AGAMES 討論區

標題: 晴空沒落 [打印本頁]

作者: 漢堡熊o3o    時間: 2013-9-29 17:37:27     標題: 晴空沒落

極度懷疑GM無腦...
晴空物語都已經唔係多人玩
前幾日上到去,個互頻幾分鐘都無人講野
朋友表都唔知有冇10個ONLINE既

舊職又唔改返勁小小,又吸引唔到班老手返黎玩
宜家你仲要改廢新職 走埋一大批夜瀧
真係無眼睇落去....
仲有人會敢去課金,去玩新職?
玩完咪又係比人改廢

夜瀧改咩都好 強烈要求改返狂海CD
批夜瀧就會返黎

武道會都唔知有幾多隻職係齊人...
霜森s1攤小到...
公會系統咁耐都唔出6lv7lv/__\都無心機再做會任

宜家仲有隻新game搶左晴空唔小客仔
再係咁晴空真係...汁得/___\

唔鐘意唔好插THX

作者: mrshing    時間: 2013-9-29 17:49:07

新職不斷出 勁得一排 又要改廢 唉.
愈出愈多職 金裝又愈黎愈難出
淨係吾同職都吾知幾多件 仲未計埋D神器呀 垃圾裝甘..
晴空真係... 大不如前
作者: qqaazz1998    時間: 2013-9-29 18:19:47

mrshing 發表於 2013-9-29 17:49
新職不斷出 勁得一排 又要改廢 唉.
愈出愈多職 金裝又愈黎愈難出
淨係吾同職都吾知幾多件 仲未計埋D神器呀 ...

晴空同2年前真是差好遠,2年前入主城好lag..e+..
作者: FKON    時間: 2013-9-29 19:39:20

呢d問題要搵傳奇解決

金裝真係難打到爆,

同埋職業真係好大問題大部舊職都無變動
出埋d新職吸金
作者: de_lay    時間: 2013-9-29 19:43:37

早走早着...不停LOOP>>>>出強角(要你用錢用野落去)>改弱
原本舊職..永無出頭天.......
作者: Ceci311    時間: 2013-9-29 22:38:27

講到尾,D夜龍咪又係老手D分身
作者: 黑黑BB    時間: 2013-9-29 23:30:28

點解會關gm事@@?
朋友上線十個都冇明顯系你既問題wo
我今年4月開始玩都冇見所有職武道都齊人╮(╯▽╰)╭
只要有人洗錢就唔會汁架啦
其實出左甘耐都仲有甘上下人數已經好好
作者: qqaazz1998    時間: 2013-9-30 10:48:47

黑黑BB 發表於 2013-9-29 23:30
點解會關gm事@@?
朋友上線十個都冇明顯系你既問題wo
我今年4月開始玩都冇見所有職武道都齊人╮(╯▽╰)╭

武道唔齊人唔一定代表無人,我自己都唔中意打武道
作者: pgchicken    時間: 2013-9-30 12:11:38

技能改強改弱真係睇台灣頭

另外資料顯示夜瀧改弱後,登入人數增加左10%

作者: 巧克力巧克力    時間: 2013-9-30 12:47:10

回:#9
個人覺得,因為係每日十點登入GE 功效 -v-'
作者: bravecollection    時間: 2013-9-30 13:35:45

pgchicken 發表於 2013-9-30 12:11

另外資料顯示夜瀧改弱後,登入人數增加左10%  ...

只係有新職,而且3轉送7色..多左人多開ac 幫自己升....

同夜龍改技沒直接關切
作者: 小雪神神    時間: 2013-9-30 16:23:38

晴空真係無動力再玩 =___=|||
作者: chakkuen    時間: 2013-9-30 17:16:19

我覺得登入人數多左10%.係因為D人上番黎放下野.再閃人.個人意見
作者: Ceci311    時間: 2013-9-30 19:35:09

支持既咪繼續玩.唔支持既咪轉GAME
冇咩好值得講
作者: FKON    時間: 2013-9-30 20:19:38

話說GM,知唔知幾時又出LV 上限同4轉呢
作者: 赫海    時間: 2013-10-1 17:55:19

pgchicken 發表於 2013-9-30 12:11

另外資料顯示夜瀧改弱後,登入人數增加左10%  ...

