AGAMES 討論區

標題: 咁樣更新都得~! [打印本頁]

作者: aesopm76490    時間: 2013-9-4 13:31:14     標題: 咁樣更新都得~!

更新得果小小野~你地錢就識搵野又唔做~講真對你呢間公司信心大失
地圖又唔開又話有PVP 乜野都無~!!! 出隻新坐騎又搵錢? 仲有個咩改個錯字? 無野呀~!!!

作者: ccli1204    時間: 2013-9-4 13:38:17

其實我覺得隻game搵唔到幾多錢
作者: cba825    時間: 2013-9-4 13:52:47

生果同GC先搵得多
作者: faixd    時間: 2013-9-4 14:27:15

咪就係
人地台服雙槍都改哂
作者: newbie76    時間: 2013-9-4 14:35:46

請大家擁躍支持騎寵包!! 祝大家抽到一堆垃圾!!
作者: colourp    時間: 2013-9-4 14:37:58

雙刀雙槍職已玩完 仲好期待更新技能
以後隻game得返坦 雙手斧 雙手杖 法書 重炮 同ec咋
作者: 一刀空牙    時間: 2013-9-4 14:39:05

- -維護次次都超過時間  但系d野就無咩點改   我其待的雙槍又未改技   e+火砲升到51   你叫我重練好定唔好   萬一玩到雙槍50  重改完都系pvp(本人著重)比人sm  咁練來做咩  
作者: 月球上的人    時間: 2013-9-4 14:44:27

ccli1204 發表於 2013-9-4 13:38
其實我覺得隻game搵唔到幾多錢

少年你太年輕了,
而家周街+20,周街60LV、??LV
全身點品

我識有網友萬萬聲咁買點
作者: hiiemmiov    時間: 2013-9-4 14:50:19

忙捉外掛改BUG又要出新野應付你地,不過我寧願佢咩都唔做,改bug捉外掛先
外掛可是一封第二天就可以出新的啊  人地唔通日日更新咩?
作者: c016a09    時間: 2013-9-4 14:55:34

colourp 發表於 2013-9-4 14:37
雙刀雙槍職已玩完 仲好期待更新技能
以後隻game得返坦 雙手斧 雙手杖 法書 重炮 同ec咋 ...

台版雙手杖被大neff,已死

依家隻game其實得五個職,坦補火炮同火炮同火炮
作者: colourp    時間: 2013-9-4 14:58:07

c016a09 發表於 2013-9-4 14:55
台版雙手杖被大neff,已死

依家隻game其實得五個職,坦補火炮同火炮同火炮

而家好多職都可以單刷 只要副武係琴/核心吸血
其實隻game係得5個職真係 火炮x5

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2