AGAMES 討論區

標題: 新晴空城心得~~ [打印本頁]

作者: benny65421331    時間: 2013-9-7 15:58:59     標題: 新晴空城心得~~

[attach]9713[/attach]
出左新既晴空城 , WOW 有免費金騎 紫騎

一開波就去打晴空城

點知發現唔係51層打上去

個心有小小難受

姐係叫我地1~100咁打上去?要用幾耐時間呀??

81層 你估下我地用左幾多時間打到81??
( 答案 2.5H )

我地個會係細團 , 冇咩金錢去挽到+10一套 , HP/攻 藍時一套

就只有1塔 魅 0CD 2瀧(過關用)

全部人都冇+10一套 , 過關比你想像難

守塔柱個個組員都出現LAG既現像

HK版同台灣版既級數唔同  冇+15 ,

人地有+15 , 可以高防,高攻 , HK版冇+15 , 一切比想像更難

出野既機率低 , 不如用2H 打2次60層 更好

圖係我果組既最新記綠 自問唔係強 ,已經盡力 (希望有人破到100層啦)

但係D怪真係過份左 , 2~3下可以爆到塔皇盾

希望可以有修改既一日 , 太難打 (你就算放紫/金騎係100層到(必中) 都未必有人可以用E+既實力去打贏)

如果靠日後更新先可以贏到既話 , 睇怕玩家只會慢慢流走

(戰場/金副/日副/晴空城/天魔)得返E幾樣活動仲可以吸引到人

請GM 認真諗下 應唔應該改下個晴空城既難度

黎緊更新完會應該更難打 , (希望有人破到100層啦)

作者: qqaazz1998    時間: 2013-9-7 16:35:47

d時裝都有大啦
作者: bravecollection    時間: 2013-9-7 19:56:25

真心想問,既然你地連十10都未到,點解咁希望十15,人地攻到100樓,都會係自己團,我十15既都想搵個十10,十15既黎打,一班十5十8既咪更加沒人組佢地攻城,人地十15騎往隻火拳周圍走,你睇到會開心啲??
作者: eternalized    時間: 2013-9-8 00:35:00

hk已經有上到100層
btw

打唔贏就會流失玩家?
晴空又唔係得晴空城一樣野
我覺得唔會有影響
又唔係迫你一定要打

改左嘅話周街啲人全部學晒2轉書有咩癮?

作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2013-9-8 03:48:37

佢更新個塔根本無預到會而家就比人攻破100層~

封頂都係得75LV~等差都成廿幾三十級~怪秒你係正常架喎~

如果1~50 / 51~100係分開打~咁咪無晒意思...同埋咁樣既話,1~50層仲邊會有人打,反正51~100都有齊1.2.3.4.5階箱

用五條人命換返黎既...[attach]9722[/attach]
作者: 涼粉    時間: 2013-9-8 09:52:35

我等到自己85lv(or更高)先打~
依家打一場太晒時間, 到時有新裝/4轉技應該會輕鬆得多
作者: 涼粉    時間: 2013-9-8 10:06:46

新裝/4轉技 ?????

2014年應該有
作者: ericwong1997    時間: 2013-9-9 16:40:04

2046 就真xd
作者: qqaazz1998    時間: 2013-9-9 20:40:23

ericwong1997 發表於 2013-9-9 16:40
2046 就真xd

100年後的晴空
作者: o路過o    時間: 2013-9-9 22:50:57

ericwong1997 發表於 2013-9-9 16:40
2046 就真xd

講得好!!!
作者: 牛奶貓    時間: 2013-9-12 12:37:14

涼粉 發表於 2013-9-8 10:06
2014年應該有

到時都唔知仲有冇人玩
作者: Ceci311    時間: 2013-9-13 16:20:56

牛奶貓 發表於 2013-9-12 12:37
到時都唔知仲有冇人玩

掛波應該會有
作者: 巧克力巧克力    時間: 2013-9-20 17:36:29

吾知有冇人中到金騎呢

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2