AGAMES 討論區

標題: 玩到好似佢咁勁 我就係神啦 {:qq28:} [打印本頁]

作者: Ailiao    時間: 2013-11-6 10:31:54     標題: 玩到好似佢咁勁 我就係神啦 {:qq28:}

youtube.com/watch?v=F1O15aMH2tQ
請各位細心留意片中比人追打既 幻靈玄祭
可能大家覺得冇乜野 又或者幫佢解釋 話: 車 佢都係比人拉走左姐
ok 你咁講 我比你過關

咁以下呢條片 我求神解釋

youtube.com/watch?v=GJXUH9OMPew

唔知隻職有咩技既 去查左先好回丫

作者: joker-kit    時間: 2013-11-6 11:39:52

技術|~ 無解釋
作者: Galx898    時間: 2013-11-6 11:49:40

佢玩緊自創職幻靈天道
作者: kenny1986    時間: 2013-11-6 13:55:41

WoW~咁都得..勁~全民外掛時代來臨?
作者: pgchicken    時間: 2013-11-6 17:29:12

片段已轉交原廠檢查,待原廠確認結果
作者: lawrencecc    時間: 2013-11-6 19:03:07

GM, 仲有E條, 係下面個POST 睇到

youtube.com/watch?v=F1O15aMH2tQ

作者: lawrencecc    時間: 2013-11-6 19:05:03

重點係8-12秒左右, 尖E安
作者: 豆釘    時間: 2013-11-7 00:19:08

以前靈喵同佢打都話佢寵有bug,無敵打唔到佢隻寵.但隻寵可以打人,之後發惱唔玩
作者: 豆釘    時間: 2013-11-7 00:19:49

好似影左相定片,,最後冇人理
作者: Ailiao    時間: 2013-11-7 08:46:47

佢隻寵根本一個神既存在 隻寵比人打5%發動驚魂 機率形同99%XD

作者: Galx898    時間: 2013-11-7 10:07:02

神寵加神玩家
作者: Ailiao    時間: 2013-11-8 08:33:41

pgchicken 發表於 2013-11-6 17:29
片段已轉交原廠檢查,待原廠確認結果

等原廠要等幾耐嫁 幾時先做野 佢依家仲猛料到日日用囉!!!
作者: pgchicken    時間: 2013-11-8 11:39:46

經過原廠及我方討論,認為片段中玩家有使用外掛或網絡延遲的可能。由於未有確實證據,無法單憑玩家提供之片段判斷玩家是否使用外掛,從而進行凍結帳號之處理。

另外,營運團隊歡迎玩家隨時提供外掛程式下載網址以進行針對外掛程式之查封,同時亦感謝各位熱心玩家對遊戲的支持,之及致力維持遊戲環境公平的態度。

玩家可通過以下方式提供外掛程式舉報:
客服電話:8106-0822
客服電郵:cs@gd.alta.hk

作者: 蘋果小孩    時間: 2013-11-8 14:34:16

除左玩家提供協助,同時亦需要管理員主動巡邏._.
對可疑用戶進行監視一齊打造美好的遊戲環境.
作者: 神閃哥    時間: 2013-11-8 17:52:35

經過原廠及我方討論,認為片段中玩家有使用外掛或""網絡延遲""的可能。

姐係咁,會唔會係每次都俾人就黎追到 或 主動追住人黎打既時候先黎""網絡延遲""?
有冇咁岩?係片中,佢閃左十幾次,而且閃既距離非常遠,如果再係視而不見,一尾拖唔處理,咁我唔入點玩喇
神閃已經夠哂
作者: cyw021250    時間: 2013-11-8 21:54:31

佢隻寵根本一個神既存在
作者: Galx898    時間: 2013-11-9 09:17:39

神閃時代降臨~~~~~神閃ONLINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: Ailiao    時間: 2013-11-9 17:27:21

pgchicken 發表於 2013-11-8 11:39
經過原廠及我方討論,認為片段中玩家有使用外掛或網絡延遲的可能。由於未有確實證據,無法單憑玩家提供之片 ...

