23:32:30

k190853 發表於 2015-2-5 23:24
我冇諗方法?我冇諗方法既話而加跑速唔會有158防具唔會用橘金品質唔會強化武器核唔會挑3揀4唔會練走位唔會 ...

其實我就睇唔出62會唔會真係咁易死..
如果你真係覺得自己盡曬力都打唔到王
我建議你 搵返自己熟人去打/入副前講明留王
而唔係係到嘈人直王話人貝戔
作者: TOMMYKAM101    時間: 2015-2-5 23:34:58

k190853 發表於 2015-2-5 23:24
我冇諗方法?我冇諗方法既話而加跑速唔會有158防具唔會用橘金品質唔會強化武器核唔會挑3揀4唔會練走位唔會 ...

吊!
又話你咀炮好能勁咁
我打咁能多野你先回果少少
咁你點解唔能去打左王先?
你諗到咁全面咁能勁
你話你諗左咁能多野
你又唔放心d咩
你驚死?
你驚d隊友唔識打怪只係識單體技打王?
定係d隊友唔打王只係識打怪?
定係你驚d怪既紅地你練既走位佢地d紅地都會跟你走位?
同埋我最想知你係吊7果一隊/果一個人
定係吊能晒全部連怪打王既人姐
你可唔能可以答呢
p.s.我等能緊你既c4咀炮
作者: k190853    時間: 2015-2-5 23:42:39

oo199055 發表於 2015-2-5 23:32
其實我就睇唔出62會唔會真係咁易死..
如果你真係覺得自己盡曬力都打唔到王
我建議你 搵返自己熟人去打/入 ...

呢位網友,我好似從來都冇講過我係跟62跟到咁火,
嚟到呢到我都唔怕講,尋日跟既係3龍團,而我要既係雷龍章
好可惜既係,平時一王隻蟲鬼死咁硬,拉仇既又掛住走位冇時間一下拉去破咗個無敵buff
然後尋日果場佢地3秒就K咗一王,咁我抱怨,結果佢地粒聲唔出二王都K埋,我比啲小怪頂住哂tab唔到隻王,miss咗,去到打完二王我真係忍唔到,即場爆發,然後個人渣先施施然咁叫我"嘴巴放干淨一點"我當堂吊7佢,然後佢地話我慢,結果去到水龍王,我平估過全隊根本冇人快得過我幾多,
我立即反擊串7佢地,結果有2條人渣話唔等我,好,話要拋離我喎,
垃圾真係垃圾,換好加速度既裝,都拋離唔到我7條街,我真係想當堂恥笑佢地
係丫,後面既副到我懶理小怪見王就範技打,隻隻都摸到啊,但後面既王我都唔橪要打既,
老實講,唔係因為廢9事比人話我打打下副自己粒聲唔出走咗,我風龍水龍都廢事打,無謂浪費時間
作者: k190853    時間: 2015-2-5 23:53:52

TOMMYKAM101 發表於 2015-2-5 23:34
吊!
又話你咀炮好能勁咁
我打咁能多野你先回果少少

吊,我咀砲緊係勁啦
你打既嘢都冇point既,要回既我一個個回比你,
我打咗王先係咪比後面啲小怪打死咗你賠番隻王比我啊?
我唔全能亦唔算勁,只係同得人打副就應該有心比全部人摸到王,自己打太快搞到人摸唔到應該要講句唔好意思!
我唔放心啲咩我都唔知重申咗幾多次,你盲架?定你唔識去理解啊?
仲有,我當然知道我差唔多吊哂全世界啦!but我最核心要吊既就係果team人,尤其是係個人渣隊長同附和佢既另一個應聲蟲,我一直都好睇唔順眼速刷風氣,有種自己去單刷,為咗你果幾秒浪費我果8粒鐘仲要我鬼死咁勞氣,fair啊?如果真係要撞王先可以吸得番既係啲人技術屎,有技術既做乜要撞?1on1都一定冇問題,速刷撞王呢啲嘢唔該留番你自己單刷/同成team人講明哂先嚟做,唔好以為威,呢啲叫又要威,又要戴頭盔或者我再講得清楚少少,我針對既唔只係尋日果team人入面最黑人憎既兩條友,仲有N多打王唔等人"之餘",仲要一句道歉都冇既人,而呢類人入面有9成都係撞王既,如果你真係覺得成支針咁拮住你既,好,同你道歉又有乜所謂,我唔啱一定會道歉,即係去改埋標題

作者: TOMMYKAM101    時間: 2015-2-6 00:02:28

k190853 發表於 2015-2-5 23:53
吊,我咀砲緊係勁啦
你打既嘢都冇point既,要回既我一個個回比你,
我打咗王先係咪比後面啲小怪打死咗你賠番 ...

