AGAMES 討論區

標題: GM認真睇一睇 [打印本頁]

作者: 風鳥院花月    時間: 2013-12-18 02:44:46     標題: GM認真睇一睇

里幾日開始有D人用假名來呃人用玩人  不單單只是我一個人中伏    我GAME名係風鳥院花月         而用假名的是風烏院花月係GAME入面兩個字可以講得係冇分別  煩請快D搞搞D字型THX     因為一D無聊人用假名而搞到好多人都卡信件    {順帶一題我在GAME入面收野如果我唔係要果樣野我係唔會開頻收同埋我收野唔會叫人寄信我一係在主城面交一係我會去你果個地圖到面交唔會要你等我一定會早到}麻煩到大家真係唔好意思
作者: colourp    時間: 2013-12-18 10:17:17

ha 眼見好多人都比人玩

作者: lfishl    時間: 2013-12-18 10:18:45

難搞d.......
大家都用CTRL+R再複製個名就冇事
作者: tino1990    時間: 2013-12-18 12:06:49

哩堆字咁好難睇~可唔可以分下行咁
作者: moonling    時間: 2013-12-18 12:43:04

玩到無嘢好玩 太無聊了...仲唔快d開新地圖gm
作者: sindycindy    時間: 2013-12-18 13:08:50

moonling 發表於 2013-12-18 12:43
玩到無嘢好玩 太無聊了...仲唔快d開新地圖gm

Argee
作者: 閒坐聽花落    時間: 2013-12-18 13:21:12

如果是朋友之間開玩笑倒罷了, 但以前其他遊戲都有人利用取類似名字的方法來行騙...
作者: ppkppkkpp    時間: 2013-12-18 14:33:40

快d開新地圖
作者: 神域使者    時間: 2013-12-18 15:20:27

如果沒有觸犯遊戲規條的名字,官方很難介入問題,正如現實也有很多同名同姓的人,但在此請玩家提高警覺,此外,在網絡世界涉及欺騙行為還是有機會需要負上法律責任的。
作者: 風鳥院花月    時間: 2013-12-18 17:37:11

神域使者 發表於 2013-12-18 15:20
如果沒有觸犯遊戲規條的名字,官方很難介入問題,正如現實也有很多同名同姓的人,但在此請玩家提高警覺,此 ...

我唔係話佢有觸犯遊戲規條係隻GAME本身D字體有問題.......其實你明唔明我想講咩?

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2