妖 咩網路延遲 佢依家係咁用 自己開人打戰場睇下啦 燥到爆囉 有片有人證 仲要係度討論延遲 唔係有心唔查封佢丫??  對d外掛人咁放寬 都唔知有冇搞錯!!!!!
作者: bbiloveu3333    時間: 2013-11-9 18:11:28

Ailiao 發表於 2013-11-9 17:27
妖 咩網路延遲 佢依家係咁用 自己開人打戰場睇下啦 燥到爆囉 有片有人證 仲要係度討論延遲 唔係有心唔查 ...

你地<冰天雪地> 晴空外掛鼻祖,整個服務器都知啦,自己人比封左就係到串別人
咁閑係AGAME刷帖,去管管自己個會員
公會之間個仇恨唔該分分清楚
戰鬥打咪打,仲要扮野
d人網絡冇你地人人咁勁,你中意咁自己都換wifi玩去啦

作者: Ailiao    時間: 2013-11-9 20:33:41

bbiloveu3333 發表於 2013-11-9 18:11
你地 晴空外掛鼻祖,整個服務器都知啦,自己人比封左就係到串別人
咁閑係AGAME刷帖,去管管自己個會員
公 ...

邊位? 笑左 冰天邊個比人封? 邊個係鼻祖大家心照啦 冰天有人用外掛好歡迎你去舉報囉:)
我開post叫gm去捉外掛叫串人 你都好搞笑 XD
作者: Ailiao    時間: 2013-11-9 20:37:12

何況 係新ser 好多人都話見住佢閃 咁都話網路延遲 唔通佢仲用緊電話線上網 56k ? :P
作者: bbiloveu3333    時間: 2013-11-9 21:08:21

Ailiao 發表於 2013-11-9 20:33
邊位? 笑左 冰天邊個比人封? 邊個係鼻祖大家心照啦 冰天有人用外掛好歡迎你去舉報囉:)
我開post叫gm去捉 ...

隻GAME識檢測外掛,
您地<冰天雪地>個步驚云同埋波波允兒自己清楚
冇人咁得間成日開住錄影去錄,
佢絕影本身識隱身
系統知就好,講咩都係浪費
延時個問題,你自己去星巴克or校園網試試,唔lag只係上網個方式唔同

作者: Ailiao    時間: 2013-11-9 21:23:09

wo 點解佢地2個仲有玩既 咩叫比人封 封左仲玩到 個外掛咁神嫁@0@
絕影識隱 疾風唔識啦呱? 疾風有用咪影佢囉 睇下佢會唔會比人封7.7
依家我叫gm上去睇下條友幾神 比佢知d人係咪冇王管咁用姐  
如果佢真係56k 我冇野講 sosad._.
作者: Ailiao    時間: 2013-11-9 21:25:51

仲有 咩隻game識檢外掛?.? 識就唔叫我地提供啦7.7
你唔係講緊打驗證碼個個系統丫?
如果係講緊個個既話.. OMG 我唔怪你 :)
作者: 神閃哥    時間: 2013-11-9 22:16:45

隻GAME識檢測外掛,
您地<冰天雪地>個步驚云同埋波波允兒自己清楚
冇人咁得間成日開住錄影去錄,
佢絕影本身識隱身
系統知就好,講咩都係浪費
延時個問題,你自己去星巴克or校園網試試,唔lag只係上網個方式唔同

我求下你唔好on 9啦好嗎?
第一:錄影個個唔係步驚云 唔係波波允兒 你睇清楚條片先講啦
第二:絕影本身識隱身 我知 咁點? 而家尐伊安系絕影咩? 都係個句 你睇清楚左條片先啦 寵物對戰啊 關個人物咩事啊 出到人物d技嫁咩
第三:根本唔關lag事 要lag既幾時都lag 會吾會系追住人黎打 或者 俾人打個陣先黎 lag 甘巧合?一次ok巧合 兩次ok再巧合 三次 四次 五次 十幾次甘閃都系巧合?

作者: hehehahaya    時間: 2013-11-9 22:41:33

之前打會戰都有人試過用外掛O___O
作者: 神閃哥    時間: 2013-11-9 23:01:22

之前打會戰都有人試過用外掛O___O

hehe
作者: 豆釘    時間: 2013-11-9 23:49:25

伊安姐,我上黎抽下水姐,,咁靈喵以前係有咁講過我咪講返,咁果次佢真係燥到唔想玩,係有人氹返佢先玩返:)

作者: 豆釘    時間: 2013-11-10 00:01:19

pgchicken 發表於 2013-11-8 11:39
經過原廠及我方討論,認為片段中玩家有使用外掛或網絡延遲的可能。由於未有確實證據,無法單憑玩家提供之片 ...