吊你你自己睇下你之前講乜能野先?
你自己講唔能放心架
e+話你唔能放心d咩?我就係想知你問能番我轉頭?
又要威又要戴頭盔唔能係咁能樣用囉
人地打得到既叫又要威又要戴頭盔?打唔能到就話姐
我講野冇point?咁你呢?你好能有?
你打左王都比小怪打死?我岩岩先教能完你用源神技沖埋去打
你話隊人3秒打能完一隻王
打能完佢地自然仲拉緊怪既仇佢地打完隻王就行架喇
唔通睇你出完招技?
佢地拉住d怪走能左
仲可以打死你?
頂多咪得番兩三隻怪係到
你講到自己又搞裝又呢樣果樣咁都可以比兩三隻怪打死?
咁點解你入隊/招人果陣唔講明慢刷?
你唔能講慢刷你唔講唔好意思?
你睇唔起速刷風氣
咁就代表人地唔能可以速刷?
組隊打副就係要慢?
要慢我單刷喇吊你
我組隊就係想打快d
(為咗你果幾秒浪費我果8粒鐘仲要我鬼死咁勞氣,fair啊)
呢一句我真係想讚你好能叻仔
e+果隊人或者什至係全部連怪打王既人迫9你上論壇嘈?
有技術就唔能可以連王打?

作者: k190853    時間: 2015-2-6 00:17:07

TOMMYKAM101 發表於 2015-2-6 00:02
吊你你自己睇下你之前講乜能野先?
你自己講唔能放心架
e+話你唔能放心d咩?我就係想知你問能番我轉頭?

先問一句,你有冇睇哂我既回覆?
成team人一嚟打雷龍,我要既就係雷龍章,
我平時打3龍跟團一王平均要8~10秒先勉強KO,
因為佢個自帶buff好多時打手都要走嚟走去一嚟避放射線二嚟拉去解buff
但果team人一嚟就秒咗王去,我係咁易抱怨咗一下,期望對方道歉
但佢地冇人出聲,係乜都冇,you know?!
我可以預計得到佢地秒王秒得咁快既我會趕唔切去打王咩?
然後我當然一直嘈佢地,去到二王,佢地一樣都係咁嚟秒,二王到一大堆蝙蝠,今次仲衰,2秒秒王,我tab都tab唔切,可以點?
三王,四王,我打到,我預計佢地秒王秒得咁快,再加上我亦都冇心打副,所以就全程醬油,一隻小怪都唔掂,見王就打,風龍水龍一樣,
問題係:我要既係雷龍章,風龍水龍打到幾隻王怪,i don't f_cking care!
咁你明未?定你仲係覺得我唔啱?要同我嘈落去?
作者: TOMMYKAM101    時間: 2015-2-6 00:25:55

k190853 發表於 2015-2-6 00:17
先問一句,你有冇睇哂我既回覆?
成team人一嚟打雷龍,我要既就係雷龍章,
我平時打3龍跟團一王平均要8~10秒 ...

咁你可唔可以講下你果陣點同佢地講?
同埋我最初係見到你話晒全部連王打既人都係賤我先出聲
你話平時d人8-10秒
咁點解你唔跟平時d人?
我如果同一堆大腿去打
都係1-2秒就一隻王架喇
唔通我又下下要吊?
要吊既我隊頻去到世頻再去論壇都得
如果好似你咁講
我當初打風火
我死左吸唔到王
我夠想要粒熔岩石喇
我係唔係又要嘈?
我有時間嘈不如令自己再勁d
同埋禁隻王一定要tab制?唔可以用左制?
你tab唔到王又要吊人?
同埋我有話過我唔明?
我有話你錯晒?
你有冇見到我都話人地嘈番你轉頭係唔岩?
要嘈既我冇所謂
但係我就好認真講一句我係見到你個post話晒全部連王打既人賤我先出聲因為我都係會連王打
我又唔怕認既
作者: k190853    時間: 2015-2-6 00:52:00

TOMMYKAM101 發表於 2015-2-6 00:25
咁你可唔可以講下你果陣點同佢地講?
同埋我最初係見到你話晒全部連王打既人都係賤我先出聲
你話平時d人8- ...

