AGAMES 討論區

標題: TO: GM 崩天滅牙三轉技能 肉斬骨斷 發動唔到!? [打印本頁]

作者: dantekto    時間: 2013-9-26 10:19:21     標題: TO: GM 崩天滅牙三轉技能 肉斬骨斷 發動唔到!?

肉斬骨斷
當HP低於 80 %時,攻擊時會提高攻擊值 3 %、物理爆擊率 2 %、攻速值 3 %,持續 3 秒。當HP低於 66 %時,攻擊時會提高攻擊值 6 %、物理爆擊率 5 %、攻速值 9 %,持續 3 秒。當HP低於 33 %時,攻擊時會提高攻擊值 15 %、物理爆擊率 8 %、攻速值 15 %,持續 3 秒。

GM 我試過比人打到死個BUFF都唔出現 唔該搞搞佢

作者: billyihy    時間: 2013-9-26 11:27:25

你有冇攻擊丫-.-?
應該係要攻擊時先會發動
作者: pgchicken    時間: 2013-9-26 11:40:37

測試後發現如說明所述,攻擊後即會觸發
作者: dantekto    時間: 2013-9-26 11:58:00

者係招技冇問題?
作者: qqaazz1998    時間: 2013-9-26 19:28:57

HP低於 80 %時攻擊時會提高攻擊值 3 %、物理爆擊率 2 %、攻速值 3 %,持續 3 秒。當HP低於 66 %時攻擊時會提高攻擊值 6 %、物理爆擊率 5 %、攻速值 9 %,持續 3 秒。當HP低於 33 %時攻擊時會提高攻擊值 15 %、物理爆擊率 8 %、攻速值 15 %,持續 3 秒。
望清d技能介紹- -

作者: qaz90475963    時間: 2013-9-27 11:13:15

如果我本身HP低於 66 %,攻擊既3秒之後仲係HP低於 66 %,咁我攻擊果陣仲係迷有呢個BUFF?
即係假設我長期KEEP住HP低於66﹪,我攻擊時係迷長期有BUFF?
作者: qqaazz1998    時間: 2013-9-27 17:12:51

qaz90475963 發表於 2013-9-27 11:13
如果我本身HP低於 66 %,攻擊既3秒之後仲係HP低於 66 %,咁我攻擊果陣仲係迷有呢個BUFF?
即係假設我長期KE ...

我估應該是,因為技能無講,但希望有玩噶人講下
作者: 豆仔    時間: 2013-9-27 18:03:00

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2