AGAMES 討論區

標題: 唔好咁過分得唔得呀官方 [打印本頁]

作者: 帳號已被使用    時間: 2013-9-18 17:26:34     標題: 唔好咁過分得唔得呀官方

0914~0917 3個大SER 接近廿條分流,你同我捉277個,仲要277個全部傻仔名?係唔係做野?明顯吹名出黎扮啦.叫條友認真捉,1日唔封500都難.
作者: 大覺屋師真    時間: 2013-9-18 18:22:02

今日上線客串GM捉外掛先知... 捉一個外掛有成串流程要做,明知佢掛緊機,但都一定要俾足時間佢回應先可以踢佢落線兼停權,真係唔係你想像中見佢好似掛緊機就即刻做野架~~~
作者: 00852340    時間: 2013-9-18 18:31:17

大覺屋師真 發表於 2013-9-18 18:22
今日上線客串GM捉外掛先知... 捉一個外掛有成串流程要做,明知佢掛緊機,但都一定要俾足時間佢回應先可以踢 ...

咁點解次次捉都係d無關痛癢既低lv分身ac.....

好多人報左好多次既高lv外掛仲係一直係度掛緊
作者: 遊手好閑    時間: 2013-9-18 18:31:52

師真大佬好野 @w@
作者: 大覺屋師真    時間: 2013-9-18 18:34:07

00852340 發表於 2013-9-18 18:31
咁點解次次捉都係d無關痛癢既低lv分身ac.....

好多人報左好多次既高lv外掛仲係一直係度掛緊 ...

我地唔會理佢係分身定係正身,不過我地會跟據舉報數量逐去個查,俾人舉報得多個d就會查得密d。咁但係如果我地查佢佢又正常,問佢野佢又有回應既話,真係唔可以亂咁封架喎。
作者: pang1016    時間: 2013-9-18 19:11:44

很多是玩家凌晨掛神諭,game掛機,有警報系統,自己就係部電腦到一路睇電影一路開隻game係度掛,一有其他玩家入左佢範圍就會響,呢啲人的確外掛,但係你會點捉?
作者: 8899    時間: 2013-9-18 19:15:04

pang1016 發表於 2013-9-18 19:11
很多是玩家凌晨掛神諭,game掛機,有警報系統,自己就係部電腦到一路睇電影一路開隻game係度掛,一有其他玩 ...

乜你知得咁詳細...
有在用嗎??
作者: 大覺屋師真    時間: 2013-9-18 19:18:06

pang1016 發表於 2013-9-18 19:11
很多是玩家凌晨掛神諭,game掛機,有警報系統,自己就係部電腦到一路睇電影一路開隻game係度掛,一有其他玩 ...

請提供外掛,我們會封左佢等佢唔用得。
作者: tonybanlan    時間: 2013-9-18 19:24:36

納SER既迷你吉,飄雪乂
我睇住佢刷左幾粒鐘外掛 仲認左用外掛
檢左幾次 GM到依家都唔肯做野
作者: 美人魚Kenny    時間: 2013-9-19 04:25:42

大覺屋師真 發表於 2013-9-18 18:34
我地唔會理佢係分身定係正身,不過我地會跟據舉報數量逐去個查,俾人舉報得多個d就會查得密d。咁但係如果 ...

我成日比fd 無聊玩舉報幾廿次=.=

作者: bigbgood1234    時間: 2013-9-19 10:40:53

大覺屋師真 發表於 2013-9-18 18:34
我地唔會理佢係分身定係正身,不過我地會跟據舉報數量逐去個查,俾人舉報得多個d就會查得密d。咁但係如果 ...

封鬼 來來去去咪又係果幾個  你地都知架
不過你地更新佢又更新 人地賺依D錢又勤力過你地
所以仲用得就係咁解
作者: TBGD    時間: 2013-9-19 16:36:17

大覺屋師真 發表於 2013-9-18 19:18
請提供外掛,我們會封左佢等佢唔用得。

點睇都係官方你地自己去搵咩外掛啦下話...

外掛聯合國
或者GOOGLE: 幻想神域 外掛

D外掛係收費
但你地賺埋賺埋
賣少少錢
買個外掛 封左佢
係唔係咁難先..
作者: pang1016    時間: 2013-9-19 22:40:45

YAHOO 打幻想神域外掛 已經有一堆出來了
仲分埋台版外掛 同 港版外掛 仲有免費測試版 1個月
作者: 牛奶豆腐    時間: 2013-9-20 00:19:53

TBGD 發表於 2013-9-19 16:36
點睇都係官方你地自己去搵咩外掛啦下話...

外掛聯合國

單係係yahoo 打 幻想神域 外掛 ...
就搵到2種 外掛 一種叫小強 一種叫幻想神曲...
點解dG  M可以錦樣叫玩家去提供 ...你地偽有責任去道絕外掛嫁囉

你地話程序多 ... 錦你地有無林過 去搵個更好既方法 可以更準確更快 可以處理好

作者: 葦原涼    時間: 2013-9-20 02:35:54

官方驚有毒,先叫人提供外掛,搵玩家做白老鼠
作者: 8899    時間: 2013-9-20 02:55:53

葦原涼 發表於 2013-9-20 02:35
官方驚有毒,先叫人提供外掛,搵玩家做白老鼠

外掛聯合國公佈那些外掛有用防毒測試過的..不會有毒
不過很快就收費了...功能還不錯的說
作者: 尐乂死神卍    時間: 2013-9-20 03:31:42

外掛多的是- -"
只怪官方頭腦簡單- -"
一看停權都知小白- -"

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2