所以我get到你既不滿點就稍為修改咗一下我呢個poz所針對既人,
而你唔係我今次所要針對既目標,我亦感到再同你喺某啲無意義層面上繼續遊花園式針鋒相對係浪費時間亦係胡亂樹敵既行為,
而為咗我一時冇講清楚既真正意圖而產生既呢一連串口角,我已作出道歉,當然,接受與否由你決定,如果可以既話,我亦都想盡快完結同你之間本身唔需要存在既口角
至於變強方面,個人認為臨近改版,我唔想再浪費無謂既金幣喺官方即將大減價既狙擊套身上,最少等過咗改版先嚟整狙先係上上策
再者,我對於自己既實力有自知之明,亦唔想平白抱大腿打副,3龍副之所以會咁火仲有幾個次要原因,其中之一就係,喺團隊情況下,比起其他血量,表傷比我更高既人,我相對比佢地有更加多既生存力,同時亦比佢地摸多更加多次王,更有時候可以OT佢地,我認為我既實力現時打3龍係冇太大問題,至少我有實力全場輸出唔輸太多人既情況下都冇乜死,既然我係有足夠實力既,點解我冇對等回報?就因為佢地係大腿就人人都要尊敬佢地?就因為佢地有高lv高傷所以佢地既所作所為都係正確?我比較想喺呢個層面上推翻呢個情況,至少打低lv副時為自己既行為負責
基本上情況大致上就係咁
而我點同佢地講,
我一開始只係用比較普通既"馬的王沒了啊?"咁嚟抱怨一下,個人平時上得多百度B站,呢對吐糟抱怨我覺得好閒,而且有大量內地玩家,我個人偏向喺game入面用普通話多
而佢地冇任何反應,所以佢地係胡意無視我,而我就行動升級,用一大堆更加過份既句子鬧爆佢地,詳細唔係太記得清楚,主要都係話佢地趕住投胎就拿林去-死之類,然後就同我頭先講既差唔多,作為隊長既果個[我認為係]人渣[/我認為係]玩家叫我嘴巴放干淨點,之後就都差唔多,我反駁番佢地幾句,佢地叫我好心衝跑速之類,然後去到水龍副我再串佢地跑速根本就冇乜突出,跟住就個隊長同[我認為係]應聲蟲[/我認為係]換加速,結果一樣冇拋離開我,所以我知道自己一定唔係跑速問題,亦唔係技術問題,更唔係(生存力方面)裝備問題,既然3方面問題都唔喺我身上,咁自然成件事唔係我既問題,對應番佢地既行為,我對問題核心認知偏離咗啲,結果就出然咗呢個帖
作者: TOMMYKAM101    時間: 2015-2-6 01:00:12

k190853 發表於 2015-2-6 00:52
所以我get到你既不滿點就稍為修改咗一下我呢個poz所針對既人,
而你唔係我今次所要針對既目標,我亦感到再 ...

其實仲有好多又可以秒王又會連王打既玩家都係好好
佢地都會等人打王或者見到有人話要摸王都會等
我最近都成日帶65lv既人去打都係咁
你下次可以搵番d fd或者熟人帶下
但係澄清一點我都試過隊頻冇理人因為我打副好少睇對話
作者: CHO_hyun弦    時間: 2015-2-6 01:06:05

其實你可以好聲氣小小問可唔可以打慢d比你摸王架wor= =唔洗一黎就好似鬧人咁……其實好多時候好聲氣小小就少好多爭執啦……
作者: k190853    時間: 2015-2-6 01:11:32

TOMMYKAM101 發表於 2015-2-6 01:00
其實仲有好多又可以秒王又會連王打既玩家都係好好
佢地都會等人打王或者見到有人話要摸王都會等
我最近都 ...

我只可以話,同公會既人只有一個人,咁你明白我所屬既公會係咩事啦?
我朋友既公會,我唔想為咗果少少既大腿而背叛朋友既公會,
就算我知道佢唔會介意但我個人都係唔想隨便轉會,一日入會,就等到佢散為止先走,
呢個係我對"公會"既歸屬感,
另外隊頻既話,因為我調過對話框設定,一般對話入面都會顯示到隊伍頻等幾個重要頻道訊息,
所以我覺得一般而言都可以察覺到有咩人講咩嚟,以及隊伍名單到都會有個對話氣泡彈出,
除非集中到不得了唔係應該會睇到,而果班算係大腿嚟,所以打3龍都冇理由會集中成咁
因此我判斷佢地係故意無視
作者: k190853    時間: 2015-2-6 01:13:45

CHO_hyun弦 發表於 2015-2-6 01:06
其實你可以好聲氣小小問可唔可以打慢d比你摸王架wor= =唔洗一黎就好似鬧人咁……其實好多時候好聲氣小小就 ...

