AGAMES 討論區

標題: 問一下大家 [打印本頁]

作者: MOLEONG    時間: 2013-9-15 13:43:15     標題: 問一下大家

借問一下補師玩攻擊力同血有無得諗???!!
作者: 00852340    時間: 2013-9-15 13:47:28

我反而想問....

既然想玩攻血點解要選補師??
作者: MOLEONG    時間: 2013-9-15 13:59:28

其實純補一般
系要升速度同埋???防?
作者: 00852340    時間: 2013-9-15 14:29:58

我偷睇其他主琴大部份都係速 防/血
作者: 貓樂師    時間: 2013-9-15 15:27:11

我係攻防琴 , 攻力同血唔係太好...

攻力可以補多好多, 我之前係速血琴, 全加速都唔係快好多
睇自己鍾意點玩, 我洗全攻, 唱慢少少(實試全速唔爭得好遠) 補多好多
而自己打聲望板攻高打快D , 副本就好似差唔多, 尤其而家等壓之後

血果方面, 琴師玩血係打王時我自己覺得唔多實用, 防高扣血都少D條數係番度
但加血少防, 打落黎可能係用噴血, 尤其以鬼洞二王舉個例, 佢暈左你之後
防高可以頂到下噴出黎果D綠色口水.. 但血多, 都暈左啦, 唱唔到補時滅團機會甚高
大家噴血時補自己先.. 定係補隊友先呢 ? 所以我推防多過血, 血量可以靠裝撐

睇你喜歡點玩啦, 你係做純補既可以速防 , 自己想打埋一份既就攻防
衝下裝既.. 琴師集坦補打於一身 , 戰神5人單刷絕對夠打

呢個係由玩到而家洗過3次既自我心得 , 睇下有冇其他高手指點分享
作者: 秒殺你    時間: 2013-9-15 16:21:40

依家咁既lv數...又要玩補又要玩輸出真係冇咩可能...做住純補先啦...n年後開放到99lv先整網..補/攻合一身

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2