GM其實話網絡延遲GE可能性唔係話冇..只係,你望下係咁順GE出技同其他人物都好順咁走GE情況下,佢竟然可以好似信長開閃戒閃成十幾個身位..有可能會單一延遲嗎:)?
作者: di8    時間: 2013-11-10 00:19:41

外掛又好延遲又好 如果繼續係咁 隻GAME你自己玩晒佢啦

靜觀其變 密切留意事態發展
作者: bbiloveu3333    時間: 2013-11-10 00:38:30

Ailiao 發表於 2013-11-9 21:25
仲有 咩隻game識檢外掛?.? 識就唔叫我地提供啦7.7
你唔係講緊打驗證碼個個系統丫?
如果係講緊個個既話.. OM ...

識唔識檢外掛問gm咪知
新ser人係少,
但戰場都唔止你地<冰天雪地>一家
點解別人就要比你地殺?
咁遊戲都唔洗設戰場,你自己睇自己咪得
殺唔到人就亂講別人起哄得你地咁閑
以後你唔中意個人,你打唔過個人,都影左段相比GM讓GM封哂人
自己睇自己玩算

作者: Ailiao    時間: 2013-11-10 00:50:14

大佬 你明唔明個重點係邊 你有冇用眼睇?
家陣話佢神閃 殺唔到人還殺唔到 仲有 咩戰場就比我地冰天殺?
由頭到尾冇話唔比 只係叫唔好殺刷分 okfine 你地殺既話 我地咪照殺番囉
唔鐘意佢都只因為佢做到咁 好地地玩既話 我洗開到呢個post 你自己諗啦 又唔見我話其他人  sosad
作者: 禾是瞳    時間: 2013-11-10 01:25:26

bbiloveu3333 發表於 2013-11-10 00:38
識唔識檢外掛問gm咪知
新ser人係少,
但戰場都唔止你地一家

請問關公會咩事0.0???

點解係都要拉<冰天雪地>落水
作者: bbiloveu3333    時間: 2013-11-10 01:32:15

禾是瞳 發表於 2013-11-10 01:25
請問關公會咩事0.0???

點解係都要拉落水

<冰天雪地>公會搞出個事係到咬住人唔放啦,你地咪想讓人都唔玩得你地稱王而已,又想gm封哂你唔中意個人,自己人係到開掛比封左一日唔認仲要狗喊抓狗
作者: 禾是瞳    時間: 2013-11-10 01:51:01

bbiloveu3333 發表於 2013-11-10 01:32
公會搞出個事係到咬住人唔放啦,你地咪想讓人都唔玩得你地稱王而已,又想gm封哂你唔中意個人,自己人係到 ...

