AGAMES 討論區

標題: 合服後的神域 [打印本頁]

作者: y74j44    時間: 2014-10-21 21:07:16     標題: 合服後的神域

是咁的,本人原是舊服人士,看著金價越來越貴,但係算啦,我靠的是人品(其實無咩人品xd)
但係唔知大家有無發現,合左服之後,金價就貴左好多......特別是70橙圖(你懂的......)
到底一切係小弟錯覺定真有其事?
先不說賣金人與外掛問題,的確這神域是能靠個人人品了......

另外,自從開左公會天塔後,已經好少人打原天塔了...得番一組,仲要唔夠人......的確慘慘豬......
就以上話語,你有多大程度同意?就你所知,試抒自見。

作者: jadnuyh    時間: 2014-10-22 01:00:41

我自己就堅持到升74....之後合左服就沒左玩了,我覺得+-玩就好(想玩就玩),成日諗住呢樣個樣會好痛苦,人比人.比死人..輕鬆點玩就好吧
作者: IamAzYui    時間: 2014-10-22 08:39:25

我一樣單機, 合服既野我唔理咁多

不過念念下...物價就真係會升, 物價可能唔穩定,,,,,( 不理了學樓上話...輕鬆玩好吧 )

作者: lung753951    時間: 2014-10-22 11:06:39

物價唔好睇拍賣行個價啦,D人跟本亂放 因為打幾多都係只需10金手續
作者: gonzalo    時間: 2014-10-22 13:44:57

4月份左右已經合左一次
65金防裝原本4000~5000金升到8000金啦
所有貴幾千金
今次都一定所有物價上升
估計要等2~3個月先點落
合左服就多左好多人
需求>供給=物價上升是正常
作者: 白雪限定    時間: 2014-10-22 13:50:06

物價上升過高...
作者: HARIKI    時間: 2014-10-22 19:23:12

65金防裝你收甘貴的??
我看到的130%以上都係100~300左右(舊服)
之前的人話新服120g火隕礦,合左服未又係40g左右
而且70圖依家都係好平先搞到的料貴
圖貴就少人收,但打副本就係甘出料所以平
依家圖平的人易收左而且又只打42同2新,66果的出料多ge副本又少人打左,先搞到甘
作者: gonzalo    時間: 2014-10-22 23:40:01

係岩岩出左65金防裝哥陣啊
當時最高只有打62的時候
作者: ChLiu    時間: 2014-10-23 09:44:42

因為合服前.
新服果班人,係買1MG既狙擊圖.
會咗服舊服啲人為咗賺錢,將個跌價狙擊圖(2000),又拉番高佢(4000).
但對新服人黎講....平到喊.....
作者: perfectlove    時間: 2014-10-24 01:21:24

作者: 雪姬    時間: 2014-10-24 07:29:59

其實就算出左神點換狙圖都無用
因為其他野都仲係咁貴 0.0

要D野平返? 叫幣商賣番1000金=100蚊啦
作者: 姬慕雪:)    時間: 2014-10-24 14:18:27

老實戈句.如果冇公會組既天塔打.我情願唔打
有得揀.邊個想入個咩人都可能有既原天塔組.
作者: Excalibur    時間: 2014-10-25 15:05:29

升左上70up都成個月 之前辛辛苦苦儲錢 總算2千G了 仲想話繼續努力終有一日會合到狙裝 結果一合服 合個屁
連75金防都好似貴左? 之前見拍賣都係掛緊幾十~2 3百G不等...現在....

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2