AGAMES 討論區

標題: 強烈不建議新手加入此game [打印本頁]

作者: op8000    時間: 2014-10-9 20:28:25     標題: 強烈不建議新手加入此game

強烈不建議新手加入此game,E隻game已經5係正常人玩得起,金價不停跌,市價不斷升,PVP大盟可以玩哂,造分,又多外掛,GM封外掛,話就話全力,人地幣商有幾十萬個AC,你就幾百幾十甘封,跟本追5到人地開AC,本人已退game(灰哂)
作者: Petrelli00    時間: 2014-10-9 21:01:31

已退坑

其他都冇咩問題,唯獨外掛我接受唔到

已經合到最後一個ser,不出半年就係同台服合併或者港服停運,不過前者可能性唔太大
作者: IamAzYui    時間: 2014-10-9 21:33:15

我就唔買課金,
外掛有佢計續外掛, 我有我玩,
但關於物價既野, 唔買點數 或者對新手已經係非常非常困難,
仲要係比D有錢仔 不停地拉高物價, 以上提及『唔買點數 及 新手』根本好難生存.

作者: op8000    時間: 2014-10-9 21:55:26

我估計隻game6成半人係外掛=.=
作者: lung753951    時間: 2014-10-9 22:02:18

依家d外掛係夜晚會出現 gm無法捉
作者: op8000    時間: 2014-10-9 22:33:11

lung753951     發表於 26 分鐘前
依家d外掛係夜晚會出現 gm無法捉

系統自動凍結帳號....
作者: HARIKI    時間: 2014-10-9 22:43:23

說真的不建議新手加入的了=.=
作者: yauwanhang    時間: 2014-10-10 00:48:39

幻想神域是一隻高質素,很用心制作的線上遊戲,是有值得欣賞的地方,是一隻很容易上手,也很容易「上癮」的線上遊戲。

但另一方面,因遊戲的設計和經營的手法,這遊戲的消費是非常高。

玩家若希望遊戲內,玩得有聲有色,玩得像些樣,「大量現金」是必定要準備的,因為要買大量的「點和金」!

要有花錢如倒水的準備,這一點是加入前值得留意的。

作者: 星霜    時間: 2014-10-10 23:34:26

老實講句我覺得FFO幾好玩(比起某D每日都重覆同一種模式只係唔同地圖物件既GAME算好)
試問有幾多隻GAME可以有雙武又有咁多種唔同既系統玩呢?
如果你係追求樂趣絕對值得試玩呢隻GAME
依家玩呢隻GAME最大既問題就係錢(金)
唔想咁貴可以去玩坦裝職(琴/盾).堅持打手可以打多D副賣裝賺錢(遲D(?)出小屋都有錢賺,掛釣魚小心誤封...)
打副打得多一日幾百G都唔係問題
高防高武既話每星期打天塔去天啟問答都夠招待去買5張
申利:我冇課金.只係偶然土豪去抽時裝
作者: akatsuki0429    時間: 2014-10-10 23:38:28

玩ffo唔系問題,睇你玩咩職業
新手入黎玩70前都唔系咩問題裝唔叫貴
問題系而家d70裝貴到pk
我會說我見到70狙擊d價錢我只恨當初不玩坦補
作者: HARIKI    時間: 2014-10-11 15:49:59

玩坦補做裝補不用錢?!
雖然說真的需求沒有到打手那麼嚴苛就對了...
不過坦補要玩得勁都要係大量金錢整石整裝整核...
只是相比打手來說平誼一點
不過琴的小惰歌奧義也絕對貴=x=
所以要玩絕對係收號玩總比自己去玩的平多了
作者: zerowong1015    時間: 2014-10-11 16:12:02

老實講,你退咪退囉,洗咩係度講咁多?
而家D GAME [線上打怪GAME],邊隻無外掛?
至於用唔用錢,用多用少,睇你點玩既....
本人就從未入過點,從未買過金..一樣可以全身橙時裝,全身+20
時裝可以招待抽,每星期都可以用招待張買5張高防高武
比起其他GAME,幻想真係以經好好多,有招待比你用
其他好多GAME都係無買點既就輸晒比D買點既
當然比起用超多錢玩既土豪一定比唔上,但起碼我無用過任何錢都贏好多玩錢既先,呢點係好多GAME做唔到既
作者: nbhnbh2    時間: 2014-10-11 17:18:00

