AGAMES 討論區

標題: 禮盒 [打印本頁]

作者: 時空裂縫    時間: 2014-7-24 18:06:33     標題: 禮盒

有關禮盒中獎機率,之前仲有人開post話好低 我都係咁話
不如提升10%又點話 玩家買禮盒想中頭獎姐 唔係中咩? 唔通中安慰獎咩
我的意見:
一:提升10%中頭獎(時裝 源神等等)
二:一次性買十個禮盒回饋一個/兩個禮盒
三:一次性買十個禮盒會有8/9折
作者: 白雪限定    時間: 2014-7-24 18:30:24

二.三好似幾好咁 不過多個箱唔中有咩用
作者: 時空裂縫    時間: 2014-7-24 18:31:06

白雪限定 發表於 2014-7-24 18:30
二.三好似幾好咁 不過多個箱唔中有咩用

留意意見一
作者: moonling    時間: 2014-7-24 18:32:25

作者: 991011    時間: 2014-7-24 18:35:44

其實可以參考其他國家既GAME,
抽夠100個必送橙裝
作者: iw_yu    時間: 2014-7-24 18:46:51

991011 發表於 2014-7-24 18:35
其實可以參考其他國家既GAME,
抽夠100個必送橙裝

同意抽到某一個數量必中 唔一定100個 例如可以50個都唔中綠/橙 第51個必中綠/橙都ok
作者: 991011    時間: 2014-7-24 18:48:01

iw_yu 發表於 2014-7-24 18:46
同意抽到某一個數量必中 唔一定100個 例如可以50個都唔中綠/橙 第51個必中綠/橙都ok  ...

活動可以咁做埋就最好,
聖城中間果3個活動,抽左咁耐無次中大獎,
頂多得綠色
作者: 凱蒂洛    時間: 2014-7-24 18:48:32

這樣會不會影響玩家市場@.@?
作者: cskm2005    時間: 2014-7-24 20:03:43

凱蒂洛 發表於 2014-7-24 18:48

依家都2000,出咗就1000幾都唔定= =
作者: 時空裂縫    時間: 2014-7-24 20:18:28

凱蒂洛 發表於 2014-7-24 18:48

新手只係得買點數E條路搵錢
作者: gible109    時間: 2014-7-24 20:23:54

其實五好俾垃圾我地已經好好,依加抽包一系砂糖一系屎,仲要一包只有2、3粒砂糖(機率好低)但系有8、9嚿屎……

改改佢啦,出高防高武都好過出中結晶石啦- -
作者: 991011    時間: 2014-7-24 20:25:33

gible109 發表於 2014-7-24 20:23
其實五好俾垃圾我地已經好好,依加抽包一系砂糖一系屎,仲要一包只有2、3粒砂糖(機率好低)但系有8、9嚿屎 ...

得罪講句,點止8、9嚿屎,個機率直頭係800、900嚿屎
作者: 時空裂縫    時間: 2014-7-24 20:28:09

991011 發表於 2014-7-24 20:25
得罪講句,點止8、9嚿屎,個機率直頭係800、900嚿屎

100%機率 有10%中 姐係十份一就好了
作者: ellanchy    時間: 2014-7-24 20:49:16

講呢D, 用1000點會有D安慰獎中下件綠色咁, 想抽到件橙色發夢都冇咁早
作者: wai-v-    時間: 2014-7-24 20:51:34

機率低已經算.....
入面D極品垃圾係都唔改.....
結晶又拎唔到合碎
食又冇咩經....
HP水    打天空,世王大把.....
經驗書.....打個副仲多個戈1本....

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2