AGAMES 討論區

標題: 關外掛工作室 [打印本頁]

作者: huahuashijie    時間: 2014-8-14 18:20:26     標題: 關外掛工作室

佢地每日開幾十個AC(每個SER)打副本,每次副本2.5金,從披月丘陵刷到55及地圖所有本,所有的移動,都不用傳送,直接跑的每隻號7個角色建滿在刷
5只號,日產量800金
一日當佢開12小時(當然唔只),一個角色可以賺80金,
當有300個角色果時,一日賺4800金。
仲未計打野怪,打到源神EXP 大、完美賣出去果個數。

自己諗下影響有幾大啦,
睇下個市就知,自從出左唔洗註冊碼,
背包、點數品升得好快,
每日交易頻都一定有幾個人流輪洗板賣金。

好多玩家都有舉報外掛,每日24小時外掛最少上千只,但係alta每次先捉到10%(做戲??)
[attach]13208[/attach][attach]13207[/attach][attach]13206[/attach]有心打擊外掛每日用2-4個鐘去副本門口都捉到幾百個(事實應該無去捉)

作者: wubing002    時間: 2014-8-14 20:30:12

釣魚   才是王者......看這名字全差不多...
作者: maybeareyou    時間: 2014-8-14 21:58:08

沒有買賣 就沒有外掛  如果唔係有D人專門收GAME錢來玩  就唔會有咁多外掛  但我地又吹唔漲戈D收GAME錢的人  總知靠官方係無用  只能靠玩家自律了
作者: alexy    時間: 2014-8-15 01:51:03

複製人兵團!!!!!!
作者: pingu1994200    時間: 2014-8-15 08:46:46

外掛

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2