就算係咁少咗一個王就係少咗一個王,而且係我要打既王嚟
呢點真係好唔忿氣,我抱你大腿我自己打唔到就話我冇自知之明冇嘢好怨姐,
我又唔係醬油到抱你大腿,我點可能冇怨言

作者: TOMMYKAM101    時間: 2015-2-6 01:14:47

k190853 發表於 2015-2-6 01:11
我只可以話,同公會既人只有一個人,咁你明白我所屬既公會係咩事啦?
我朋友既公會,我唔想為咗果少少既大腿 ...

公會得一人唔係問題
我講既係fd/熟人=.=
我既fd同熟人都不只是公會既人-.-
對話我就真係唔知大家既習慣
但係我基本上一打副就會冇睇=.=
有時仲打完王有人死左都唔知=.=
沖左去拉左成堆怪先發現到-.-
作者: k190853    時間: 2015-2-6 01:23:10

TOMMYKAM101 發表於 2015-2-6 01:14
公會得一人唔係問題
我講既係fd/熟人=.=
我既fd同熟人都不只是公會既人-.-

熟人就真心冇了=_=
因為每一次都係打完街團4散,
打完天塔唔係大腿就係分身,
冇幾個人係有固定團,亦冇幾個係真係有講下嘢咁,
帶完人打62就算有加好友有指點過配點配裝冒險之路之類,通常3日後就只會打個招呼拎招待,
然後就沒有然後了
而且我開始打呢隻game果陣既人基本都走哂,
中間就離開咗一段幾長既時間(近半年)
再番嚟已經係單刷單刷同單刷
作者: TOMMYKAM101    時間: 2015-2-6 01:25:53

k190853 發表於 2015-2-6 01:23
熟人就真心冇了=_=
因為每一次都係打完街團4散,
打完天塔唔係大腿就係分身,

其實我都係
我封測開始玩
中間走左都好耐
到上年暑假先番黎
果陣之前識開既fd只係得3個一齊玩番
但好快佢地都冇再玩
我都係再開始識番一堆新既fd同埋人
其實呢隻game要識fd唔難
只要你肯同佢地傾下計就得
好快就會熟到
有d人直情冇同我打過副但係都可以係fd
作者: k190853    時間: 2015-2-6 01:34:02

TOMMYKAM101 發表於 2015-2-6 01:25
其實我都係
我封測開始玩
中間走左都好耐

咁我就真係要試下先得啦-_-"
因為同我實力相近既人唔多,
一係就係大腿,一係就係新手,一係就係分身,
我既階段因為製作費同%數停留喺唔上唔落既情況
作者: TOMMYKAM101    時間: 2015-2-6 01:44:13

k190853 發表於 2015-2-6 01:34
咁我就真係要試下先得啦-_-"
因為同我實力相近既人唔多,
一係就係大腿,一係就係新手,一係就係分身,

加油吧
要記得玩緊既係online唔係單機
玩online既樂趣不只在於打副或者pvp仲有樂趣既係識下朋友大家傾下計一齊玩下
大腿都可以做朋友
新手更加可以你亦都唔會知新手之後會變成點
大家都新手過
分身話唔定都可以做到朋友呢
我兩隻分身係唔同既公會
但係兩隻分身係唔同公會都係唔同人既朋友
講到底分身最後其實都係我一個人黎唔會話分身就係唔同人架嘛
作者: k190853    時間: 2015-2-6 02:08:18

TOMMYKAM101 發表於 2015-2-6 01:44
加油吧
要記得玩緊既係online唔係單機
玩online既樂趣不只在於打副或者pvp仲有樂趣既係識下朋友大家傾下 ...

嘛...的確如此...
不過講真,冇喺大公會入面真係傾計渠道好少...
交易頻基本都係會答下人問題同人吹下水,
但咁做係唔會有出團既機會
作者: TOMMYKAM101    時間: 2015-2-6 02:38:07

k190853 發表於 2015-2-6 02:08
嘛...的確如此...

有時企街/天塔/問答都可以傾下計
作者: ChLiu    時間: 2015-2-6 02:43:15

如果佢地真係大大力既話.
咁啲小怪應該係邊行邊清.
呢啲先係"王前清"A_A

3龍同62啲怪其實幾痛.
我見呢到有啲慣咗既人,居然話唔痛.
25~21M防左右,血量當你12M左右(應該都算中上裝備)
你試下停手食佢幾招...