我想問台灣個邊有冇咁多外掛
作者: op8000    時間: 2014-10-11 18:05:34

zerowong1015 發表於 1 小時前

5毛打手??,你全身50橙+20?70先好講LA .....再講...人地用真點抽都5出綠甘濟,你同我講招待抽全身橙....何方神聖?甘拜下風!!!!
作者: op8000    時間: 2014-10-11 18:08:03

zerowong1015 老實講你玩左幾耐
作者: akatsuki0429    時間: 2014-10-11 18:17:07

op8000 發表於 2014-10-11 18:05
5毛打手??,你全身50橙+20?70先好講LA .....再講...人地用真點抽都5出綠甘濟,你同我講招待抽全身橙....何 ...

→_→爆肝戰士外加臉帝屬性我等凡人只能膜拜

作者: lung753951    時間: 2014-10-11 19:21:32

招待你冇運比5萬你都係過眼雲煙
如果用元氣抽時裝,上次抽左6000點平均300幾蚊1件橙,消費黎講都算高
唔好運1000點岩岩好1件綠,或可能會冇

作者: lung753951    時間: 2014-10-11 19:23:19

nbhnbh2 發表於 2014-10-11 17:18
我想問台灣個邊有冇咁多外掛

台灣個邊冇咁多外掛,因為跟本唔需要咁多金
人地個邊狙擊先300金,香港個邊幾千金
作者: zerowong1015    時間: 2014-10-11 20:40:40

op8000 發表於 2014-10-11 18:05
5毛打手??,你全身50橙+20?70先好講LA .....再講...人地用真點抽都5出綠甘濟,你同我講招待抽全身橙....何 ...

我真係想知你係咪傻既?
有70裝唔衝走去衝50橙?
你個腦裝咩架?高防高武衝幾LV裝都一樣,咁點解你會諗到去衝50裝?
而且無話用點抽係會易中D架喎,抽唔抽得中係機率+運氣,應該同用點抽定係招待抽無關係
最重要既一樣野係..你做唔到唔等於人地做唔到!!
我好幾個FD都用招待抽左好多橙時裝!!
你咁既心態去玩,緊係咩都話無可能架啦!!
只要有計劃,有耐性,無咩係無可能
作者: zerowong1015    時間: 2014-10-11 20:45:12

而且..樓主你都話退GAME啦,仲係度講咁多癈話做咩?
玩GAME都玩得有品小小啦!!
自己唔玩退GAME咪退囉,係要係度嘈,真係唔明你想點
你呢D心態玩GAME,玩咩都唔會玩得好
作者: op8000    時間: 2014-10-11 20:52:49

zerowong1015
樓主你都話退GAME啦,仲係度講咁多癈話做咩?

我只係對想入game人士作出呼籲和忠告,講E隻game ge缺點,你做咩不停抹殺我ge言論,5毛??
作者: op8000    時間: 2014-10-11 20:56:37

zerowong1015 發表於 1 分鐘前
係要係度嘈,真係唔明你想點

係要係度嘈,真係唔明你想點
作者: op8000    時間: 2014-10-12 18:16:24

.............
作者: 秋秋秋abc    時間: 2014-10-13 12:36:00

速食文化底下年幾既game仲有新手?
作者: asuka012    時間: 2014-10-13 15:00:50

已經沒什麼人會帶新手吧,69LV前都只能靠主線任來升等,雖說還有一些62團和3地團,但大家都只想快刷,新手跑得慢的連王都吸不到。
辛苦上到70又要買貴裝,圖紙,+20,5星,秘石,附魔,能快速追上的新手,隨了對幻想很有愛之外,還要有大量課金吧
作者: IamAzYui    時間: 2014-10-13 16:24:56

zerowong1015 發表於 2014-10-11 16:12
至於用唔用錢,用多用少,睇你點 ...

