AGAMES 討論區

標題: 官方專登整左一個停權既區 有乜意思? [打印本頁]

作者: colourp    時間: 2013-8-27 17:37:44     標題: 官方專登整左一個停權既區 有乜意思?

想話比人聽你地有做野.?
定係只係做下樣 過幾日又放監咁啊?
作者: 帳號已被使用    時間: 2013-8-27 17:42:02

一睇就知全分身-.-過幾日又放監都無所謂--
作者: 大覺屋師真    時間: 2013-8-27 18:53:41

其實,我地會去追番佢地d錢寄左去邊,連佢地個倉庫都停權。
作者: s1uy1n0225    時間: 2013-8-27 18:58:05

講經咩!追!追條毛
作者: 大覺屋師真    時間: 2013-8-27 19:00:20

s1uy1n0225 發表於 2013-8-27 18:58
講經咩!追!追條毛

咁燥?請問你有咩問題?定係俾我地停左權?
作者: kim0508    時間: 2013-8-27 19:01:24

大覺屋師真 發表於 2013-8-27 18:53
其實,我地會去追番佢地d錢寄左去邊,連佢地個倉庫都停權。

其實 依幾日我地係討論區都POST左好多高LV正身用外掛相 點解唔封?
佢地日日都掛緊啵 掛到60LV啵 有比錢買點就可以用外掛?
佢地有D全20架  好支持你地架 但係用外掛升LV
真係未見過你地封過一個正身 全部都係幣商刷錢AC
你封一個佢開十個帳
作者: 大覺屋師真    時間: 2013-8-27 19:05:11

kim0508 發表於 2013-8-27 19:01
其實 依幾日我地係討論區都POST左好多高LV正身用外掛相 點解唔封?
佢地日日都掛緊啵 掛到60LV啵 有比錢買 ...

直接遊戲入面用舉報功能就ok,我地會查番記錄。
作者: kmw20044a09    時間: 2013-8-27 19:14:29

大覺屋師真 發表於 2013-8-27 19:05

其實我覺得官方如果查到肯定係用外掛既帳號,應該連帶曾經同呢D帳號交易既帳號封埋,
就可以做到殺一儆百既效果,因為買幣既玩家都會封埋
作者: 若霧    時間: 2013-8-27 19:16:48

停權有咩用= = 你停完人地又開番AC......
作者: 大覺屋師真    時間: 2013-8-27 19:17:37

kmw20044a09 發表於 2013-8-27 19:14
其實我覺得官方如果查到肯定係用外掛既帳號,應該連帶曾經同呢D帳號交易既帳號封埋,
就可以做到殺一儆百既 ...

我地一路都有咁做,唔係點會有人因為同幣商買幣俾我地誤封...
作者: 大覺屋師真    時間: 2013-8-27 19:18:33

若霧 發表於 2013-8-27 19:16
停權有咩用= = 你停完人地又開番AC......

我地另一方面亦有好努力咁針對外掛程式做防堵。
作者: 00852340    時間: 2013-8-27 19:21:37

大覺屋師真 發表於 2013-8-27 19:17
我地一路都有咁做,唔係點會有人因為同幣商買幣俾我地誤封...

其實都唔算誤封...

就係有呢D人先會搞到咁多幣商係度用外掛

明知佢地D錢一定有問題仲走去買...

抵死的
作者: 大覺屋師真    時間: 2013-8-27 19:27:31

00852340 發表於 2013-8-27 19:21
其實都唔算誤封...

就係有呢D人先會搞到咁多幣商係度用外掛

雖然個事實係咁樣...不過,由於玩家係冇辦法知道人地俾佢既錢,究竟係正常打怪賣物品賺到,定係通過外掛掛機得黎,所以我地都只能夠相信玩家係唔知情的。
作者: seed34234    時間: 2013-8-27 19:42:23

我覺得應該有GM當值好D,有次11點幾係礦山見到成埋外掛係度打同1隻怪,密gm,001~006都沒上線
禁外掛檢舉又好似沒乜用,有gm直接去檢查會唔會更好同更有效率??
作者: 大覺屋師真    時間: 2013-8-27 19:49:29

seed34234 發表於 2013-8-27 19:42
我覺得應該有GM當值好D,有次11點幾係礦山見到成埋外掛係度打同1隻怪,密gm,001~006都沒上線
禁外掛檢舉又好 ...

我地以前試過,GM上線太冇效率,特別係而家,三個server加埋有20個分流,GM冇辦法跟得上~~~
作者: 13251325    時間: 2013-8-27 20:01:01

乜原來個舉報系統有用嫁
次次禁完咩反應都無, 係咪起碼都彈番句紅字,話比人聽你已經舉報左條友會比較好呢
作者: andylam1012    時間: 2013-8-27 20:21:00

D58LV下下都外掛係做野你就識停禁佢2個星期睇下點啦=.=
作者: 大覺屋師真    時間: 2013-8-27 20:26:38

13251325 發表於 2013-8-27 20:01
乜原來個舉報系統有用嫁
次次禁完咩反應都無, 係咪起碼都彈番句紅字,話比人聽你已經舉報左條友會比較好呢 ...

禁左我地就會有記錄~~~
作者: TBGD    時間: 2013-8-27 20:28:33

那我們就按呀
然後看看明天那些外掛還在不在

要開局嗎?
作者: kim0508    時間: 2013-8-27 20:33:07

大覺屋師真 發表於 2013-8-27 19:05

查?我舉報左幾十個  一個正身我都未見過有封
幣商就見你封唔少
作者: kim0508    時間: 2013-8-27 20:35:26

大覺屋師真 發表於 2013-8-27 19:49
我地以前試過,GM上線太冇效率,特別係而家,三個server加埋有20個分流,GM冇辦法跟得上~~~  ...