另外,
千祈唔好用地圖炮話人.
人地撞王唔等人,係佢地無品.
呢啲人你可以開佢名.
我諗佢地都係只敢係3龍62圍威喂.
組啲低LV只係為咗自己有多5~10%神點.

我打副,係會等人.
除非果個人奇奇怪怪.
唔係既話,基本上都會放慢攻擊.
至於帶人...我都係會注重王前清,唔一萬至怕萬一.

另外啦....
交流好重要.
之前打3龍,我都識到個多水R既主鐮.
果陣佢下身異示,比人拒到HIHI咁.
打風火42都會問下我打唔打,
公會有啲人見到佢咁,其實有話唔好組.
不過依家佢都獨當一面.
之前仲搞鐮刀塔.

你依家弱.
睇得出邊啲好人,邊啲係衰人.
第時勁咗,唔好學啲衰人咁惡整人就好啦!
最好就帶下新手.

作者: gonzalo    時間: 2015-2-6 08:32:12

嘛...的確如此...

其實你有任何職業,裝備,配點,技能問題
怎樣可以提升你裝備既問題
我相信大家都會好樂意解答你問題
不過盡可能你唔好咀砲啦~未必會個個人都會陪你玩咀砲
因為講到尾~大家都係交流心得,客氣一點比較好
作者: gonzalo    時間: 2015-2-6 08:55:41

k190853 發表於 2015-2-5 23:42
呢位網友,我好似從來都冇講過我係跟62跟到咁火,
嚟到呢到我都唔怕講,尋日跟既係3龍團,而我要既係雷龍章
...

現時玩家打3龍是為左神點
我唔知你玩咩職業~裝備係點啦
下次你打3龍
正常都會邊行邊打清左小小怪(除左劍盾和EC會直拖到王前就要小心)
我有滿3萬防都覺得3龍小怪打我好金
去到王~唔好理咁多摸左隻王先
等唔等人係好等唔等人係鎳好睇哥班係咪fd低
如果原全大家都唔識既總會當中有個去打王,其他人見到就好自然去打王~摸唔到冇神點架
對現時玩家3龍王係好軟弱架
我一個跳斬都扣左佢差唔多1/3血
令外下次你跟打3龍問可唔可以清左小怪先打王
作者: Chiv33v    時間: 2015-2-6 12:23:08

嘛...的確如此...

你講野咁鬼口臭
細公會都唔肯邀你入團
更何況大公會?諗下好啦
開POST開到衰過人 人地都唔敢同你溝通啦 傻豬黎

作者: Chiv33v    時間: 2015-2-6 12:29:12

先回應樓主裝問題
你話全身+10 +10咩裝啊?
你又唔講人地點幫你呢?
其實裝問題只係借口
以前70狙仲係好貴果陣
有唔少冇沖點打手都係靠65金武+40橙上身+60噬魂橙下身(好似+15) 都可以輕鬆打3龍
作者: k190853    時間: 2015-2-6 12:56:10

Chiv33v 發表於 2015-2-6 12:23
你講野咁鬼口臭
細公會都唔肯邀你入團
更何況大公會?諗下好啦

下?你幾時見過鬧人把口唔臭架?我有冇人邀都唔關你事囉,洗你講啊?發你既春秋大夢去啦,叫我諗下好,我諗都冇諗過轉啊
作者: k190853    時間: 2015-2-6 12:56:46

Chiv33v 發表於 2015-2-6 12:29
先回應樓主裝問題
你話全身+10 +10咩裝啊?
你又唔講人地點幫你呢?

上噬魂下75金攻擊套
作者: terrytam2010    時間: 2015-2-6 13:00:03

k190853 發表於 2015-2-6 12:56
上噬魂下75金攻擊套

75級去跟人打3龍都摸唔到王?
你真係唔死都冇用.
作者: k190853    時間: 2015-2-6 13:01:04

ChLiu 發表於 2015-2-6 02:43
如果佢地真係大大力既話.
咁啲小怪應該係邊行邊清.
呢啲先係"王前清"A_A

嘛,個人自問都有帶下新手,62單刷基本冇問題,5人既話小怪硬食4下都仲未死得,地獄就慘啲,2下左右,而且基於前排狙貴我又唔上水得制所以都放棄30王爆換75下金攻擊套,勉強叫熱機70防
作者: k190853    時間: 2015-2-6 13:03:51

terrytam2010 發表於 2015-2-6 13:00
75級去跟人打3龍都摸唔到王?
你真係唔死都冇用.

