AGAMES 討論區

標題: 疑似外掛既射手… [打印本頁]

作者: iamahtung    時間: 2014-3-1 02:58:05     標題: 疑似外掛既射手…

本人夜麻麻2點50係白X之X就見到惡作劇既MALT(龍犽)係到掛技
自己識TAB怪打怪, HI佢唔應, 話佢成個外掛咁都唔應
片就有係手機架啦...不過基於麻煩既關係呢個POST有人理我先諗辦法用手機POST

作者: di8    時間: 2014-3-1 11:25:40

你HI人..人就要應你架拿= =""??
作者: iamahtung    時間: 2014-3-1 16:13:33

di8 發表於 2014-3-1 11:25
你HI人..人就要應你架拿= =""??

唔係架, 不過正常比人以為係外掛都會應下人掛
我都係話疑似姐, 定點打怪真係十足十外掛:&唔應人就更似
作者: billyihy    時間: 2014-3-1 17:17:48

你係咪POST錯區丫

明明有《新晴空物語》外掛舉報區
作者: iamahtung    時間: 2014-3-1 17:38:24

billyihy 發表於 2014-3-1 17:17
你係咪POST錯區丫

明明有《新晴空物語》外掛舉報區

原來有D咁既區:O
SOR唔熟AGAME討論區-,-係太耐無見D咁既事先POST下- -
作者: pgchicken    時間: 2014-3-3 11:00:41

願聞其詳
作者: LaZyCaT    時間: 2014-3-3 13:46:37

人地中意應
作者: iamahtung    時間: 2014-3-4 01:48:35

唉-,-好似CUT到張圖好細-,-過500K又唔比我放...
ANYWAY原片係30秒, 我就當然唔止企左30秒啦
BTW我唔識點上片, 不過我諗唔太重要
掛技方式不外乎卡大技, 卡範圍技再搵野壓住個Q/E制轉方向既姐
雖然圖淨係CUT左兩張, 我片之後其實仲打左句, 「成個外掛咁既」, 佢似乎就人不在既
陰公張圖好似細到連字都睇唔到...ANYWAY我係講左句「hi= =?」
龍犽黎既, 明顯既tab怪, 就算唔係外掛, 起碼都按精先做到
「可能」佢真係咁鬥氣比人誤會都唔想理人
不過「望落」就真係好似外掛生物, 真相係點見人見智了:X
[attach]11682[/attach]

作者: jeff3131    時間: 2014-3-4 03:23:01

其實呢...張圖真係細到...睇到鬥雞都睇唔到
而且係晴空卡技係一件好普通既事
唔理卡咩技 其實係晴空都算係做到=.=所以唔覺得係外掛
係裂縫都可以見到好多人係到卡大技 難道又係外掛 ~_~?
作者: 黑森林    時間: 2014-3-4 06:13:54

其實e條友我都見過
個陣佢企左系冇怪區  過左陣先見佢打怪
我記得佢出系炮轟定加農炮轟
佢可以前面打完即時轉後打後面既怪
乜指定單体技原來都可以卡技?
恕我宜家少上 真系唔記得
作者: chiu6682    時間: 2014-3-4 11:01:00

有手制嫁麻..一個鐘反黎一次即可
比我平時掛技我都唔會HI人= =唔得閒望部電腦
作者: shashadeo    時間: 2014-3-4 11:15:47

外掛 呢樣野 獲得途徑簡單 我想講 晴空 刷副外掛   野外 定點打王外掛  呢d我都穩到 買開掛慨人每月都有幾個~十幾個  5排除港服有人買   
ps:未使用過呢d高科技    支持樓主打擊外掛
作者: F仔﹏    時間: 2014-3-11 14:50:06

-.-跟據我所知 我以個朋友用Xbox手制手制玩晴空同埋同時要控2個ac仲要睇頻難道係有一定困難~
因為以隻只係分身黎~ 如果外掛晴空菇同八爪魚兩年前都以徑同唔到=.=
咁到以加按精9又無自動輸入驗證碼-.-....

