AGAMES 討論區

標題: 你地個"停權名單"都唔係日日更新-你來睇下,一日就咁多外掛 [打印本頁]

作者: goodluck08    時間: 2013-9-10 08:49:40     標題: 你地個"停權名單"都唔係日日更新-你來睇下,一日就咁多外掛

外掛多, 多人賣幣, 嚴重影響世界經濟環境!!!!

外掛多, 成個服務器都變得很lag

外掛多, 證明你地公司沒有能力做好一隻遊戲

外掛多, 賣幣者絕對損害貴公司收入來源

外掛多, 點解唔請多一個GM幫手? 賺少D好過你間公司信譽受損!

作者: 秒殺你    時間: 2013-9-10 14:23:31

佢可以做到好似龍珠online個個名單都偷笑..不過龍珠d外掛仲勁過幻想
作者: goodluck08    時間: 2013-9-11 10:06:13

作者: kennyyee    時間: 2013-9-25 13:13:00

更本高級玩家外掛無見GM捉,停權名單99%分身小號,而且捉外掛d方法更本用錯曬,用個GM id去密外掛,全世界外掛設計一有GM行近或密語就會彈game或者響警報通知,所以我打個比喻:d廢材先會用埋d廢材方法。
如果真系有心捉外掛,用個普通號去行一轉全部野外地圖,如果捉唔到超過50級外掛我跟GM你姓
作者: 隱神刑部    時間: 2013-9-26 18:31:54

kennyyee 發表於 2013-9-25 13:13
更本高級玩家外掛無見GM捉,停權名單99%分身小號,而且捉外掛d方法更本用錯曬,用個GM id去密外掛,全世界 ...

5xLv都打披月D怪啦點會捉唔到
作者: hoho0709    時間: 2013-9-26 19:08:36

kennyyee 發表於 2013-9-25 13:13
更本高級玩家外掛無見GM捉,停權名單99%分身小號,而且捉外掛d方法更本用錯曬,用個GM id去密外掛,全世界 ...

唔洗轉一圈,行出去第一個人7成機會是外掛50級以上
作者: wai-v-    時間: 2013-9-26 19:35:03

個瀑布每一隻怪點基本上都有外掛
作者: 帳號已被使用    時間: 2013-10-11 03:53:33

認認真真邊個??LV全部自己升-.-?有,小LO
作者: tonybanlan    時間: 2013-10-11 03:55:34

帳號已被使用 發表於 2013-10-11 03:53
認認真真邊個??LV全部自己升-.-?有,小LO

我66lv 公測第一日開始努力升到依家 依家出左60單人副易升左咁多 我全祝福裝最高一隻怪2萬2經
作者: tommyo0    時間: 2013-10-14 14:34:52

更本高級玩家外掛無見GM捉,停權名單99%分身小號
作者: 涼爽    時間: 2013-10-15 21:54:41

回覆攞金幣 望莫見怪!
作者: ahyin119    時間: 2013-10-15 23:04:27

外掛多, 流失量高, 減低遊戲壽命 .
點解一隻咁受歡迎既game淪落到如此田地
作者: 黑色係傻仔    時間: 2013-10-16 19:43:58

ahyin119 發表於 2013-10-15 23:04
外掛多, 流失量高, 減低遊戲壽命 .
點解一隻咁受歡迎既game淪落到如此田地

係lo 唉唉唉

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2