關咩夜瀧事呀,改吾改技味又係咁玩[67小夜瀧路過...]
無10點個活動,無新職你睇下仲味登入人數增加左10%
作者: label25000    時間: 2013-10-2 03:31:58

赫海 發表於 2013-10-1 17:55
關咩夜瀧事呀,改吾改技味又係咁玩[67小夜瀧路過...]
無10點 ...

語言偽術麻
作者: a0402037    時間: 2013-10-5 16:55:07

知前都有挽但唔挽好耐了
作者: 蜜糖星星XD    時間: 2013-10-6 11:12:28

gm搵野黎講-.- 不停有10點送野活動 d人多開拎野 緊係多左人啦
作者: TMKKI    時間: 2013-10-6 13:06:59

出咁多職...雖然係比玩家多d選擇 但係都要諗下舊職d人咖
金裝難打不旦止,d新職仲要屈過舊職 d人真係會肯玩咩
認真...話平衡返d職業....我唔多覺有平衡得咁明顯lo

作者: cylam    時間: 2013-10-7 20:16:06

不如你考慮下改勁番啲舊職
可以平衡之餘, D人又會當佢地係新職咁玩咪仲好
作者: elkie8888    時間: 2013-10-8 11:39:18

宜家手機game好玩過晴空了
作者: helix5b28    時間: 2013-11-17 14:26:54

隻GAME好多問題

第一 副本冇野好玩
新副我唔知啦下,,,
我60LV魚靈可以單刷60 5人副仲要係成身加5個D裝
暴雪慢慢放風爭一定得
太易啦,,仲要有咩單人副
OK FINE 有單人副都冇野
但係單人唔好易打成咁又掉咁多野又咁多經啦lol
咁米令到咩靈先呀狂偉呀個d團職冇人玩囉

好啦易都唔係問題
仲要掉d冇用o的野
做下好心,掉d貴野
咁米多d人刷副,小d人打pvp囉

第二
副冇人玩,好啦玩pvp
pvp又米鬥秒殺,,

功擊係數食咁多
我玩個陣啦下,,個個都沖功膠 血膠唔直錢
再過份d坦都要秒人先有前途

講下自己啦,
個陣pvp好多人玩ma
我好中意兔仔,米整隻舞月
本來係沖單睇傷打PVP 開糖糖暈個1秒變身秒人,
風g我都可以用糖暈啦
暈先就我win

跟住死個12連擊
唔緊要wor 你12連擊我都係鬥秒姐
我_ 你同我盾暈
唔知點好 打又唔係唔打都唔係
知後唔知係米改左小小野,但係唔食抗性照樣神
我同夜龍打佢70%冰抗唔知玩咩好

跟住而加睇下隻新職,,
一堆仇恨扣傷回血
佢會唔會比人12連擊秒呢我真係唔知,
都係好事泥o的,,,起碼都係向防秒殺方向,,

然後我真係好中意隻新職個套連技,
好有創意嗯嗯
但係好似好屈咁..?

希望隻game向呢個方向行:
1) 加強防禦係數,
2) 加強副本難度同掉野,從而加強團隊職地位,
3) 加大秒人技副作用,
    好似我n年前講過o的mp水cd加長, 復活增加mp消耗 , 增加扣mp/sp裝數量 etc

btw連擊真係好勁,, 改弱可以係機率同多從連擊傷害入手,,

其實我係n咁多年前夜龍出個陣就出走,,
e+打lol打到悶又番泥玩下,,, 好啦加油呀呢個game

好啦講咁多都係冇咩用架啦我知,,,

作者: 提淽    時間: 2013-11-19 05:30:08

懷念最初那個熱鬧的晴空..
作者: kaRaSu    時間: 2013-11-19 16:58:09

批夜瀧咪又係分ac黎

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2