你只會嘴嗎??

哈~ 我沒看見不用點數, 區區一個新手用招待都抽到全綠字(講出泥都比人笑啦)

人家只會當你傻, 別吹水了,,,

作者: op8000    時間: 2014-10-13 16:38:07

zerowong1015 發表於 2014-10-11 16:12
至於用唔用錢,用多用少,睇你點 ...
本人就從未入過點,從未買過金..一樣可以全身橙時裝
D橙字你買定抽?你冇入金冇入點有可能全橙咩?吹大D
作者: lung753951    時間: 2014-10-13 16:46:45

老老實實,用點抽都未必全橙 除非大量抽
唔用錢可以玩到全橙時全狙擊5星+20唔係廢青都一定係隱青...
作者: zerowong1015    時間: 2014-10-14 10:37:46

IamAzYui 發表於 2014-10-13 16:24
你只會嘴嗎??

哈~ 我沒看見不用點數, 區區一個新手用招待都抽到全綠字(講出泥都比人笑啦)

無人叫你信!!
你做唔到係你既事
我睇只會咀炮的是你才對吧?
我只想講天外有天,人外有人,你唔得唔等於無人得
當然大把人比我更利害!!
作者: zerowong1015    時間: 2014-10-14 10:49:49

op8000 發表於 2014-10-11 20:52
我只係對想入game人士作出呼籲和忠告,講E隻game ge缺點,你做咩不停抹殺我ge言論,5毛?? ...

你呢D叫呼籲同忠告?
唔好傻啦,邊隻GAME無外掛?邊隻GAME唔係大盟玩晒?
你講既根本全部都係癈話,你不如直頭叫人唔好玩ONLINE呀笨
又話唔玩又要係度講癈話,到底你想點?
又走又唔走咁?
走就走啦,係要係度阻住地球轉,係要叫人陪你走?
你覺得唔好玩要走咪走囉,點解要係度講咁多癈話叫人走?
人地走唔走唔識自己決定?要你係度癈話?
唔好咁幼稚啦,小學雞
作者: zerowong1015    時間: 2014-10-14 10:54:21

lung753951 發表於 2014-10-13 16:46
唔用錢可以玩到全橙時全狙擊5星+20唔係廢青都一定係隱青... ...

點解唔用點就一定唔可以全橙?
用錢只係可以快D有
我唔用錢咪慢慢用招待抽囉,有咩問題?
我玩左成年,點解唔可以全橙?
而且我覺得你似癈青多D囉
一味話唔得唔得
你唔得就唔好話人人都唔得,你以為你邊位呀?至勁係你咩?
唔好用你既無能去諗人地,以為人人同你一樣無能癈青先得架
作者: zerowong1015    時間: 2014-10-14 10:54:53

lung753951 發表於 2014-10-13 16:46
唔用錢可以玩到全橙時全狙擊5星+20唔係廢青都一定係隱青... ...

用錢只係可以快D有
一味話唔得唔得
作者: zerowong1015    時間: 2014-10-14 10:58:37

用錢只係可以快D有
一味話唔得唔得
作者: god00154    時間: 2014-10-14 11:01:32

如果唔在意外觀, 只係得橙背比較貴
咁儲落啲金全力用喺衝裝會全身5星+20唔係冇可能
作者: IamAzYui    時間: 2014-10-14 13:15:59

zerowong1015 發表於 2014-10-14 10:37
無人叫你信!!
你做唔到係你既事
我睇只會咀炮的是你才對吧?

我需要笑嗎?

你整天一直在這Post罵人, 你不是嘴是什麼?

天外有天,人外有人 ??
你用詞正確, 但你認爲自己很強用招待抽全綠字嗎??
沒人認自己可以用招待來抽全綠字?

你的觀念思想可以正常一點嗎??

人外有人, 是啊, 是有的, 但沒人好像你可以形容自己不可能的事當成自己可以做到!
別吹水了好嗎?

作者: zerowong1015    時間: 2014-10-14 15:03:40

IamAzYui 發表於 2014-10-14 13:15
我需要笑嗎?

