AGAMES 討論區

標題: 其實我好想知.... [打印本頁]

作者: label25000    時間: 2013-10-2 04:13:09     標題: 其實我好想知....

龍騎一轉個技

猛攻戰技

呢個佢話係加攻擊速度, 咁佢其實係加攻速? 普攻速度? 定係咩呢? 會唔會包含法速呢? 定係包括哂所有攻擊無論物理/術法/普攻既速度呢?...點解D說明唔可以統一D啊

作者: FKON    時間: 2013-10-2 08:21:55

應該係普攻攻速
作者: 00852340    時間: 2013-10-2 10:52:48

字面上應該係全部都加

但係佢地好鍾意事後追加說明....

都係叫gm解話好d
作者: bitc2036    時間: 2013-10-2 11:16:07

正常係法速值,攻速值,攻擊速度

但攻擊速度高五代表d物技cd快,只係普攻快,cd快係睇攻速值/法速值

如有錯誤請見諒
作者: pgchicken    時間: 2013-10-2 11:39:45

提高攻速率,即係個%數。其實上星期免費重技果陣你地咪可以試下
作者: label25000    時間: 2013-10-2 12:37:57

pgchicken 發表於 2013-10-2 11:39
提高攻速率,即係個%數。其實上星期免費重技果陣你地咪可以試下

其實我意思係...如果個技係攻速率既...

點解佢唔直接寫提升XX%攻速率咪得..而又另寫攻擊速度 = =

好似有D 其他職既技 都會寫明好係 攻速值 法速值 普攻速度 攻速率 法速率

咁樣咪易明D囉....

另外你地之前都有D 說明唔係咁統一 之後都改番好統一D (E.G 爆擊 你地之前都有改番統一 同
咩全屬性抗性果度)

其實我最想知...唔係個技真正加既係咩....而係你留意番我POST最尾果句 點解D說明唔可以統一D啊

就係咁之麻 ...ANYWAY THX GM
作者: label25000    時間: 2013-11-8 09:54:17

uva 發表於 2013-11-8 02:07
我又黎呃分啦A_A

我又呃
作者: cyw02125    時間: 2013-11-8 10:38:11

提高攻速率,即係個%數
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-14 20:55:01

簡單來講姐是加普攻速度,如果攻速率高,1秒內用完技能仲可以普攻2下
作者: donutmuimui    時間: 2013-11-15 19:03:02

普攻攻速

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2