作者: LaZyCaT    時間: 2014-3-11 17:23:13

人地唔中意認你咪唔認你LO
作者: iamahtung    時間: 2014-3-12 14:00:35

其實, 姐係咁既, 我企左係到就唔止分幾兩分鐘, 如果你真係覺得雙控真係可以完全0 DELAY咁TAB怪出技, 你咪繼續講囉
只能話佢手法高超, 另一邊唔知雙控黎做到D乜既
如果自己用按精一個鐘輸入一次驗證碼就唔算外掛既, 你咪繼續認為囉

0DELAY打怪話雙控難睇頻?
唔通按精要手動輸入所以就唔係按精?

SOR, 唔應機, 自願被當外掛, 就無人有義務/理由去維護佢, 除左佢自己。
作者: s26071233    時間: 2014-3-12 19:05:57

傻仔 自己唔識ED野好怪人咩 人地智商高你智商低 又要薯又要吠 自己唔識又話人外掛 我唔識你隻職唔通又話你外掛職咩 仲有呀 你點知人用外掛 你上人屋企? 定係你有神眼睇到人用緊外掛之後笑話 哈哈哈傻仔唔識玩外掛好意思係A GAMES POST相笑人呀 笑大人個口咩哈哈哈 好心你知道唔識就收下皮先啦 又要薯又要話人外掛 重點係 你自己有冇玩外掛都唔知啦 ED野只有你自己心知姐 冇人會知架喎 最大問題係 無啦啦開個垃圾POST出黎吠吠吠  你E隻咁既寵物真係要搵人好好教導下啦 你條垃圾 叫你公會D人好好教導下自己團既寵物 點解失雞無神係到開D垃圾POST係到吠吠吠唔知吠咩春 見到你個POST同賊喊捉賊有咩分別?

作者: F仔﹏    時間: 2014-3-13 12:37:53

按精係第三方程式,咁如果xbox手制既硬件設定咁又係屬於第幾方程式??
你唔好話我引導話按精唔係第三方程式,我係話按精係無輸入驗證既公能咋。
另外"我以個朋友用Xbox手制手制玩晴空同埋同時要控2個ac仲要睇頻難道係有一定困難"唔係唔應你,係睇你唔到
同埋你去買個手制R1/R2制+上/下制  可以自已選取攻擊目標。
我以徑強調我朋友係用Xbox手制玩,咁你如何確定係用外掛?
雙控有乜問題?我平時6開啦,我打戰場都3控可況雙控?
利申:我用ps3手制既一樣長期唔打字但我會用RC(我個mon太大要坐梳化打)
咁主題又如何用外掛作為標題?

我係解釋返以個係我現實世界既朋友,我係跟據我平時上以個朋友屋企傾計既時候睇到既野講出黎。
另外你指名"惡作劇"咁我利申先我係"惡作劇"其中1個副會 強調一樣野唔好一支竹打一船人!
麻煩你刪減你某段提及"惡作劇"公會言論。

最後主角係米用外掛係唔關你事,如果真係有用外掛管理人員都會處理,
而唔係你以加人地唔應機然後老屈人就話人外掛。

補充內容 (2014-3-13 12:47):
通過到驗證碼都叫事用外掛@o@你唔係應該發現外掛通知管理員 時間/地點/人物/名稱/出現時間?
自已走去問人係米外掛?咁我又覺得真係無必要應你^^

補充內容 (2014-3-13 12:49):
你15樓打果句 唔應機, 自願被當外掛, 就無人有義務/理由去維護佢擺明老屈la

補充內容 (2014-3-13 12:51):
用按精一個鐘輸入驗證碼就唔算外掛既你又咁清楚?你自已用過?
咁驗證碼功能要黎做乜?????求解
作者: LaZyCaT    時間: 2014-3-13 15:01:35

F仔﹏ 發表於 2014-3-13 12:37
按精係第三方程式,咁如果xbox手制既硬件設定咁又係屬於第幾方程式??
你唔好話我引導話按精唔係第三方程式, ...

大大又再次神回

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2