你整天一直在這Post罵人, 你不是嘴是什麼?

我剩係想講,由頭到尾你都打錯野
係全身橙時裝,唔係綠
我唔知你係盲定係無睇D帖就係度癈話
而且我都知道唔係得我一個用招待抽到全身橙時裝
唔好用你既無知去講到好似無人得咁
而且如果我無睇錯,應該係你炮咀我先?
你既觀念思想又可唔可以正常一點?
作者: zerowong1015    時間: 2014-10-14 15:09:47

唔該你地用下腦諗下野
我都話左我玩左成年
每星期可以用招待買5張高防同高武,計下總共有幾多高防高武?
全身+20好出奇?
而且成年時間,間中抽下抽下咁,要全身橙時裝又無可能?
我由頭到尾都無講過可以好快就全身橙時裝同+20
但只要肯慢慢抽,慢慢存起D高防高武,總有一日會成功
人地洗錢既係買時間,我無用錢既咪慢慢用招待買高防高武同抽時裝囉
當然無可能唔花時間又唔用錢可以即刻+20同橙時啦
作者: IamAzYui    時間: 2014-10-14 16:05:02

你還好意思說全橙嗎??

不如你先想想你腦有沒有問題...

全橙你都說得出, 巧威威喔, 哈哈~

你有沒有想過智障完沒?

作者: lung753951    時間: 2014-10-14 16:47:56

zerowong1015 發表於 2014-10-14 10:54
用錢只係可以快D有

廢青比人講中多數發惡,玩左成年仲好意思講出黎
全狙5星+20有幾多人唔用錢做到?我公會識既冇人未試過未買點同金
我自己都做過廢青,不過係8年前 都係係屋企打機打成年

PS.如果你想講你玩成年都係每日玩3小時都可以全商城橙時,全狙擊5星+20既話就唔會有咁多人不滿

作者: lung753951    時間: 2014-10-14 16:56:59

IamAzYui 發表於 2014-10-14 16:05
你還好意思說全橙嗎??

不如你先想想你腦有沒有問題...

正常一個要上班的人都不可能做到他這樣
作者: lung753951    時間: 2014-10-14 16:59:00

god00154 發表於 2014-10-14 11:01
如果唔在意外觀, 只係得橙背比較貴
咁儲落啲金全力用喺衝裝會全身5星+20唔係冇可能 ...

大家都應該在討論商城時裝
作者: op8000    時間: 2014-10-14 17:27:08

zerowong1015 發表於 2014-10-14 10:49
你呢D叫呼籲同忠告?
唔好傻啦,邊隻GAME無外掛?邊隻GAME唔係大盟玩晒?
你講既根本全部都係癈話,你不如直頭 ...

我幾時有叫人走呢,我不建議新手入game,冇睇post果個係你,E個post ge對象係入game人士,5係比你D無賴睇,當然我阻止5到你睇,我係到發聲叫係要<係度阻住地球轉>,甘佔中果班又叫咩?知5知咩叫言論自由?通識<今日香港>有冇教?仲有,假如我講廢話,又關你蛋治?討論區就係咩都講架LA?第1日打機咩,【詞語過濾】頭
作者: op8000    時間: 2014-10-14 17:28:11

我係到發聲叫係要<係度阻住地球轉>,
係叫,錯字
作者: op8000    時間: 2014-10-14 17:30:34

【詞語過濾】頭
7頭
作者: IamAzYui    時間: 2014-10-14 17:40:46

lung753951 發表於 2014-10-14 16:56
正常一個要上班的人都不可能做到他這樣

嗯嗯,

現在的小學生真是...., 就算不是, 看的出這個人腦部根本不成熟...

樓主開Post說出真心話, 那個zerowong1015 不停嘴人, 插人!!!

我路過的都看不順眼, 還要是...

他竟然可以說自己... 全狙五星+20, 全橙時, 不用點數, 課金, 用招待來抽...都可以做到這個地步?