自己人係到開掛比封左一日唔認仲要狗喊抓狗<--

有證據咪拎出泥囉

咪吹件事出泥當真係有發生先得嫁
作者: di8    時間: 2013-11-10 01:55:44

~~~~~~~~~~~~~~~~~~溫馨提示~~~~~~~~~~~~~~~~~~
晴空如果要把帳號停權是會出帳號停權公告的喔^_<

現附上2011-07-23的帳號停權公告給各位參考一下喔
http://gd.alta.hk/gamenews/82?time=1384018723

引用官方語句:
"請玩家們切勿使用外掛等不當方式進行遊戲,官方堅決杜絕任何使用外掛影響遊戲平衡的行為,對於使用外掛破壞遊戲平衡的玩家,一經查證,予以凍結。"

用外掛是會被永久停權的
請玩家朋友們切勿貪圖一時的方便,以免貪小失大。官方查緝人員將不定時主動查詢可疑玩家,敬請留意。<3<3<3

良好的遊戲環境,讓你我一起共同守護!
作者: 神閃哥    時間: 2013-11-10 02:05:35

識唔識檢外掛問gm咪知
新ser人係少,
但戰場都唔止你地<冰天雪地>一家
點解別人就要比你地殺?
咁遊戲都唔洗設戰場,你自己睇自己咪得
殺唔到人就亂講別人起哄得你地咁閑
以後你唔中意個人,你打唔過個人,都影左段相比GM讓GM封哂人
自己睇自己玩算

首先,我冇話過戰埸系<冰天雪地>一家既
其次,而家唔係殺唔到人就起哄, 而係我地發現有人""""疑似""""使用外掛程式進行遊戲,而唔係你口中所講既殺吾到人就起哄
再講,而家唔係拍左段"片"或影張"相"比GM就可以叫GM封人 ,而家我地只係拎左証據出黎等GM查證姐
最後,好心你講野就有D POINT 吾好系到亂甘講, 我地呢就有哂証據既

溫馨提示:不如你番去讀多幾年書先啦,咩叫"影左段相"
作者: 神閃哥    時間: 2013-11-10 02:14:47

<冰天雪地>公會搞出個事係到咬住人唔放啦,你地咪想讓人都唔玩得你地稱王而已,又想gm封哂你唔中意個人,自己人係到開掛比封左一日唔認仲要狗喊抓狗

照你甘講,係吾係為左維持住隻GAME,有人用外掛就視而不見,吾應該處理,免得遊戲冇哂人
系呢,隻GAME識檢測外掛←連呢D你都知,甘你應該冇理由吾知 如果官方系因為開掛或其他原因去停權(封)一位玩家帳號系會出公告嫁喇?
甘點解封左步驚云,同波波允兒AC都冇出公告既而且仲要封你所講既一日TIM
照我所知,佢地只系冇打武道會就俾人話封,步驚云就系絕影黎既,引用番你個句啦"絕影本身識隱身",人地隱身咋WO 開咩掛?

你講D野真系好好笑,完全冇論據去支持你既論點
作者: 神閃哥    時間: 2013-11-10 16:03:18

作者: Ailiao    時間: 2013-11-10 16:52:53

di8 發表於 2013-11-10 01:55
~~~~~~~~~~~~~~~~~~溫馨提示~~~~~~~~~~~~~~~~~~
晴空如果要把帳號停權是會出帳號停權公告的喔^_<

呢個我都唔知喎 多謝提醒^^
呢下真係等d人唔可以係度亂講嚕:P
冇打武道就比d有點兒低智商既人話封一日 真係好笑XD
要砌人生豬肉都要拎d偽證出黎啦 連偽證都冇都敢亂咁砌人 冇藥醫也冇藥醫:)
作者: Ailiao    時間: 2013-11-10 16:57:24

bbiloveu3333 發表於 2013-11-10 01:32
公會搞出個事係到咬住人唔放啦,你地咪想讓人都唔玩得你地稱王而已,又想gm封哂你唔中意個人,自己人係到 ...

狗喊捉狗係邊位呢:)
有人拎埋話用外掛比人封係會出通告呢個野出黎啦喎
大佬 你依家仲有咩招未洗出黎嫁 :P
都唔知邊d冇腦既人散埋封1日既流料出黎 果然 d人真係9up當秘級 XD
仲有埋d死士幫手 真係(巴尸米閉)Wo~
作者: joker-kit    時間: 2013-11-11 02:38:46

技術|~ 無解釋
作者: Galx898    時間: 2013-11-11 03:56:02

投訴照舊~神閃接受!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!你有你投訴~佢有佢神閃!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: Galx898    時間: 2013-11-11 04:03:46

你地今日閃左未呀????
我就閃左啦~{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}
作者: Ailiao    時間: 2013-11-11 08:29:30

Galx898 發表於 2013-11-11 03:56
投訴照舊~神閃接受!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!你有你投訴~佢有佢神閃!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

XD 正丫 講得好 哈哈
作者: 嘩嘩大野    時間: 2013-11-11 15:57:15

Ailiao 發表於 2013-11-7 08:46
佢隻寵根本一個神既存在 隻寵比人打5%發動驚魂 機率形同99%XD

我都試過 一衝埋去就驚魂 試過好多次
真係100%咁仔- -"
作者: Ailiao    時間: 2013-11-11 20:00:05

gm正係識叫人提供證據 證據有啦 比左片又話要討論 討論左差唔多成個星期啦 就冇左結果
點解唔好好地 自己去查佢呢? 比左證據又唔信 道理一大倫 廢話一大堆 簡簡單單咁去查下都唔做 你要我地玩晴空玩得點安心丫?
依家真心覺得同客服講根本係變左自己個腦都有問題 完全係曬時間曬精神 曬能氣!!!
作者: Tos鬼    時間: 2013-11-11 21:41:53