冇效率?我教你得閒去下高地同沼澤行一圈
唔洗多 一日2-3次都OK 唔好用GM AC
包你封到幾十隻高LV正身 個個都扔錢玩買過點
係睇你做唔做野 不過玩過名將既人都知最叻死撐唔做野
作者: andylam1012    時間: 2013-8-27 20:42:03

你做野就做好D啦!一睇就知分名果D亂打名,查佢交易記錄,查出正身封號,要佢比點黎開返!有財路都唔識搵-,-一舉幾得
作者: seed34234    時間: 2013-8-27 20:49:01

點解唔查佢底板ip?查到封佢底板ip,直接死,封號開另1個掛1日就50lv,又可以再黎,沒用
封佢底板ip,要佢換呢樣果樣先可以再掛到,煩佢1餐都好呀
作者: 若霧    時間: 2013-8-27 21:00:08

kim0508 發表於 2013-8-27 20:35
冇效率?我教你得閒去下高地同沼澤行一圈
唔洗多 一日2-3次都OK 唔好用GM AC
包你封到幾十隻高LV正身 個個 ...

果度d人 分分鍾多過 停權名單區 果d
作者: henson:)    時間: 2013-8-27 21:16:46

大覺屋師真 發表於 2013-8-27 20:26
禁左我地就會有記錄~~~

大覺屋師真  我諗你係曙光板塊見過我^^

我真係唔想幻想神域好似曙光變成一個掛機game啦.依排曙光靜到蚊飛過也聽到了.

其實幻想神域可以移除現時檢側到外掛踢出伺服器,反而可以加入HS 防外掛軟體的,HS本身唔會好似現時咁易誤會檢側別人而被踢出伺服器.

HS 有很多游戲也採用中,從未聽過本身沒有使用外掛玩家也會被強制下線的.
作者: 大覺屋師真    時間: 2013-8-28 00:41:26

seed34234 發表於 2013-8-27 20:49
點解唔查佢底板ip?查到封佢底板ip,直接死,封號開另1個掛1日就50lv,又可以再黎,沒用
封佢底板ip,要佢換呢樣 ...

你講左我地咁多個方法其中兩個出黎…
作者: henson:)    時間: 2013-8-28 01:51:48

大覺屋師真 發表於 2013-8-28 00:41
你講左我地咁多個方法其中兩個出黎…

不如幻想神域加入 HS + 數字檢查外掛 + 現有防外掛踢出伺服器 = 無敵了 ?

作者: touchwood2036    時間: 2013-8-28 02:12:24

管理員你好,其實我都想問好耐,點解唔封D用掛升上60Lv 但係又有玩少少錢既人呢?難道佢有買50蚊點,你就唔封佢AC
我除左琴日,每日玩起碼12個鐘,由公測果晚開始玩,每日狂刷地獄副,呢家平均1日刷4-5次阿古4-5次水洞,再刷3次異界,都係得果56Lv,到底60Lv點樣升出黎,可唔可以指點下我。
作者: 貓貓    時間: 2013-8-28 02:49:06

呢個管理員 好可愛  會在綫回覆~~~

不過我想話你知  雖然有停權區 不過  好似作用唔大lor~~

你地系不停咁封號啊,不過...又開始解封,唔知點解呢?

點解封錯我個個號又唔順便放出來呢???

我個朋友話我知,佢識得既工作室既倉庫號又放翻出來啦...你叫我情何以堪???

人地用掛,封幾日 你就放出來...我冇用,就封住我咁耐!!!!究竟想點呢?!唉

作者: sding0000    時間: 2013-8-28 03:40:12

由一公測我就日打夜打朝早10點幾起身打到夜晚4點幾而家都係升得果58LV希望GM你們真係會做野第一個就封左果個方兒先唔係佢60LV我就針對佢.........佢都唔係只在里隻GAME到用外掛我之前玩果幾隻GAME都見過佢都係一直用外掛............
作者: 泠乂翼    時間: 2013-8-28 05:30:03

大覺屋師真 發表於 2013-8-27 19:49
我地以前試過,GM上線太冇效率,特別係而家,三個server加埋有20個分流,GM冇辦法跟得上~~~  ...

其實官方可以考慮一下搵個GM 24小時在線/叫其他玩家利用檢舉同寄信系統,GM定時上線主動查緝,收到玩家既信就查番紀錄,咁樣會唔會比較有效率?
作者: yomi    時間: 2013-8-28 05:46:17

其實想殺哂外掛得3個方法:...1)人講大話個時會一個一個加上去...意思係個個星期三更新個時更改防外掛程式(因為程式都要人想出黎...假如你不停更新防外掛程式...打不死小強都會累)
                                             2)因為我玩巨商個時都買過45=1憶遊戲錢...而且(大小商場各有幾間)>>小商店因為怕比人點會用面交方式交錢有可能比埋電話你...點解唔搵gm假做客仔收金引人上釣?
                                             3)外掛之所以能不停出現其實因為gm你日日面對電腦...有想過第二種方法捉...ps:)(封ip...一世唔可以再玩)(假做客仔見面後捉痛腳...足3次打999)(用多幾個外掛程式防)(唔用gm身份而用平時玩家身份捉)(場境上玩家隨機問問題捉到後廣播)我講到好多...唔知gm你一點都有無想過...
作者: QAZ824    時間: 2013-8-28 08:54:28

係咪永久停?
作者: 若霧    時間: 2013-8-28 14:57:43

QAZ824 發表於 2013-8-28 08:54
係咪永久停?

好似話第1次封7日就會開番

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2