吊,我又唔係死咗摸唔到,係因為顧住打小怪先打唔到囉,你有冇睇架?聰明
你走啦,我唔想搞大件事去
作者: gonzalo    時間: 2015-2-6 13:13:31

k190853 發表於 2015-2-6 13:03
吊,我又唔係死咗摸唔到,係因為顧住打小怪先打唔到囉,你有冇睇架?聰明
你走啦,我唔想搞大件事去 ...

咁只要下次你摸左王先清小怪
問題好簡單可以解決
你post左出黎吊曬咁多人都話唔想搞大件事?
作者: k190853    時間: 2015-2-6 13:14:55

gonzalo 發表於 2015-2-6 13:13
咁只要下次你摸左王先清小怪
問題好簡單可以解決
現時你好似一直把個問題放大啵 ...

的確,我認我係放大問題,
嘛,其實最不齒係大大力搞到人摸唔到王又乜表示都冇呢點囉
作者: gonzalo    時間: 2015-2-6 13:37:45

k190853 發表於 2015-2-6 13:14
的確,我認我係放大問題,
嘛,其實最不齒係大大力搞到人摸唔到王又乜表示都冇呢點囉 ...

好老實講
一隊人打3龍大家都有咁上下火力既真係一人一下可以幾秒殺死
摸唔到王~你要習慣
依樣野都經常會發生
作者: k190853    時間: 2015-2-6 13:39:47

gonzalo 發表於 2015-2-6 13:37
好老實講
一隊人打3龍大家都有咁上下火力既真係一人一下可以幾秒殺死
摸唔到王~你要習慣

well,今次某程度上的確係我計算錯誤,雷龍一王我第一次見3秒秒王...
作者: gonzalo    時間: 2015-2-6 13:45:38

k190853 發表於 2015-2-6 13:39
well,今次某程度上的確係我計算錯誤,雷龍一王我第一次見3秒秒王...

可能你未遇過暴力團啦
我隻斧一下跳斬都已經爆左隻王差唔多20~30%血
所以好多時都等齊人一起打秒王
有時跳慢少少都已經打空氣
我已經習慣
作者: k190853    時間: 2015-2-6 13:55:50

gonzalo 發表於 2015-2-6 13:45
可能你未遇過暴力團啦
我隻斧一下跳斬都已經爆左隻王差唔多20~30%血
所以好多時都等齊人一起打秒王

如果係咁既程度我大概會選擇單刷=_="
畢竟我玩既職差唔多算係生存力最強
人稱打不死的小強既職嚟...
3龍單刷唔過,因為有降傷降防50%既團體式小怪...
作者: gonzalo    時間: 2015-2-6 15:03:03

k190853 發表於 2015-2-6 13:55
如果係咁既程度我大概會選擇單刷=_="
畢竟我玩既職差唔多算係生存力最強
人稱打不死的小強既職嚟...

我都可以單刷
不過冇咁既必要囉~單刷又打得慢又辛苦

作者: k190853    時間: 2015-2-6 16:08:21

gonzalo 發表於 2015-2-6 15:03
我都可以單刷
不過冇咁既必要囉~單刷又打得慢又辛苦

嘛...某程度上只係唔上累到人姐,
如果真係慢既話或者會搵多一個人掛...
作者: Chiv33v    時間: 2015-2-6 21:12:36

下?你幾時見過鬧人把口唔臭架?我有冇人邀都唔關你事囉,洗你講啊?發你既春秋大夢去啦,叫我諗下好,我諗都冇 ...

咁你冇得怨人打副唔等你
你好聲好氣同人講慢慢等
人地實會等你

作者: Chiv33v    時間: 2015-2-6 21:13:39

上噬魂下75金攻擊套

花時間沖裝吧
一係換走60裝換70裝
完~
作者: k190853    時間: 2015-2-6 21:54:18

Chiv33v 發表於 2015-2-6 21:13
花時間沖裝吧
一係換走60裝換70裝
完~

問題係,狙上身得8全造=_=只計王造冇咗7造|||
作者: Chiv33v    時間: 2015-2-7 01:04:28

k190853 發表於 2015-2-6 21:54
問題係,狙上身得8全造=_=只計王造冇咗7造|||

沖造傷秘石咪得囉
整高表傷咪得
我副身21m表傷都單刷到3龍

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2