上班人都還沒做到啊,

我看得出這個人一定是富二代!!!
作者: lung753951    時間: 2014-10-14 18:22:08

IamAzYui 發表於 2014-10-14 17:40
嗯嗯,

現在的小學生真是...., 就算不是, 看的出這個人腦部根本不成熟...

一個正常有社交的人都不會做到
除非是每天花13-15小時來玩遊戲的人
作者: 劉玄德    時間: 2014-10-14 21:16:58

2013年 11月就退左~
應該話我成個公會既人都退晒
作者: IamAzYui    時間: 2014-10-14 21:23:19

劉玄德 發表於 2014-10-14 21:16
2012年 11月就退左~
應該話我成個公會既人都退晒

幻想神域 好像是2013年8月14日公測的!

2012......

作者: 劉玄德    時間: 2014-10-14 21:25:28

IamAzYui 發表於 2014-10-14 21:23
幻想神域 好像是2013年8月14日公測的!

2012......

記錯囉=.= 改返了 3q~
作者: IamAzYui    時間: 2014-10-14 21:26:02

劉玄德 發表於 2014-10-14 21:25
記錯囉=.= 改返了 3q~

嗯嗯0.0
作者: Chiv33v    時間: 2014-10-15 09:55:40

人地講一句 你就打幾句廢文
表示笑而不語
作者: manio    時間: 2014-10-15 13:28:22

戴定頭盔先 中立立場
自問課金唔多唔少 但有9成都係去左搞時裝同抽野(幻想碎晒)
而加上半狙擊 下半噬魂 一樣夠做
一個平民唔求靚唔求果1%全屬
巴風鐮 身時裝釣魚都有啦 面用捲軸(我收果陣300G一個橙傷2)   頭 神點換啦好嗎? 背自問覺得要唔要都無所謂
打機為開心 約埋成班fd一齊去挑副
就算唔夠打 都各種方法慢慢試打
成班朋友一齊試 自問感覺良好
比你一套狙裝 好威威咁可以單刷所有副 咁又點?
ON左就叫聲帶副啊 之後就無無聊聊咁秒晒? 咁玩黎有咩意義 為左好威威咁話 我可以單刷副啊 咁?
認真講句 你唔比時間玩 又唔課金 又想(拍)得住課金既 呢類Game有幾多隻 求介紹
(乜勁都話五毛 膠完未)
作者: zeng1983    時間: 2014-10-15 13:39:40

人品神域嘛...自然...有D人好易抽中野
作者: lung753951    時間: 2014-10-15 14:27:32

manio 發表於 2014-10-15 13:28
戴定頭盔先 中立立場
自問課金唔多唔少 但有9成都係去左搞時裝同抽野(幻想碎晒)
而加上半狙擊 下半噬魂 一 ...

我認為比少少錢玩遊戲好正常,畢竟年代不同 依家D人玩手機GAME課金課得仲勁
但千奇唔好講到唔比錢都可以做到每個人都可以土豪咁

我玩呢隻GAME用最多錢都係抽野
作者: 樹精靈柃玥    時間: 2014-10-15 14:33:16

前2天係另一個ser開新角,很快已經60lv,主線去到星沙,應該一半未到,冇做過日任板任,升lv已經易左好多,
強化卷,可以每星期用招待買高武、高防各5張,另考古其實都可以換高武高防,+20都唔難,建議用低lv衝左先,再用招待1點買個轉去要既裝度,(唔記得果個野咩名……)咁可以唔洗用咁多碎塊,衝高lv唔洗幾下冇曬d碎……
70圖,嗯,e個真係好貴!狙圖幾千金玩唔起XD,打到先再決定賣定自用囉
用住65金裝算,當見佢唔到,個心易過d
橙時,一個深坑!e個真係個人鍾意,用點用招待都好自主,冇人用把槍指住你要你一定用點,
喜歡既話用佢game入面打出黎果d都得,有4種橙時到出黎,點解一定要商城?
ok,真係好鍾意商城既,慢慢用招待抽都ok,
源神,嗯嗯,我好鍾意抽e個,已用招待抽到雅典娜+雪姬了,ya
e+努力抽緊天叢雲!打極都唔出,雲姐好衰架QQ
源神都係要慢慢打出黎,難道你要1玩就要玩到好似d玩左成年既人咁,咩都有整?
進化寶珠……e個好勁,升到過萬@@但係入手方法都幾多,聖域、鍊金、天塔(16-30)、65龍副、70新龍副……等
都幾難出,冇就繼續用2星-x-都唔差阿,
我見個fd用65金裝+2星源神打新果2個副都好勁,
最後呢……
玩得開心米得囉,自己玩得唔開心只係因為冇奇蹟出現嘛?抽唔中野,打唔出野~
我諗大家都有e個煩惱,唔洗擔心得你一個係咁qq
努力是奇蹟另一個名字,大家再努力下吧!