其實官方成日講咩證據/口\
比完又咪又係話查唔到有問題, 之後當冇事發生
其實不如GM你開隻人上去同佢打埸, 你咪知發生咩事囉- -.......
N年前豬喵影哂相, 結果遲遲唔處理,結果又同呢單野一樣, 搞到佢無心情唔玩
E家又有人提訴, 官方下下都係仲係要玩家提供資料,證據, 點解唔認真少少,開隻人上去睇下發生咩事呢
作者: hehehahaya    時間: 2013-11-11 23:45:37

玩家都咁認真比埋證據@@
好做野XDDD
作者: Ailiao    時間: 2013-11-12 01:24:37

gm係無心查既話早d講 咁我唔洗再放錢放心機落去玩 ~~
個陣真係可以慳番啖氣暖下個肚啦 XD
又唔洗日日對住d外掛燥底~
作者: pgchicken    時間: 2013-11-12 11:21:27

其實前面都覆左,單憑片段無法判定玩家係咪用外掛,即使入到game見到佢咁樣都無辦法,最多都係懷疑,但懷疑係構唔成證據。

呢個情況同一般外掛掛機唔同,外掛掛機可以用GM角色當面問佢問題測試佢係咪外掛,但如果真係有閃身既外掛,營運團隊只可以呼籲玩家有搵到外掛即時提供俾官方做封停外掛程式既處理。

營運團隊同時亦強烈遣責用外掛既人,大家切勿以身試法。

作者: pgchicken    時間: 2013-11-12 11:31:02

個人意見:我地唔係唔做,只係做唔到,試諗下就咁凍左佢既後果同埋之後會點就知。最有效方法都係直接封左舊野,營運團隊都有去google,但只係搵到一般升lv掛機野
作者: Ailiao    時間: 2013-11-12 11:39:50

pgchicken 發表於 2013-11-12 11:21
其實前面都覆左,單憑片段無法判定玩家係咪用外掛,即使入到game見到佢咁樣都無辦法,最多都係懷疑,但懷疑 ...

如果我地有呢個外掛 就唔洗叫你去查啦
我地唔係營運團體 能力有限 先比證據你睇 話你知佢有可能用不當程式 唔係叫你即時封佢 最起碼想你地去查佢 雖然我地係主觀認為佢用外掛 但你地查到唔係 我地又有咩好講
但我依家係乜都見唔到 正係見到佢越用越倡狂 咁我地呢d守法既人 睇住個犯法既仲係安然無恙 我地唔燥底先奇啦!!!!
作者: Ailiao    時間: 2013-11-12 11:51:27

pgchicken 發表於 2013-11-12 11:31
個人意見:我地唔係唔做,只係做唔到,試諗下就咁凍左佢既後果同埋之後會點就知。最有效方法都係直接封左舊 ...

警察懷疑個某人係犯人都可以叫佢番去警局協助調查啦
你地係營運方 若果發現有人疑似用外掛 破壞遊戲平衡
即係你地得到合理既懷疑而去做野都唔得啦喎?
調查一個人姐 又唔係叫你地調查全ser
作者: pgchicken    時間: 2013-11-12 12:38:50

Ailiao 發表於 2013-11-12 11:51
警察懷疑個某人係犯人都可以叫佢番去警局協助調查啦
你地係營運方 若果發現有人疑似用外掛 破壞遊戲平衡 ...

首先官方唔係警察,兩者權力係唔同。
而調查結果就係該位玩家有機會用外掛,亦有機會唔係,證據不足無法採取進一步行動。

作者: Ailiao    時間: 2013-11-12 12:42:30

pgchicken 發表於 2013-11-12 12:38
首先官方唔係警察,兩者權力係唔同。
而調查結果就係該位玩家有機會用外掛,亦有機會唔係,證據不足無法 ...

