AGAMES 討論區

標題: 覺唔覺得金副制度有好大進步空間 [打印本頁]

作者: bravecollection    時間: 2013-9-30 13:31:32     標題: 覺唔覺得金副制度有好大進步空間

60金裝制度暫不討論
就70金裝而言...
呢"4個"英雄副本,已經出左近1年(上年10月3日更新出)

目前經驗黎睇...以開80%掉寶下(雙符+杖+溫泉+稱),王掉金裝率大約有20%
再出自己的金裝 係1/15(計埋龍騎).... 即係打一次王出自己金裝機率只得1~2%(個人覺得)
儲齊5件......

改版活動 增加金裝進入次數....不如增加金裝掉出機率
就算你改到100%出金, 玩家都仲要抽1/15.... 真心認為,唔過份...

目前情況...
已連續單刷3個月金副,都出唔到自己件金....
隻人仔係英雄副本已經打滾左超過150小時...雙寶符已經食左一set....都打唔齊一套裝
設定 會唔會過份左

由前年玩到依家...真係灰心了...
原本台灣更新出金盒,我開心左一陣,起碼我自己單刷到金副,叫做易儲左,
但原來香港唔跟,唔跟唔代表解決到問題, 而你一直唔覺得掉金率極低係問題,先係問題
你個送禮包都賣左2百幾個....我唔等點用,時裝沖好哂都買左5個...
隻game 出咁耐我咩包咩職業卡都買齊..
但有裝有寵有耐性..... 冇運都打唔到自己想要的裝...
投降了.... 日日幾開掛機換黎既只係失望..

最後,跪求gm 回覆...

作者: namnamv3v    時間: 2013-9-30 17:41:04

睇人品...我有FD打左1星期70金 出左3件夜龍金
作者: bravecollection    時間: 2013-9-30 18:30:35

係呀,我咪岩岩封頂75 lv 果時開始打....岩岩好爽,1日出2件,第3日出埋第3件...
之後咪......咪到依家 打多3個幾月都出唔到第4件.....
作者: Ceci311    時間: 2013-9-30 19:35:58

金盒就免了
作者: label25000    時間: 2013-9-30 19:47:25

*****改版活動 增加金裝進入次數....不如增加金裝掉出機率
     就算你改到100%出金, 玩家都仲要抽1/15.... 真心認為,唔過份...

就呢一點黎講...又真係好有道理....

作者: YAU♥.    時間: 2013-9-30 21:14:36

係=.=
我隻武尊d裝打左好耐都未齊
反而我隻0仙1個月到就齊
之後再幫人打金副又係甘趺金裝比我..
作者: 蜜糖星星XD    時間: 2013-10-1 16:28:24

唔知點解 我覺得某D職 好似特別易出-_-"
作者: 赫海    時間: 2013-10-1 17:58:41

心諗gm出個70金裝送禮包啦...不過無可能
作者: 蜜糖星星XD    時間: 2013-10-1 18:55:59

神巫<我覺得特別易出-.-同d fd打 2-3個神巫都出勁多
作者: bravecollection    時間: 2013-10-3 09:39:14

Gm回貼,心情好就回幾粒字抽下水,敏感d既連愛莫能助都廢時講,明明有on有出新post,做gm係咪要做到咁,起碼你走出黎,講出金裝個機率就係咁低,呢個係game設定,你地覺得無問題,咁班玩家 最少都知佢地講既野你有睇到,
作者: 小氣球    時間: 2013-10-6 10:48:17

bravecollection 發表於 2013-10-3 09:39
Gm回貼,心情好就回幾粒字抽下水,敏感d既連愛莫能助都廢時講,明明有on有出新post,做gm係咪要做到咁,起 ...

識答既POST佢咪回應囉,唔識答/講中佢死穴?彩你都有味
作者: 龍雍    時間: 2013-10-9 15:25:37

Gm:回唔回應都係咁嫁啦,應又比人插,唔應又比插。
作者: IamAzYui    時間: 2013-10-14 20:54:52

Gm回貼,關你蛋治
作者: pgchicken    時間: 2013-10-15 10:31:51

我地一路都同原廠研究各種可行性

[頭盔]但事先聲明上次金箱唔係我地諗出黎[/頭盔]

作者: 蘋果小孩    時間: 2013-11-6 21:07:23

A.A 多謝 GM
作者: cyw02125    時間: 2013-11-6 23:45:16

十分同定,一定要改
作者: 狂狂寶貝    時間: 2013-11-16 00:49:43

十分同定,一定要改

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2