作者: akako81    時間: 2014-10-15 17:02:53

lung753951 發表於 2014-10-15 14:27
我認為比少少錢玩遊戲好正常,畢竟年代不同 依家D人玩手機GAME課金課得仲勁
但千奇唔好講到唔比錢都可以做 ...

比少少錢玩遊戲好正常+1
作者: op8000    時間: 2014-10-15 17:48:01

IamAzYui 發表於 2014-10-14 17:40
嗯嗯,

不如話自已玩1個 全橙字 全70狙+20.....
作者: op8000    時間: 2014-10-15 17:48:34

op8000 發表於 2014-10-15 17:48
不如話自已玩1個 全橙字 全70狙+20.....

1個月
作者: gonzalo    時間: 2014-10-16 19:17:51

拿我中立D講啦!
樓主可能係學生先會有咁既見意
而每玩遊戲放錢落去玩先會快點強勁
而小弟13年11月就已經開始玩到現在
直到現在我都只有放左500蚊內黎買VIp
裝備有
90坐騎(解任務得到)
全身橙時裝全屬+2%傷:
頭和上身(掛釣魚開的)
背~武器~面:在遊戲裡賺錢收的
一套狙擊裝5星+20
70橙斧5星+20
(補充:我唔係曬命)
小弟是在家中開3台電腦上班和睡覺都掛釣魚賺錢
而且我是練功狂,每日不停刷副本
把材料,經驗祕石,65~75金武~金防裝賣掉賺錢
而且最近幾個月星期六日打天塔和源神副重共打到過6粒進化珠
而且每日都會有野送,其中一日會送高武高防卷x1
每星期三晚上12點用招待卷買高武高防卷x5
打pvp有排名會送高武卷

(補充:我唔係曬命)
我想講既係~其實只要你勤力d打副~天塔~掛釣魚~唔好亂買野
學會看價位
1)第一次合ser
當時只有65金防裝
我用2~3萬金大量收等個ser之後再賣出去
賺左1萬多
2)今年9月幣商突然價位大大下跌到270蚊1萬金
當時令到所有物價上升~我才賣掉75金武~源神進化珠
3)現在再次合ser
我又把留在倉的進化珠賣掉

如果唔學會時機都冇咁易賺錢~雖然唔會賺得特別高出好多,總好過賣得當時低價位

以上係我既經歷
作者: op8000    時間: 2014-10-16 21:05:05

gonzalo 發表於 2014-10-16 19:17
拿我中立D講啦!
樓主可能係學生先會有咁既見意
而每玩遊戲放錢落去玩先會快點強勁

拿.....zerowong1015學野,人地ED語氣就岩LA,5似你人地講幾句就叫人收爹,我退左game就5可以係E個版講野??傻的嗎??
作者: sunnytam    時間: 2014-10-16 23:27:04

其實我上年9月玩..玩到家陣70武同狙都5星+20..都係無用過錢玩...點都係同人收~
時裝~頭用釣魚開果個無卡~面用幸運草又係掛釣魚開~身就用過左20天塔果件..背就4個綠貓背合出黎...用招抽,橙弓時就10個弓左兩把~ 高附卡就得面同武都係招抽~
上星期先俾人話我呃人..但係公會d人都識左我一年..點會有得呃~一日玩6個鐘,一日賺2百金...一年都幾萬...仲有巨神頭身果陣1k-1k5我都打左十張~70圖更加打左成30張~
所以唔用錢玩係真係可以做到嫁~
作者: gonzalo    時間: 2014-10-17 08:06:53