你地係營運管理個方 唔通冇權去查?
照你咁講 邊個疑似用外掛都冇罪啦
仲有 點先叫夠證據 唔通要上埋人地屋企 拍住片咁詳細介紹隻外掛點用先叫夠證據?
作者: 牛奶貓    時間: 2013-11-12 15:37:21

唔好同佢玩囉冇計
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-12 17:08:24

是咪延遲試下就知道,如果是延遲用 指定目標類技能 可以對目標造成傷害,而 瞬間移動 是可以由50公尺外閃過鳳j大炮而不造成傷害。
而關於寵物問題,5%的發動其實好高下,我只寵物的5%暈都成日發動。

不過一句講曬,有無用外掛自己知,其他人點念就見仁見智啦~                                             

by 夜靜蕭語

作者: Simsimi    時間: 2013-11-12 18:56:15

用外掛玩有咩意義
作者: Ailiao    時間: 2013-11-12 19:51:44

pgchicken 發表於 2013-11-12 11:21
其實前面都覆左,單憑片段無法判定玩家係咪用外掛,即使入到game見到佢咁樣都無辦法,最多都係懷疑,但懷疑 ...

今日更新出個個呼籲公告最起碼表面上比人知 你地有可能真係有做野啦 咁樣氣都可以順d
希望你地真係會密切留意比人投訴既人 亦希望晴空真係可以杜絕外掛啦 :p
作者: Ailiao    時間: 2013-11-12 19:53:48

qqaazz1998 發表於 2013-11-12 17:08
是咪延遲試下就知道,如果是延遲用 指定目標類技能 可以對目標造成傷害,而 瞬間移動 是可以由50 ...

如果連你隻野都咁易發動 咁晴空真係要審視下個d技既發動率^^
5%都咁易出 又唔見衝裝同合武都係咁易:'(
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-12 20:06:13

Ailiao 發表於 2013-11-12 19:53
如果連你隻野都咁易發動 咁晴空真係要審視下個d技既發動率^^
5%都咁易出 又唔見衝裝同合武都係咁易:'( ...

遊戲衝裝同合武失敗是正常,差別在於技能發動失敗沒有什麼影響,而衝裝同合武失敗會損失材料。至於衝裝同合武機率的問題要問官方,我無話事權,我只知道我的5%發動率打5只怪出一次左右。
作者: Ailiao    時間: 2013-11-12 20:17:16

原來只係同一個數值既機率 發動率都可以咁多版本 真係夠曬神奇
咁唔洗比個%數出黎 正係話隨機發動啦 :)
等人唔洗理機率 正係睇人品算 XD
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-12 21:18:05

Ailiao 發表於 2013-11-12 20:17
原來只係同一個數值既機率 發動率都可以咁多版本 真係夠曬神奇
咁唔洗比個%數出黎 正係話隨機發動啦 :)
等 ...

那真是要問gm先知
而且機率又唔是100%,失敗咗你可以賴邊個?本來機率就是運氣的問題,只不過是機率越高成功機會越大

作者: hehehahaya    時間: 2013-11-13 10:50:05

強烈譴責令我諗起中國/________\
作者: Ailiao    時間: 2013-11-13 11:40:30

[/quote]qqaazz1998 發表於 2013-11-12 21:18
那真是要問gm先知
而且機率又唔是100%,失敗咗你可以賴邊個?本來機率就是運氣的問題,只不過是機 ...
[/quote]

話你知啦 數值100%都唔係一定係100%嫁XD
咁都唔知? 失敗左仲可以賴邊個姐 緊係賴自己啦  冇人品丫麻:P
作者: donutmuimui    時間: 2013-11-13 18:36:08

技術
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-13 20:21:40

Ailiao 發表於 2013-11-13 11:40
qqaazz1998 發表於 2013-11-12 21:18
那真是要問gm先知
而且機率又唔是100%,失敗咗你可以賴邊個? ...[/quote]

你知是自己人品問題咪得囖
作者: Simsimi    時間: 2013-11-14 01:24:28

機率100%都有裝可以減左d去啦
作者: hehehahaya    時間: 2013-11-15 22:57:17

技術?吹到呢/3\
神手WOW
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-15 23:13:06

hehehahaya 發表於 2013-11-15 22:57
技術?吹到呢/3\
神手WOW

作者: Dang    時間: 2013-11-15 23:15:40

海SER玩家到此一遊:X
作者: hehehahaya    時間: 2013-11-15 23:19:05

qqaazz1998 發表於 2013-11-15 23:13

夜月無聲柳寂靜
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-15 23:28:30

hehehahaya 發表於 2013-11-15 23:19
夜月無聲柳寂靜

做咩
作者: hehehahaya    時間: 2013-11-18 10:25:55

詩人WOW A_A
床前明月光

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2