AGAMES 討論區

標題: 呢幾日咩事?lag到打單人都死! [打印本頁]

作者: gible109    時間: 2014-10-27 12:04:08     標題: 呢幾日咩事?lag到打單人都死!

黑技,delay咩都有,究竟咩事姐?
拖一堆怪,平時一,兩下清晒。
今日?睇住自己十秒都五出技,然後趴地……

有冇人同我一樣好lag?

我自己覺得系ser嘅問題,平時如果網絡出問題,我系玩到一陣然後突然斷線。依加系五斷你線,而且畫面好順,但會黑技…明明避開左紅地(我嘅螢幕),但突然死左……

順便起到講聲對五住先,呢幾日同我打42風火果D真系好有耐性等我,感謝!但我甘嘅表現真系連我都覺得五好意思…

官方人員可以去了解下伺服器狀況嗎?萬分感激!
作者: 小細細    時間: 2014-10-27 12:09:03

咁多外掛, 唔LAG 有鬼
作者: IamAzYui    時間: 2014-10-27 12:44:27

樓上說的沒錯, 可能真的是外掛不斷生產問題數量太多
作者: mi5842013    時間: 2014-10-27 13:02:21

我仲以為係我問題..原來有其他人一樣...

呢2日打5人副..次次LAG到訓地先見自己之前點果D技慢慢出返...
作者: 叛逆小方    時間: 2014-10-27 17:23:12

順帶一提,今日同聽日都會有死ser活動
作者: 千宏    時間: 2014-10-27 17:46:18

謝謝回報,營運團隊會持續留意伺服器,一有發現異常會及時修正。
作者: gible109    時間: 2014-10-27 19:53:15

叛逆小方 發表於 2014-10-27 17:23
順帶一提,今日同聽日都會有死ser活動

然後送3日vip同400招/宅神點?(笑)
怕玩家們不夠用~
作者: 小細細    時間: 2014-10-28 00:47:07

千宏 發表於 2014-10-27 17:46
謝謝回報,營運團隊會持續留意伺服器,一有發現異常會及時修正。

老老實實,
多外掛都算啦,
但係可唔可以搞搞個ser,
我成12點幾去打副出技都仲有delay-.-
點搞啊?
作者: 天生購物狂    時間: 2014-10-28 12:48:51

外掛太多,我都彈game
作者: 神域使者    時間: 2014-10-28 12:54:47

官方正在了解玩家的lag反映中,先謝謝玩家的回報

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2