其實我幾日前出左風副後就開左戰弓
1日時間解主線已經50
早晚掛錢會領地釣魚
現在已經63級了(主線只是解到奇蹟,等到65級才開始解主線,估計解到主線80級應該夠升上70級
作者: maybeareyou    時間: 2014-10-17 15:27:41

玩就唔好投資太多  反正隻GAME外掛問題系絕對解決唔到  有人需要買金就有人去刷金來賣,
其二就係可以多開  一個遊戲可以多開就預左會咁架啦  如果只能單開一個  我唔信外掛會咁多,
其三就係免費遊戲多數都無限制比你買賣遊戲幣  除非代理學下人地FF14咁  限制玩家交易金幣  違犯者就永久封。
作者: IamAzYui    時間: 2014-10-17 15:42:10

op8000 發表於 2014-10-16 21:05
拿.....zerowong1015學野,人地ED語氣就岩LA,5似你人地講幾句就叫人收爹,我退左game就5可以係E個版講野?? ...

zerowong1015咁既人品抽到全橙時, 我真係笑L左出泥

人講一句zerowong1015插人幾廿句, 無家教, 一D質素都無!

作者: op8000    時間: 2014-10-17 17:00:05

maybeareyou 發表於 2014-10-17 15:27
玩就唔好投資太多  反正隻GAME外掛問題系絕對解決唔到  有人需要買金就有人去刷金來賣,
其二就係可以多開  ...

有同感,1個多開確實助長外掛
作者: gonzalo    時間: 2014-10-17 19:00:55

現在每一台電視只可以同時開1個帳號
好老實講~每個遊戲都會有外掛
而每個遊戲做咩係要定期維護呢?
其實係更改防外掛程式
而寫外掛程式人員又要好努力破解防外掛程式
所以係長期戰鬥來的~
以我所知自從4月份合左ser
幻想助手
小强
都已經倒閉了~一直都沒更新外掛程式,所有有一般時間係少左好多外掛
之後台灣成立左星xxx外掛團體
高人工找大量程式員來破防外掛程式
所以現在外掛人數又大量增加了
最終依家雙方都招兵寫程式
點解我會知?
因為我都係IT人
我只會見意新手玩遠戰
因為副本路開始主要針對近戰數據而開發的

作者: op8000    時間: 2014-10-18 11:12:48

gonzalo 發表於 2014-10-17 19:00
現在每一台電視只可以同時開1個帳號
好老實講~每個遊戲都會有外掛
而每個遊戲做咩係要定期維護呢?

電視
作者: op8000    時間: 2014-10-23 21:49:50

是甘的....話說之前係2000fun開左個強烈不建議新手加入此game ge帖我今日一上2000fun,見到提醒(1)禁入去睇:zerowong1015回覆了你的強烈不建議新手加入此game (zerowong1015註冊時間2014-10-20,好明顯針對我LA),佢就甘講:(又換個名黎開癈文
樓主你真係好無聊下喎?
就算比你叫到所有人唔玩又如何?
你有咩好處?
點解要咁幼稚係度做埋D小學雞野?
不過我都明,講得你明,你就唔會而家既幼稚小學雞啦)1.不嬲我2000FUN ac都係op7000冇換過...agames AC叫op8000 2000FUN 5可以叫op7000 2.冇叫人5玩 3.冇好處 4.你先係小學雞,幼稚果個 好心你5好甘無聊LA,你覺得係廢文又睇?仲要回覆?文盲...讀好D書LA,建議新手5好入game,在你眼中會變成叫人走?定係你其實睇5明我D字.....
作者: op8000    時間: 2014-10-23 22:05:05

講多句...天生我才必有用.....5好放棄自己做廢青....日日係到狙擊我...都5G為乜.....其實你係咪得閒得制....冇野做,討論區5係你ge遊樂場
作者: perfectlove    時間: 2014-10-23 22:34:15

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2