AGAMES 討論區

標題: 閒閒聊.說說[裂] [打印本頁]

作者: nateriver    時間: 2013-8-25 07:29:08     標題: 閒閒聊.說說[裂]

自1~66lv大家都可以在一個名為"裂縫"既地方升等.
66lv以後.相信大家只可以
"exp波.會任.副本.主線任務.每日任務.每日推薦活動或其他獲得"少量經驗既地方""
但係.大部份玩家都無乜意見.覺得無乜所謂
少部份玩家<-想尋回當初既晴空感覺
--->裂縫
小弟知道..清楚..明白exp波同主任日任都可以幫助玩家升等
亦有經濟.慳時間既效益.對官方大大.對玩家大大們都有好處
純粹意見..60lv之前舊玩家都知道
有時打裂縫先可以搵到晴空物語既樂趣~
以家無野做就掛波.睇住個人掛波.
跟本無乜樂趣..即使戰場開放.有幾多人覺得戰場"仲有"樂趣呢?
如果官方大大.可以同台服官方傾一傾
開放裂縫出黎..對官方無乜壞處~
波照舊可以掛.因為人會休息架嘛.
訓既時候咪照掛~無咩唔妥!~
請官方大大參祥下!~

作者: 呀包呀包    時間: 2013-8-25 09:45:35

自從出左海之國...我諗兩地官方都係一味諗點可以賺多D
裂縫EXP多, 而且外掛又多到防唔住, 再出裂咪人人Happy Ending封哂頂??
要賺你地$$就出左呢個EXP波同WP波既呃錢系統
會唔會再出裂...我諗60~65既裂都要到90LV開放果陣先出lor...
作者: TMKKI    時間: 2013-8-25 11:54:43

如果隻game太易昇反而唔係咁好 咁快封頂吾洗玩咁制a__a
作者: andylai0923    時間: 2013-8-25 14:41:06

其實好耐以前已經話過出海裂= =唔出你都吹佢唔脹= =
作者: ericwong1997    時間: 2013-8-25 14:54:17

TMKKI 發表於 2013-8-25 11:54
如果隻game太易昇反而唔係咁好 咁快封頂吾洗玩咁制a__a

但係封頂1定要用錢會走左'大量"玩家+上幻想又岩岩出左e+小人到。。。我公會日日都係得番三兩個人咋:(以前玩晴空既feel都無曬個個只係度掛波on 左同無on 無分別 到左70 左右就賣ac 退晴。。。呢樣野請官方留意 我唔多想呢隻唔錯既GAME 就咁死左
作者: TMKKI    時間: 2013-8-25 15:19:37

呢家上晴空主要掛波
作者: kelvin5a24    時間: 2013-8-25 17:08:45

唔好幻想啦
有錢唔去賺咩
作者: butter._.    時間: 2013-8-25 17:53:26

求裂
窮人冇錢買exp ball:o)
作者: 涼粉    時間: 2013-8-26 02:01:25

完全唔同意....
當年我玩既時候連裂縫都冇,
靠做任務, 組隊打副/刷會任(當時會任超貴,而且exp比依家少成倍)
但係整個遊戲樂趣卻油然而生, level升得慢但不會感到悶~

依家個個都掛裂, 連普通地圖既NPC模樣、怪物分佈、乃至地圖地貌都不清楚,
完全失了縱橫遊戲世界的樂趣~

(掛EXP BALL者尤甚! 60lv齊異金裝,但唔識玩既大有人在)
作者: km5109fel    時間: 2013-8-26 15:54:30

根本, 掛EXP同WP波令個GAME死亡咁滯, 而家有幾多人真係打黎升?
EXP同WP波既出現先係令大量玩家走既原因囉.

作者: TMKKI    時間: 2013-8-26 16:17:26

WP唔靠WP波好難昇=_=
作者: KOKOOK    時間: 2013-8-26 16:34:01

其實太多數唔玩既玩家都係職業問題架啦   唔關係唔係用EXP球升LV問題    佢出左神略呢隻職業   都搞到我唔想玩晴空啦    本人係玩玄陽   之前未出神略可以反死人既   依家出左神略反唔死人    依家反職又冇用  塔皇又冇用   叫人點玩落去呢   夜瀧12連都算啦   佢仲要出埋減反傷職  戰場比人定身  暈就比人12連秒左   所以太部份都係職業問題令到玩家唔想玩姐
作者: butter._.    時間: 2013-8-26 16:42:48

KOKOOK 發表於 2013-8-26 16:34
其實太多數唔玩既玩家都係職業問題架啦   唔關係唔係用EXP球升LV問題    佢出左神略呢隻職業   都搞到我唔 ...

係/_\
本身仲有反職可以反死夜瀧
而家.../_\
作者: Ceci311    時間: 2013-8-27 01:18:20

同意係職業問題,令遊戲死亡
同意裂縫只會令玩家太易升,掛技,俾錢帶升,咪同EXP波一樣
同意WP唔靠
作者: Ceci311    時間: 2013-8-27 01:19:07

同意係職業問題,令遊戲死亡
同意裂縫只會令玩家太易升,掛技,俾錢帶升,咪同EXP波一樣
同意WP唔靠WP波好難升
作者: ericshum0626    時間: 2013-8-27 11:38:32

其實將職業拉番平衡已經好好多...
作者: KOKOOK    時間: 2013-8-27 11:42:09

巴哈D人都講啦   之前就鳳狙online 依家就夜瀧online  其實未出鳳狙個陣 晴空係最好玩個陣黎   出左鳳狙呢隻職   令到有好多晴空減少左好多人   之後就越來越少人玩晴空啦
作者: Ceci311    時間: 2013-8-27 13:54:38

KOKOOK 發表於 2013-8-27 11:42
巴哈D人都講啦   之前就鳳狙online 依家就夜瀧online  其實未出鳳狙個陣 晴空係最好玩個陣黎   出左鳳狙呢 ...

夜龍係鳳狙既進化版XD
作者: KOKOOK    時間: 2013-8-27 14:08:45

Ceci311 發表於 2013-8-27 13:54
夜龍係鳳狙既進化版XD

算把啦晴空  只可以講等汁    依家呢個GM都唔理啦   唉    係AGAME呢到講野到廢既   唔會理架
作者: 萌尐喵﹑    時間: 2013-8-27 18:46:58

即使話將d職拉到平衡哂
最後再開新職咪又會破壞返個平衡`
作者: Ceci311    時間: 2013-8-27 19:07:14

萌尐喵﹑ 發表於 2013-8-27 18:46
即使話將d職拉到平衡哂
最後再開新職咪又會破壞返個平衡`

出新職,標榜佢地有既特色係好,但係技能效果過份失衡
只係因為咁
作者: KOKOOK    時間: 2013-8-28 09:54:20

Ceci311 發表於 2013-8-27 19:07
出新職,標榜佢地有既特色係好,但係技能效果過份失衡
只係因為咁 ...

算啦  等佢改都等N年啦  
作者: 蘋果小孩    時間: 2013-9-20 12:16:50

慢慢升lv咪幾好haha
升咁快做咩haha 得閒可以吹下水,組幾個一齊打下副本
作者: 豆仔    時間: 2013-9-20 13:10:28

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2